Още колонии
Предложението ми е просто, защо не се увеличи броя на колониите от 4 на повече. Така ще се повиши общото количество на ресурса в играта и ще има по големи флоти. То сега гледам много хора искат повече ресурс. Това ми се вижда като най простия начин за удволетворяване апетита за ресурси.
Като вариант на тази идея, може да се въведат миньорски колонии, колонии на които да няма нищо друго освен мини. Стационираш флот от планета, товариш ресурса и го извозваш.
Като вариант на тази идея, може да се въведат миньорски колонии, колонии на които да няма нищо друго освен мини. Стационираш флот от планета, товариш ресурса и го извозваш.
Последна промяна от ????????1 на пон мар 12, 2007 4:35 pm, променено общо 1 път.
- ALF_
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 5:20 pm
- Контакти:
5 колонии бе
А колкото до идеята , направо ме разби.
WARNING: THIS TOPIC IS ONLY FOR MULTIACAUNTERS
WARNING: THIS TOPIC IS ONLY FOR MULTIACAUNTERS
Последна промяна от ALF_ на пон мар 12, 2007 6:03 pm, променено общо 1 път.
[color=red][b][i]Прибирайте флотите !!! Затваряйте мините !!! Охранявайте планетите си !!! Защото АЛФ пристига !!![/color][/b][/i]
-
is_the_BEST
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон яну 22, 2007 4:23 pm
- Контакти:
- Matodato
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пет май 27, 2005 1:38 pm
- Контакти:
4 колоний и една главна планета, за малко и аз да се объркам с 5-те колоний не е толкова смешно
Идеята обаче не струва.... 
Последна промяна от Matodato на пон мар 12, 2007 6:37 pm, променено общо 1 път.
Вкарвам го, защото обичам да се търкалям! Завета на кълбото... Bulfleet Team ;)
- cejiuo
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: нед юни 26, 2005 2:19 pm
- Контакти:
айде бе,искаш ли да направя 5колонии?ама на теб ще ти ограничат достъпа форевър!
[u][b]I say i dream of yr face but i don't like u,i just love to chase [/u][/b]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
-
to4ilimonada
- Редник (Private)
- Регистриран: чет фев 15, 2007 9:30 am
- Контакти:
- MoRaThaLL
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед юли 30, 2006 9:15 am
- Контакти:
Играй във Вселена Хардкор - там можеш да имаш до 7 колонии, общо 8 планети с главната. Не е нужно във всички вселени да могат да се колонизират повече планети.срацимир1 написа:Цитат(срацимир1 @ Mar 12 2007, 05:26 PM)
Предложението ми е просто, защо не се увеличи броя на колониите от 4 на повече. Така ще се повиши общото количество на ресурса в играта и ще има по големи флоти. То сега гледам много хора искат повече ресурс. Това ми се вижда като най простия начин за удволетворяване апетита за ресурси.