Поредната жертва на The_Best е факт....този път история няма,но след обстоен шпионаж бест-а попада на Sashku след което следват обичайните действия.....с кръстовете и рецките и се получава ето това: [Robbers]The_Best vs [Returned]SaShKu
Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:
494208 метал
494208 кристали
247104 газ
На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ.
От мен остана само да поздравя нападателя за поредната му добра битка
"Най-великата доблест не е в това никога да не паднеш, а да се изправиш всеки път, когато паднеш." Конфуций.
Абе.. на тоя Бест.. в скоро време някой ше му покаже кьде Зимуват раците.. оня ден му простих ресурса на колонията.. ама неговите Зулуми немат край... то бива бива нахалство ама тва си е Чиста наглост...
По добре да не се хвали много много с битките.. Щото има кой да го Завари
THE_BEST написа:Цитат(THE_BEST @ Mar 15 2007, 11:21 PM)
хех само да излезне от мод и пак политам към него
Братле само кажи и ще го намеря в Бс . Хем ще излезе от мод Хем няма да може да влиза в БФ от болницата и така ще можеш да си го касираш.И без тфа съм набрал от доста време.А бяхме приятели едно време.....Как се променят времената..
А сега да кажем нацяло историята такава каквато white_shark не пожела да спомене . неговия така любим нападател the_best е за мен лично да го кажем ... слабичак и ламе ... я ми кажи бяла акуло защо преди това не ме е нападал този твой да бест ? има защо ... защотото флотата ми беше по силна . тои попадна на моиите 100 кръста благодарение на ето тази bitka http://sashku.free.bg/bitka2.html на коятао аз не се дадох лесно bez zagubi . и тои мижитарската отиди и видя че съм паднал и почна да рита вече . земи се опознай с историята напълно и тогава говори кой добър кой не . твоя човек според мен е пълен ламер защото не веднъж съм му говорил аре нападни ме , а той така не е дошъл нито 1 път . а после ма бил издебнал ... аре не ме разсмивайте ако обичате ... жертва ли каза ? аз мисля че бях жертва на valu от съюз АЕРТОН , за което го признавам браво на него . а този да бест яде останки от мене . да не се хвали много много че и той знае положението как беше
Последна промяна от sashku на пет мар 16, 2007 12:08 pm, променено общо 1 път.
Sashku, приятелю, по -спокойно! Възстанови се и му покажи! Всички са the best, когато ти хванат част от флотата. Не им се връзвай на акъла. Играй си както знаеш и му покажи! Успех и бързо възстановяване!
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
Точно така... тоЗи Бест... ще си получи Заслуженото.. АЗ може и да нямам бьрЗ флот.. с който да го Завара но имам ли време За игра ше го точа докато сладовете му не иЗточа... Дьлжи на Сашко.. точно 2млн метал и 700 кристал , които аЗ лично ще касирам от него и ще си водя Записки, щото ако се помоли За прошка, може и да го оставиме след като се иЗдьлжи