Translation Please

Anything about the game and beyond it. No alliance invitations allowed. No advertisements allowed outside the specified section.
Потребителски аватар
R2-D2
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет яну 04, 2007 8:52 am
Контакти:

Мнение от R2-D2 »

macnab написа:Цитат(macnab @ Mar 11 2007, 02:27 PM)
Can someone tell me what this says, hi ako iska6 ela v saiuz BLOOD GOD: the bloke has written to me twice and i cant understand, thanks :c022:
It says:
"Hi, if you want join the BLOOD GOD alliance"
bonats
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет фев 22, 2007 8:07 pm
Контакти:

Мнение от bonats »

Sorry what does that mean :
Annomandaris ви прие в съюза си!
:p140:
Последна промяна от bonats на пон мар 12, 2007 10:43 am, променено общо 1 път.
Support to Bulgarian medics!

[b]Bonats[/b]
deity
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт дек 07, 2004 4:44 pm
Контакти:

Мнение от deity »

"Annomandaris has accepted you in his alliance" and next one is same but about zak.
[color=#FFCC00][b]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб

Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.

death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...

GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
crusader2000
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед яну 14, 2007 7:18 pm
Контакти:

Мнение от crusader2000 »

Интересно. Хера, а не може ли да се направи така, че когато човека е англоговорящ съобщението независимо, че излиза от някой с БГ да отиде към него на английски? Имам в предвид автоматизираните съобщения ;)

Хера: Interesting can you read? Bulfleet INTERNATIONAL forums...

To Xepa: Yeah, sorry about the Bulgarian, but I think that Bulgarian is International too... So, when english people comes to bulgaria - we speak english, when we go to England - we speak english too, why???
Последна промяна от crusader2000 на пон мар 12, 2007 11:26 am, променено общо 1 път.
Fatal error: Smarty error: [in reloaded/header.tpl line 87]: syntax error: unclosed tag \{if} (opened line 87). (Smarty_Compiler.class.php, line 315) in /home/xssoft/vhosts/uni1.bulfleet.com/libs/Smarty.class.php on line 1084
bonats
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от bonats »

Thankyou very much, and another thing please: :a055:
What does that mean>>>>
:p052:
Интересно. Хера, а не може ли да се направи така, че когато човека е англоговорящ съобщението независимо, че излиза от някой с БГ да отиде към него на английски? Имам в предвид автоматизираните съобщения
Последна промяна от bonats на пон мар 12, 2007 11:03 am, променено общо 1 път.

[b]Bonats[/b]
crusader2000
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед яну 14, 2007 7:18 pm
Контакти:

Мнение от crusader2000 »

mela написа:Цитат(mela @ Mar 12 2007, 11:01 AM)
Thankyou very much, and another thing please: :a055:
What does that mean>>>>
:p052:
Интересно. Хера, а не може ли да се направи така, че когато човека е англоговорящ съобщението независимо, че излиза от някой с БГ да отиде към него на английски? Имам в предвид автоматизираните съобщения
I'm asking a question to admin Xepa for automatic messaging system. When your language is english to recieve automatic messages in english, not in bulgarian... This is a little programing work :)
Последна промяна от crusader2000 на пон мар 12, 2007 11:22 am, променено общо 1 път.
Fatal error: Smarty error: [in reloaded/header.tpl line 87]: syntax error: unclosed tag \{if} (opened line 87). (Smarty_Compiler.class.php, line 315) in /home/xssoft/vhosts/uni1.bulfleet.com/libs/Smarty.class.php on line 1084
bonats
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от bonats »

ah thank you :c022:

[b]Bonats[/b]
Harkon
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт фев 13, 2007 4:53 pm
Контакти:

Мнение от Harkon »

Jenshen73 написа:QUOTE(Jenshen73 @ Mar 12 2007, 11:47 AM)
Интересно. Хера, а не може ли да се направи така, че когато човека е англоговорящ съобщението независимо, че излиза от някой с БГ да отиде към него на английски? Имам в предвид автоматизираните съобщения ;)

Хера: Interesting can you read? Bulfleet INTERNATIONAL forums...

To Xepa: Yeah, sorry about the Bulgarian, but I think that Bulgarian is International too... So, when english people comes to bulgaria - we speak english, when we go to England - we speak english too, why???

I must agree that this is not always fair, but unfortunately, English is an international language, and Bulgarian - not (...yet :c018: ). Let's say that you will go in China or in Hungaria... Will you speak Chinese or Hungarian? Or will they speak Bulgarian if they will come to you? I don`t think so...
Gen. Harkon, Union Fleet
Отговори

Върни се в “OffTopic”