Xstrem vs Serial_H

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Xstrem
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср яну 17, 2007 3:54 pm
Контакти:

Мнение от Xstrem »

eто още една битка от мене , история почти няма от няколко дена го следя , първата атакa беше неуспешна, но днеска го хванах с малко рес и флота на планетата и веднага пратих корабчетата

http://tuborg92.hit.bg/Xstrem%20vs%20Serial_H.html
Последна промяна от Xstrem на нед мар 11, 2007 5:11 pm, променено общо 1 път.
На човек му отнема една минута да хлътне по някой, един час да хареса някой и един ден да се влюби в някой - но и един живот не стига, за да забрави някой
Потребителски аватар
Mor7aLSho7
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 29, 2006 9:38 am
Контакти:

Мнение от Mor7aLSho7 »

малии... теШко ти горко :lol: :crazy_pilot:

п.с ШАХАМНИЯК рулзз :crazy_pilot:
Последна промяна от Mor7aLSho7 на нед мар 11, 2007 7:55 pm, променено общо 1 път.
Mar7o16
Редник (Private)
Регистриран: ср мар 07, 2007 10:50 pm
Контакти:

Мнение от Mar7o16 »

ммм става битката :) с мн малко загуба :P
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

А спри се де, изби "ората"....
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Serial_H
Майор (Major)
Регистриран: вт окт 04, 2005 11:46 am
Контакти:

Мнение от Serial_H »

Бравос :)
Видях, че идва атаката, но имаше много време - и докато се заплесвах по "малко" семейни и къщни задължения - то работата станала ... :c022:

Xstrem, а ти колко протекции мислиш да ползваш този рунд, защото на мен няма да са ми необходими ;)
[color=red][b][url=http://assenoff.net/]Моят блог[/url][/b][/color]
[url=http://www.spreadfirefox.com/?q=affiliates&id=70994&t=1]Get Firefox - The TRUE Browser![/url]
Xstrem
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср яну 17, 2007 3:54 pm
Контакти:

Мнение от Xstrem »

Ми тая ми е последната обаче днеска неуспях пак да те ударя видях че си влезнал и е върнах
Последна промяна от Xstrem на пет мар 16, 2007 10:53 am, променено общо 1 път.
На човек му отнема една минута да хлътне по някой, един час да хареса някой и един ден да се влюби в някой - но и един живот не стига, за да забрави някой
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

@Serial_H : този май те е взел за рибка :a025: отдели му нужното внимание :)
@Xstrem : рунда сега започва да не се окажеш от първите се отказали :crazy_pilot:
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Serial_H
Майор (Major)
Регистриран: вт окт 04, 2005 11:46 am
Контакти:

Мнение от Serial_H »

Kisi - недей плаши човека, нека лети, да трупа опит и ресурс - да му стане интересен рунда ...
Ще се постарая да разнообразя играта му с различни предизвикателства :a034:
Заслужава си поздравленията за битката :b070:
[color=red][b][url=http://assenoff.net/]Моят блог[/url][/b][/color]
[url=http://www.spreadfirefox.com/?q=affiliates&id=70994&t=1]Get Firefox - The TRUE Browser![/url]
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Не се и съмнувам в теб ,че ще му направиш рунда интересен
Много оригинална емотка си използвал гледам :a034: , ако е това за което си мисля много ще те фулат :crazy_pilot:
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
rally
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет авг 10, 2006 11:57 am
Контакти:

Мнение от rally »

Значи да кажа че битката е добра,но мисля че Xstrem не е намерил човека които да напада,уважам Serial_H като човек и играч и мисля че ако се захване и започне да играе сериозно ще стане интересно не само за теб.Serial_H твои ред е покажи и ти малко зъби да видят хората какво можеш
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”