[DeathRow]JPS vs Riminad and CoverMe

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

JPS
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт авг 30, 2005 3:46 pm
Контакти:

Мнение от JPS »

Липсваше ми тръпката от битките. Ако някой следи 1ва Вселена ще разбере защо. Решението беше лесно взето, ще се регна във Втора, защото съм чувал че тук незнаят как се прави сейвън. Да ви кажа честно, вярно е :)

Рециклажа от 1вата битка не е взет, но нали това казвам, играя за битки, така че видите ли ме бегайте :)

[DeathRow]JPS vs [Archangels]Riminad

А тука съм си яко на печалба освен рециклажа
Откраднати са: 46490 метал, 26404 кристали, 35455 газ.

[DeathRow]JPS vs [ШАХМАНИЯК]CoverMe

Пазете се за да несе случи и при вас да видите само стоповете на кръстовете :)
Последна промяна от JPS на пет мар 16, 2007 10:05 am, променено общо 1 път.
[url=http://www.mylocreative.com/][/url]
Потребителски аватар
monty
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет яну 13, 2006 6:20 pm
Контакти:

Мнение от monty »

Добри битки, но на тия точки играят хлапаци дето не знаят изобщо за какво став авъпрос - не виждам защо се хвалиш толкова ...има време за доказване ....аз почнах миналата седмица, но мисля скоро да ти вляза в коефициента :girl_witch:

Бъди малко по-мек в изказванията си и заплахите - нищо добро не те чака така !
Последна промяна от monty на пет мар 16, 2007 10:33 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
seepo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юли 07, 2005 5:07 pm
Контакти:

Мнение от seepo »

Мдам :P поддържам тезата , инаъъък добра битка :k045: :lol: :Zz013:
Последна промяна от seepo на пет мар 16, 2007 10:36 am, променено общо 1 път.
Realnosta e iliuzia porodena ot lipsa na alkoxol.Ako alkohola prech na rabot zaebvame rabotata. :)
JPS
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт авг 30, 2005 3:46 pm
Контакти:

Мнение от JPS »

Ха-Ха Влезте ми в коефициента бе ! После ми се правете на мъже, или вие ще влезе и ще пуснете протекция :)

П.П. - Сеепо ти да неси Гуро - човека в зелено? Тоя, който с есеки ден става все по зелен?

П.П.2 - Монти ти да неси тоя на 343 точки?
Последна промяна от JPS на пет мар 16, 2007 10:46 am, променено общо 1 път.
[url=http://www.mylocreative.com/][/url]
Xstrem
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср яну 17, 2007 3:54 pm
Контакти:

Мнение от Xstrem »

браво за битките JPS жалко за съотборника
На човек му отнема една минута да хлътне по някой, един час да хареса някой и един ден да се влюби в някой - но и един живот не стига, за да забрави някой
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Намали темпото JPS,битките са добри,а и ти че си добър,добър си,но това не ти дава право да съдиш за качеството на вселената по проявите на двама играчи нали?.все пак не са мерило.

P.P - питай God play от вашите колко от старите играчи играят в момента?.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
monty
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет яну 13, 2006 6:20 pm
Контакти:

Мнение от monty »

JPS написа:QUOTE(JPS @ Mar 16 2007, 11:37 AM)
Ха-Ха Влезте ми в коефициента бе ! После ми се правете на мъже, или вие ще влезе и ще пуснете протекция :)

П.П. - Сеепо ти да неси Гуро - човека в зелено? Тоя, който с есеки ден става все по зелен?

П.П.2 - Монти ти да неси тоя на 343 точки?
Точно така мойто моче - точно тизи съм ......
Почнах рунд апреди няколко дена по настояване на едни хора, но то ва е друга тема ///
е вече има за какво да играя нахъсано, както преди - ще се опитам да ти светна в бяло максимално бързо , да видим колко ще си добър - на думи е лесно да си велик, но има време ...за мен играта започна съвсем скоро :crazy_pilot:
Всеки , който ме познава знае какво мога и най-малко ти си човека , дето ше ми дава оценки - замълчи и си цъкай по-добре ....

JPS: ХаХаХа Добре Про щом несъм аз човека ;) чакам те !
Последна промяна от monty на пет мар 16, 2007 12:50 pm, променено общо 1 път.
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

JPS голямо самочуствие извади :c022:
Добри печалбни битки но чак да си толкова велик недей
Защо във вселена 1 има и хора пред теб как така си го допуснал :dizzy: нямаш полети ли :crazy_pilot: :lol:
Сдържай се малко поне не е нужно да ни показваш за колко велик се смяташ това всеки за себе си ще го прецени :P
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
rally
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет авг 10, 2006 11:57 am
Контакти:

Мнение от rally »

Искам само да кажа някои неща

1.JPS това че хората са си оставили флотата без надзор не значи че вселената е "слаба" е техен проблем не се прави на голямото добро утро защото всеки си намира маистора ,,,не се заяждам с теб или каквото и да било ,играя 5 рунд вече играта и знам за какво става дума,един викаше неможете да ме занулите....спря нета в 5-6 зали ходи нет няма и замина така че ти може да си добър играч но знаеш че това не е достатъчно има още важни фактори.
2Познаваме се с MONTY едно време с него се дебнехме ,но станахме фактори.
3.Вселената още е във самото начало и никои не знае как ще се развие нали така?
4.Поздравления за битките и успех.
5.NIKI_GOD правилно каза че много от старите играчи не играят,мисля че нямаше ако някои от тях играеха нямаше да е такова класирането.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Айде малко по-иначе такова, а?

JPS, не е съвсем вярно това за сейвъните, във Вселена 1 по-лесно намирам такива без :) Стани и тук на толкова точки, на колкото си там и ще видиш, че и за тук ще викаш, че нямало битки - това е типичния образец за развитие на рунд в БФ.

От старите играчи, за съжаление, останаха твърде малко, а аз с твърде много исках да изиграя поне още рунд :(

А като цяло, единствено от топ 3 би трябвало да имат какво да кажат за класирането... най-вече macumba, щото явно е със сериозни намерения (не знам дали колкото в съседната вселена или повече/по-малко), за другите... то изобщо за всички - да минат топ 20 - 10,000 точки, да изкарат топ 50 Търговски център ниво 7, пък тогава ми говорете за класации... Аз на последното залагам, че би направило рунда интересен и след средата му... но кой знае. В момента яко копаме, флотата и проучванията са покрай копането :>

J, продължавай все така, не знам как го правиш, но явно добре го правиш :) .
Последна промяна от LoaD на пет мар 16, 2007 3:54 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”