[DeathRow]JPS vs Riminad and CoverMe
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- anche
- Редник (Private)
- Регистриран: нед окт 08, 2006 4:44 pm
- Контакти:
Поздравления JPS, добри битки и добра флота за началото на рунда. Приеми моите уважения за нападателността си и активната си игра, добър играч си спор няма. Но това е началото на рунда така че как ще свърши за сега е неизвестно. Може ти нас, а може ние Вас времето ще покаже.
Но направи една преграда на славата и известността, че когато човек придобие известност той лесно се размеква и разсейва. "Когато човек е придобил слава сърцето да е спокойно, а характера да е стабилен като здрава стена". Когато човек стане известен е важно да бъде изключително внимателен какво говори и какво прави – да бъдат правилни, дори малко да сгреши и ще се отчете като голяма грешка, защото всички го гледат и наблюдават. Да бъде много отговорен, да внимава, да се самонаблюдава. Някои може да му подражават, а други да му търсят недостатъците. Това е изпитание как да си опазим чистотата и да не грешим, да не се възгордяваме, да не се поддаваме. "Гордостта може да обърка душата и характера .Гордостта може да погуби човека."
Вселена 2 не е втори ешалон, има доста добри играчи и съюзи, макар че повечето не играят този рунд, но са оставили следи след себе си.
Но направи една преграда на славата и известността, че когато човек придобие известност той лесно се размеква и разсейва. "Когато човек е придобил слава сърцето да е спокойно, а характера да е стабилен като здрава стена". Когато човек стане известен е важно да бъде изключително внимателен какво говори и какво прави – да бъдат правилни, дори малко да сгреши и ще се отчете като голяма грешка, защото всички го гледат и наблюдават. Да бъде много отговорен, да внимава, да се самонаблюдава. Някои може да му подражават, а други да му търсят недостатъците. Това е изпитание как да си опазим чистотата и да не грешим, да не се възгордяваме, да не се поддаваме. "Гордостта може да обърка душата и характера .Гордостта може да погуби човека."
Вселена 2 не е втори ешалон, има доста добри играчи и съюзи, макар че повечето не играят този рунд, но са оставили следи след себе си.
[url=http://lines.akusherstvo.ru/][/url]
-
JPS
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт авг 30, 2005 3:46 pm
- Контакти:
Мисля, че Анчето е най-права. Несъм искал никъде в постовете си да се права на какъвто и да било, но вие явно така сте го разбрали. Също така явно съм ви обидил като казах какво съм чул за вселената, но за сега се оказвя вярно. Това което се опивам да направа е да ви провокирам и да направиме един доста интересен рунд, който да не преминава 4-5 месеца в копане, рециклиране и грабене на И-та !
Послание: Всички що са бели по една колония до мене !
Послание: Всички що са бели по една колония до мене !
[url=http://www.mylocreative.com/][/url]
J, ами като няма (i)-та, как предлагаш да си правят сейвъни, като ги мързи по друг начин? :> Не е вярна логиката ти за вселената, защото тя важи само за първите няколко дни (седмици). :> Единствено Вселена 3 и Хардкор мога да определя като скучни :>
Последна промяна от LoaD на пет мар 16, 2007 6:50 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
- Контакти:
JPS, добри битки си направил
П.С. Модераторите много спамят ей
LoaD: Долна клевета!
(е са ше те баннем... :D)
Ген: Нееедей, моля те, бате, недей
П.С. Модераторите много спамят ей
LoaD: Долна клевета!
(е са ше те баннем... :D)
Ген: Нееедей, моля те, бате, недей
Последна промяна от GeNeRaLiSiMuS на пет мар 16, 2007 8:32 pm, променено общо 1 път.
[url=http://nemexia.bg][/url]
- dinko
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: вт окт 25, 2005 3:05 pm
- Контакти:
добри битки но за тези точки който си са да не кажа смешни ама са слаби да за бонусите сьщо
за мен по-големия минйор бие по-малките
нищо лично ама тва е на 5к точки с тва дано да не ти е само това флотата
за мен по-големия минйор бие по-малките
нищо лично ама тва е на 5к точки с тва дано да не ти е само това флотата
[quote="AGGRESSIVE_bg"]еи един савет от мене-защо не изпратите една кутия бомбони на диавол та да сте сигурни че и вас няма да ви навести! :)
[/quote]
[quote="Berbatov"]футболът е проста игра за умни хора
[/quote]
- monty
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет яну 13, 2006 6:20 pm
- Контакти:
Никога, ма никога не съм поствал свой битки тук - не съм от тези дето искат да са в светлината на прожекторите ....а когато някой започне да се самоизтъква и то по-доста смешен и глупав начин - това почва леко да ме дразни .....много хора значт, че бях решил да се отказвам от БФ , но се завърнах само заради хората с който играя - сега ще си поставя за цел да стигна до точките на горесамоизтъкващият се играч ...няма да казвам какво и как мога - който ме познава от предните рундове е наясно ....та играта за мен вече има лично предизвикателство - JPX 
JPS нема го бараш, ми ще тръгваш след някой си JPX? Къф тоз образ? :> И откъде-накъде ти ще го стигаш. Ми аз? :>
Послепис: Кръстовете му са само на едната колония. Като казвате, че флотата е смешна за точките, аз впрочем съм съгласен, че всички играчи почти, които съм виждал от рунд 2 вселена 1 насам, винаги са били със смешни флоти за точките си :> Миналия рунд особено пък в началото всички имаха некфи смешни бройки кръстове даже и след 50к точки... или по 100 бойни на 500к точки :D Отминаха времената на Хардкор Рунд 1, дето бехме на 1000 точки с 25 кръста... :>
Послепис: Кръстовете му са само на едната колония. Като казвате, че флотата е смешна за точките, аз впрочем съм съгласен, че всички играчи почти, които съм виждал от рунд 2 вселена 1 насам, винаги са били със смешни флоти за точките си :> Миналия рунд особено пък в началото всички имаха некфи смешни бройки кръстове даже и след 50к точки... или по 100 бойни на 500к точки :D Отминаха времената на Хардкор Рунд 1, дето бехме на 1000 точки с 25 кръста... :>
Последна промяна от LoaD на пет мар 16, 2007 8:28 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
-
vorheeees
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: нед фев 11, 2007 9:41 am
- Контакти:
монти кво ни занимаваш с личните си драми ? Не си поствал битки , не си искал да си в светлината на прожекторите.. Битка тук се слага за кеф. Ако искаш слагай.. Никой няма да реве, че не си сложил..
А стига си плюл- разбрахме ,че ще стигнеш JPS..
ама внимавай да не го задминеш
..
А колкото до Джей... Добра битка..Знаем те теб..Успех ..
А стига си плюл- разбрахме ,че ще стигнеш JPS..
ама внимавай да не го задминеш
А колкото до Джей... Добра битка..Знаем те теб..Успех ..
Последна промяна от vorheeees на пет мар 16, 2007 8:27 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.zazz.bg/play:0b304c52]Black Wind ,Fire and Steel Live[/url]
[url=http://www.zazz.bg/play:0ba19967]Die For Metal Live[/url]
[url=http://www.zazz.bg/play:0ba19967]Die For Metal Live[/url]
Браво JPS рунда започва да се развива все по-добре!
ПС Мисля, че в тази тема JPS се изказва най-обосновано поне с дела, другите само дрънкат... Анче, на теб също комплименти за коментара!
ПС Втора не е втори ешалон, а е по-скоро тренировъчна вселена. Нека събираме ценен опит за следващия сблъсък в първа, където всеки ще покаже какво е научил.
Наздраве
ПС Мисля, че в тази тема JPS се изказва най-обосновано поне с дела, другите само дрънкат... Анче, на теб също комплименти за коментара!
ПС Втора не е втори ешалон, а е по-скоро тренировъчна вселена. Нека събираме ценен опит за следващия сблъсък в първа, където всеки ще покаже какво е научил.
Наздраве
[b][color=#000000][u]misterya:[/u][/color][/b]
Sifon ти капаченце на всяко гърне, ти Сифон на всяка тоалетна ако обичаш спри да спамиш...
Sifon ти капаченце на всяко гърне, ти Сифон на всяка тоалетна ако обичаш спри да спамиш...
- PoLterGaiSt
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед фев 04, 2007 10:43 am
- Контакти:
За битките отлична оценка от мен...
JPS не обръщай внимание на ламетата с тяхните коментари, ти си ги тупкай
все така пък нека да си ''дрънкат'' и ''мрънкат'' колкото искат (все пак надали ще ти влезнат в точките за да видят как флотата им се изпарява).
JPS не обръщай внимание на ламетата с тяхните коментари, ти си ги тупкай
Последна промяна от PoLterGaiSt на съб мар 17, 2007 10:52 am, променено общо 1 път.