Малка битка но добра - killname от KillerTeam
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- zagi
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет яну 12, 2006 5:21 am
- Контакти:
http://u1.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=2472607a
Това е битката ще помоля само някой ако може да направи бакъп че...... аз съм яко зле в тея работи.надявам се не съм станал за смях при положение че сизимам ми рециклажа....
надявам се да ви хареса битката нищо че е от играчи на малко точки
Това е битката ще помоля само някой ако може да направи бакъп че...... аз съм яко зле в тея работи.надявам се не съм станал за смях при положение че сизимам ми рециклажа....
надявам се да ви хареса битката нищо че е от играчи на малко точки
Не вярваш в Бог?!?Гръм да те удари!!!
Не вярваш в KillerTeam ? Да те занулят дано !
-
Xstrem
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: ср яну 17, 2007 3:54 pm
- Контакти:
JPS: На днешната светла дата няма да наказвам, но без нападки !!!!
Последна промяна от Xstrem на пон мар 12, 2007 8:28 am, променено общо 1 път.
На човек му отнема една минута да хлътне по някой, един час да хареса някой и един ден да се влюби в някой - но и един живот не стига, за да забрави някой
БРЕЙ ВЕРОНИКА СПОРЕД ТЕБ ИМАМЕ ХАЙЛАЙФ,ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТЕБ.ОТКОГА ЗАПОЧНА ДА КАЗВАШ КОИ И ЗА КАКВО? НЕ Е ПРИЛИЧНО!!! МАЛКО ПО СКРОМНО,МОЛЯ ТЕ!Вероника написа:QUOTE(Вероника @ Mar 12 2007, 08:36 AM)
Аз ли се бъркам или рунда стартира преди два месеца?
Според мен тази битка не е за тук.
JPS: Ти ли бъркаш или за него рунда може и да не е почнал тогава? Всеки има право да се похвали с битката си.
Последна промяна от oliveti на пон мар 12, 2007 2:12 pm, променено общо 1 път.
-
The.Devils.Own
дам се сетиш си махнеш мода, аз тва и чакамThe.Devils.Own написа:QUOTE(The.Devils.Own @ Mar 12 2007, 11:10 AM)
Ихихих, аз си мислих, че момчето с бойните е касище. Е явно обаче имал и малко лотки![]()
За общо 7те дни откак съм в мод белким ми е побелял отново....
- zagi
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет яну 12, 2006 5:21 am
- Контакти:
Еми като ти "дреме" на скаутите махни си мода братле.все пак видях че нападките са доста към мен но благодаря на хората които ме подкрепят.НЕ СЪМ СЛИЖИЛ БИТКАТА за да се хваля а защото мисля че трибината е за добри битки а мисля че тази е такава.Който не му понася-да се изнася.Афроман братле мерси за подкрепата . относно другите... може и от рано да е започнал рунда но все пак първо опознайте човека който е сложил битката и го питайте най-вече дали не се лишава от възможността да си вземе един сандвич от левче или да си плати лев и шесдесет стотинки за да може да види какво става в съюза му не мислите ли?!?!?! Тези които са с мен значт за какво става на въпрос другите които искат да разберат нека да ми пратят ЛС в играта - вселена 1 ацц- killname
може и да съм зле,нищо че играя 4 дни от началото на далечния 1-ви рунд... не е важно какво имаш и какво нямаш,важното е кой си.А Аз не съм никой,който знае може да го портвърди.Важно е желанието да се играе тази игра,и това че ние,ЮЗЪРИТЕ подпомагаме нейното развитие и може би , казвам може би ще си останем тук независимо дали сме на 100 или на 100к точки и независимо в кой рунд на играта.
все пак...... благодаря и на тези които са се изказали против мен.
Поклонявай се дори и пред враговете си.....
ПС: относно атакуващ - защитник се извинявам но бях доста понатаралянкан.... обещавам че няма де се повтори
може и да съм зле,нищо че играя 4 дни от началото на далечния 1-ви рунд... не е важно какво имаш и какво нямаш,важното е кой си.А Аз не съм никой,който знае може да го портвърди.Важно е желанието да се играе тази игра,и това че ние,ЮЗЪРИТЕ подпомагаме нейното развитие и може би , казвам може би ще си останем тук независимо дали сме на 100 или на 100к точки и независимо в кой рунд на играта.
все пак...... благодаря и на тези които са се изказали против мен.
Поклонявай се дори и пред враговете си.....
ПС: относно атакуващ - защитник се извинявам но бях доста понатаралянкан.... обещавам че няма де се повтори
Не вярваш в Бог?!?Гръм да те удари!!!