Акция на wildcat срещу поредния "защитник"
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Прав си или права незнам но с аз си гоня защитниците по принцип погледни по стара моя битка също се правя на талибанин. Но по същия начин може да наречеш всеки който води битки. Не се мисля за голяма работа просто си играя играта както ми харесва. Дали ще бъде защитник или противник ако реша ще се рециклирам в него. Благодаря за мнението ти.Клементи написа:Цитат(Клементи @ Mar 15 2007, 09:09 PM)
защита и с флота и без флота все тая винаги ще се намери някой талибан който да си изрециклира собствената флота в безсмислена битка и после да си мисли че е голямата работа![]()
Последна промяна от amigo на чет мар 15, 2007 8:27 pm, променено общо 1 път.
- cejiuo
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: нед юни 26, 2005 2:19 pm
- Контакти:
важно е мазало да става,а не колко флота ще строшиш...
[u][b]I say i dream of yr face but i don't like u,i just love to chase [/u][/b]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
бряя бряяя
голямо аидушко клане е станало,яко си изтръскал самосвала върху тоз каун,браво на нападателя.
Направо си го разцепил за секунди,както дядо боже цепнал .......ето на крали петко
голямо аидушко клане е станало,яко си изтръскал самосвала върху тоз каун,браво на нападателя.
Направо си го разцепил за секунди,както дядо боже цепнал .......ето на крали петко
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif