[ТАРАЛЕЖИ]Zapcho Vs [Dragons™]slipknot000
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Цъкам си аз снощи по никое време из вселената и както си нямах работа,а си ме мързеха пръстите да разчепкам нещо. След около час и кусор ръчкане из слънчевите системи се добрах до този дракон. Първия доклад не изкара флота,но показа че има газ. Полетя и 2-ра,която вече ми изкара цифричката 350 кръста+ друго. Погледнах,погледнах пратих си верните танкери а веднага след това и атката(в 2 и кусор сутринта нямаше кой знае каква възможност за 20 минути да ми свият рециклажа). 50 минути по-късно-->
БУМ. Разнесе се звуковно дрънчене на кораби(е и Winampa допринасяше за обстановката-Manowar-Black Wind,Fire and Steel) и атаката си беше на лице. Пообрах си рециклажеца целия,с изключение на 160к газ,които някой ми открадна за 20 минути(бях забравил,че имам поизостанали рециклатори из планетите).Колкото и да съм на загуба тръпката си е тръпка, удоволствието от битката си е удоволствие. Защитника още не съм го видял Он-Лайн,за да му поискам коментар.
Бекъпче
БУМ. Разнесе се звуковно дрънчене на кораби(е и Winampa допринасяше за обстановката-Manowar-Black Wind,Fire and Steel) и атаката си беше на лице. Пообрах си рециклажеца целия,с изключение на 160к газ,които някой ми открадна за 20 минути(бях забравил,че имам поизостанали рециклатори из планетите).Колкото и да съм на загуба тръпката си е тръпка, удоволствието от битката си е удоволствие. Защитника още не съм го видял Он-Лайн,за да му поискам коментар.
Бекъпче
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
-
rosen_iliev
- Редник (Private)
- Регистриран: пет май 26, 2006 9:14 am
- Контакти:
-
reeves
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: нед апр 02, 2006 9:09 pm
- Контакти:
Браво на съотборника !
Остана да почерпи
Както се вижда ... съюза е в затишие ... пред БУРЯ

Както се вижда ... съюза е в затишие ... пред БУРЯ
Последна промяна от reeves на пон мар 12, 2007 6:36 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.erepublik.com/en/referrer/Militeri][/url]
-
is_the_BEST
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон яну 22, 2007 4:23 pm
- Контакти:
- Nicson The Fearless
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
- Контакти: