Bulfleet Weekly 27.02 - 11.03.2007 г.

Стари броеве на Bulfleet Daily

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

Цитат
И СЕГА НЯКОЛКО ДРУГИ ВАЖНИ ТЕЛЕФОНИ

166 полиция Избирайте, когато жена ви ви бие или когато съседите се вихрят посреднощ. И не Ви канят гадовете!

150 бърза помощ
Точно преди "онази с косата" да бъде осенена от мисълта, че сте ужасно необходим за процъфтяването на отвъдния свят. /че без Вас "отвъдното" е някак пусто/

160 пожарна
Като ви подпалят чергата, или ако има "воден режим", или ако искате да си припомните една от детските си мечти, или ако искате да научите детето си на смелост...или ако "жегата" Ви дебне зад ъгъла

144 услуги
Ако сте любопитни по природа или ако Ви дължат пари и нямате вече такива за детективски услуги

180 точно време
като спре да Ви "цъка" часовника или имате вътрешното усещане, че околните са с няколко крачки напред...

178 приказки по телефона
ако си сам...

70 93 47 – психиатрична клиника

...и ако не си сам...

911
Ако случайно Ви предстои пътуване в Щатите /да даде Бог всекиму/, е добре да знаете и номера на тамошната "Спешна помощ"..., която, твърди се, работи... и то доста добре! Е, ако случайно да не дава Господ Ви се наложи да използвате този телефонен номер, екипът на "Господари на ефира" най-учтиво моли при успешното си завръщане, да уведомите за начините, по които работят службите на "найн уан уан"!

ЗА ОБЩА КУЛТУРА

НС
- 93 939 "Али Баба и 40-те разбойника"

Президентство
- 92-39-168!
Само за много спешни случаи

Външно министерство
- 948 29 99
не внасяйте оръжия там. Вече проверяват.

Министерски съвет
- 940 29 99 – централа –
Няма смисъл ...

Министерство на труда и социалната политика
- 91 408
защото нито заплатите – заплати, нито пенсиите – пенсии.

На регионалното развитие и благоустройство
- 989 48 38
В случай, че сте закъсали за жилище, или ако са ви в повече "компенсаторките"!

НЕ ГО РАЗБИРАЙТЕ КАТО ПОДСТРЕКАТЕЛСТВО,
НО ВСЕ ПАК... НОМЕРАТА НА НЯКОИ ПОСОЛСТВА

САЩ 963 20 22
Русия 963–09-14
Израел 951-50-44
Великобритания 933-92-29
[/quote]

Източник: Господари на Ефира.

Опознай България

Симеон Петров е български авиатор, роден на 1 септември 1888 година в Русе. Служи в 4-ти артилерийски полк в София. След конкурс е изпратен в школата за обучение на пилоти на Луи Блерио в Етамп край Париж.

Симеон Петров е първият авиатор в световната история, който приземява самолет със спрял двигател. По повод на това геройство във Франция издават картичка с лика му. Заедно с Христо Топракчиев разработват методика за приземяване на самолети със спрял двигател, която е приета в програмата за обучение на пилоти в школата на Луи Блерио.

Симеон Петров е първият правоспособен български пилот и е първият български авиатор, летял над България. Този полет е извършен на 13 август 1912 г. По време на Балканската война извършва редица бойни полети. На 14 март 1913 г. излита със своя самолет "Блерио" към противниковата столица Цариград/Истанбул, но поради лоша видимост е принуден да се върне след Епиватос.

Симеон Петров конструира авиационните бомби тип „Чаталджа”, изключително успешна конструкция. Впоследствие чертежите са предадени на Германия и бомбата е използвана от Централните сили до края на Първата световна война.

През Първата световна война Симеон Петров е началник на II-ро аеропланно отделение.
Умира, забравен от всички, през 1950 г. в София.

Именно заради последното изречение,БФ-уикли реши да ви запознае с един от многото български герои,за които се знае почти нищо.

Кандидат за помощник-Zap. Mатериал по негов избор

Zap: Добър вечер
steff: Добър вечер :)
Zap: Вие сте лидерката на съюз ТАРАЛЕЖИ от Вселена 3, бихте ли разказали нещо за вашия съюз?
steff: Ами с удоволствие. Съюзът се създаде в Рунд 1 на вселена 3 от andro, rosen_iliev и моя милост. Просто се събрахме една вечер в скайп и решихме да си правим съюз, в който да си играем така, както ние смятаме, че трябва да се играе.
Zap: Основни играчи имате ли?
steff: И по нашите си разбирания за отборна игра. По-късно към нас се присъединиха и arodvi и aneron. И смятам, че това са основните играчи на съюза.
steff: Те за това са и генерали.
Zap: Към сегашния момент имате ли интересни събития около съюза? Обявени и/или необявени войни, алианси, нап-ове?
steff: В Рунд 2 имаме още няколко попълнения, които са надеждни естествено - иначе не биха били при нас.
Zap: В 1-ви рунд вие бяхте инициатори на обкръжената със смесени отзиви коалиция "Dark Tribe of Distruction"
steff: Разчита се, но всички играчи - няма фаворити. Основното, на което залагаме, е отборната и честната игра.
steff: Да, ние бяхме!
Zap: Какво точно ви подтикна да я създадете?
steff: Ами мисля, че е известно, но пак ще го повторя, щом се налага. Подтикна ни явното толериране на чужденците от администрацията на играта.
steff: Когато се роди идеята се оказа, че много други съюзи са на същото мнение и коалицията се създаде доста бързо и лесно. Това е нещото, което ме изненада всъщност. И другото интересно нещо беше, че никой не ми даде адекватен отговор как така се случва, че сървърът проявява избирателност и си пуска, който си иска в игра, но това е друга тема май :D
Zap: За момента сегашния рунд как се очертава? Напрегнат, скучен, нормален?
steff: Ами скучен по скоро... Много от играчите се отказват поради липса на време, други се насочват основно към Вселена 1. Някак си липсва интригата май... А и чужденците са добри момчета :)
Zap: Този рунд стартирахте отрано с война на чуждестранен съюз, как се протича тази война за момента? Активна или по-скоро е за украса?
steff: :D Tова компромат ли е?
steff: Всяка война на моменти е активна, на моменти - пасивна. Всичко зависи от врага. Ако го хванеш го биеш, ако не - чакаш...
steff: ..и дебнеш..
Zap: Благодаря за отделеното внимание. Като за край какво бихте си пожелали в живота и играта, както на вас така и на противниците?
steff: Благодаря и аз. На всички пожелавам - за играта: успешни и красиви битки със силни врагове - това прави играта интересна, а в живота - всеки да намери това, което търси и да не забравяме наистина ценните неща. Всичко останало е без значение!

На какво се смеят Гидовете:
Ако някой се пита защо рестарта се забави толкова, ето причината ;) -
ЦитатDaka 3
23:31:48

2007-24-02

ОтговориИзтрийДокладвай като обида
Много ви се моля да помолите админите да не ресват още за да проте4е битката ми[/quote]
Веднага след като на човека му бе вече удобно, Вселената бе любезно рестартирана. :)

sifon написа:Цитат(sifon @ Feb 25 2007, 01:31 AM)
Съмнение за мулти:

kaos09 - [4:41:13] (kao-35)
kaos - [3:272:6] (kaos)
Аха! След като упорито отричаше, kaos бе арестуван и признат за виновен по делото за мултиакаунтърство в 1-ва. После разкриха и други играещи нечестно - xepa и RiverRun, разследва се freeico от съседната вселена.
Ама на някои им се ще да е вярно това, нали? :>

Историята на съюз SEYMOUR, разказана от лидерите му

Началото ... далечният рунд първи на Вселена Първа. Създателят на съюза, Генерал SEYMOUR , споделя:

Код: Избери всички

Вече трудно се помнят праисторически събития, но ето какво помня. Значи nOnA_HapkoMAH беше в съюза почти от самото начало, може би седмица или две след създаването. Първоначално бяхме аз, той и още няколко човека, започнахме да набираме още и още играчи, станахме над 100 човека, но все дребни риби. Тогава направихме подсъюз, но това не оказа особено влияние на крайното ни класиране и завършихме първи рунд на 185 - то място в класацията. 
После ми се роди щерката и се наложи да се откажа за известно време. nOnA_HapkoMAH пое лидерството и довърши рунда. Втория рунд май го пропуснах изцяло, появих се в третия, отначало играех активно, но пак се наложи да прекъсна почти в началото на рунда, и така...

Втори рунд: начело на съюза е nOnA_HapkoMAH, който привлича доста сериозни играчи като PeToDo, tnt123, svilen78, RANOPILE, tohe, sir. Съюзът бавно и спокойно тръгва нагоре, вече се намира на 59-то място в крайното класиране. Някои от играчите попадат и в топ200, nOnA_HapkoMAH завършва 48-ми.

Трети рунд: лидер е nOnA_HapkoMAH, дипломат на съюза е tohe. В съюза отново са sir, tnt123, RANOPILE и PeToDo. Присъденияват се: krasivia, boianov, beast833, Lenon, d_ncho, aleksandara, Deus_Ex, konto, julito, rene. valeri, Masterz, Ashcroft и Nikonа. Има достатъчно сериозни и силни играчи, което води до спечелването на по - големи битки. Съюзът вече е доста по - напред в класирането, даже много напред - шесто място, спечелва си верни съюзници и смъртни врагове.

С какво е запомнил тия два рунда nOnA_HapkoMAH?

Цитат
Началото на съюза не го знам какво е , но ни е имало и първи рунд... основател на съюза е генерал SEYMOUR . Сигурно първи рунд в съюза е бил той , синът му и може би още някой .... Обаче втори рунд на вселена едно аз по случайност си направих ацц-там и пак така по случайност попаднах в този съюз ... И станахме трима...вече имах представа и желание какво да правя , но трябваше да се наложа , защото вижданията ни малко се разминаваха ,тогава идвах от вселена две от FEARLESS , а той (генерал SEYMOUR) искаше едва ли не по правила да е миньорски съюз ... Както и да е, след общи беседи и леки корекции стигнахме до един извод и тогава започнах якия спам ... може би съм поканил всички хора над 10 точки от цялата вселена. Трябваше да има голям съюз , ако искахме да постигнем нещо голямо ... но дотогава нещата ще се движат прекалено спокойно, ще сключваме алианси и напове и ще строим мини (на 10к точки флота ми беше 10 скаута) все пак трябваше да настигна гошко2000 който беше вече на около 300к. От хората, които се присъединиха, помня PeToDo като един добър организатор ,tnt123 доказващ се боец (наложи му се да се изтрие по средата на рунда ... човек и добре да живее пак се жени: ) svilen78 беше навътре в играта и има неща, за които ме е светвал ... Но по едно време не помня точно причината , май че заради някой алиансен съюз, BOP и Destroyrs ни обявиха война. Аз много се панирах , защото тогава и двата съюза бяха силни , а от нашия бяхме 2-3 ... (от "коалицията" ни никой ... ) , но SEYMOUR ме успокои и с право ... това бяха войни само на хартия ...и рундът като цяло за съюза беше зле. Големи битки аз направих 2-3 , другите не помня... по едно време от ККТО&Страх дойде RANOPILE та и той ни помогна ...Към края на рунда обявих война на Dead Army, но само аз си я водех ... Главното е че, в рунд две се запознахме с много хора ... много хора разбраха как да прават сеив , други разбраха как да зануляват и тека подготвих съюза за следващия рунд. По едно време SEYMOUR ми даде лидерството само за малко, та така около месец ... пак се появи за малко , но му се роди дъщеря и окончателно поех лидерството ...
През рунд три tohe зариби приятелите си : sir и beast833 , които и сега се подвизават там нейде из галактиките и зафащат бури. А Boianov ,който сигурно съм го извикал чрез лс-спам покана се оказа добър флиитър и поведе съюза...aleksandara(мъж е) направи си съюз , но нещата не потръгнаха и се върна при нас...не помна дали Deus_Ex беше с него или остана тук...d_ncho и tnt123 се сработиха и заедно направиха няколко акции ,помагаше им и sir , а в началото на рунда се появи и seymour , който се оказа приятел и съсед с mark_bg. Сключи алианс с KASIOPEIA, а от тях сключихме и с Hevy Metal и зарязохме някои от старите алианси, от които нямахме полза (SofiaBarsa примерно). Рундът мина що годе спокойно за съюза...утвърдиха се приятелите и враговете , играчите и статистите от съюза (имам си оправдания , но аз се вписвам при статистите...
Засега това се сещам, има още подробности ...може и нещо важно да съм пропуснал...има и много имена , които искам да спомена ,които малко или много винаги са правели нещо за съюза , защото са добри хора и играчи ... това са : krasivia, konto, julito, rene.valeri, Master_Z, Lennon, Ashcroft, Nikona, PILETO(него май го споменах горе).[/quote]

Четвърти рунд: лидрството поема krasivia, съюзът продължава да се сплотява и се доказва като един от най - сплотените и силни съюзи в bulfleet. През тези шест месеца към съюза се присъединяват няколко нови играчи - Krass, viktoriqangel, Вероника, GoodDevi, elimeli, crab, gamer, dede54, oganche, mentata ... Естествено, и старите кучета отново са тук - nOnA-HarkoMAH, krasivia, sir, tnt123, masterz, boqnov, tohe, beast833, Gaco Bacov. Даже по средата на рунда към съюза се присъедини и основателт на съюза - Генерал Sey. Съюз SEYMOUR се представи много добре този рунд и отново влезе в челните позиции, като води и спечели 5 войни. Доста играчи завършват в топ 50 и топ 100 на класацията, а съюзът завършва на осмо място в класацията на съюзите.

Пети рунд: отново са тук :crazy_pilot:

Ето какво разказа за войните на съюза настоящия лидер:

[quote=""krasivia""]
Войните, за които си спомням, са със съюзите: O-tronikS , ¤Nebula¤ , SlipKnot, FEARLESS, Hell, UOC, KillerTeam, СССР. Най - интересната война от четвърти рунд беше войната с KillerTeam. Много нападки по форумите, много жертви и от двете страни. Съюз KillerTeam се разпадна към края на рунда, с няколко играчи от този съюз станахме приятели, общо взето тази война направи рунда многократно по - интересен. Винаги е добре когато имаш силен враг срещу себе си, това амбицира всеки боец.

Всички съюзи, с които водихме война през четвърти рунд, или се разпадаха, или молиха за мир. Няма да споменавам конкретни имена, за да не засегна честта на някой съюз.

Ето тук има доста битки от Четвърти рунд, разгледай и си харесай.

http://seymours.hit.bg [/quote]

Разгледах. Не мога да избера само няколко битки и да ви ги покажа. Всяка една от тях е изиграла своята роля в определен етап от играта. Разгледайте ги и вие. Сигурно ще събудят забравени моменти от миналия рунд.
Последна промяна от GeNeRaLiSiMuS на нед мар 11, 2007 10:10 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Контакти:

Бейбиситингът – „за” и „против”

Правила на играта, II. Забрани и наказания точка 2 гласи: „За бейбиситинг се счита влизане в чужд акаунт, независимо от времетраенето и причините за това. ВСЕКИ логин и ВСЯКО IP подлежат на записване. Съгласно тези правила бейбиситингът се забранява и се наказва по следния начин:
При първо съмнение акаунтите и на гледания, и на гледащия се наказват за два дни. През това време те са длъжни да се свържат с администрацията и да дадат обяснение. Ако това не стане, акаунтите се изтриват. Ако те успеят да дадат обяснение, което ги оневинява, наказанието се премахва, а играта на наказаните продължава.
При второ съмнение акаунтите и на гледания, и на гледащия се наказват за срок от 10дни и с редуциране на половината наличен флот без падане в точките. Наказаните отново са длъжни да се свържат с администрацията в срока на принудителната ваканция и да дадат обяснение.

При трето съмнение за наглеждане акаунтите и на гледания, и на гледащия се изтриват без предупреждение.” Казано накратко – ситинга е забранен.

Понякога обаче се случва да отсъстваме за повече време. Ето я и ползата от ваканционния мод. Пускаме го и след няколко дни, когато се върнем, изключваме го и продължаваме играта. Без загуба на флоти, без притеснения за атаки. Но факт е, че доста от играчите се страхуват, да излязат в мод поради една проста причина – да не изостанат с развитието и точките. Поради тази причина част от тях пренебрегват правилата и поверяват акаунта си на някой познат. Какво обаче става тогава? Правят си администраторите обичайните проверки и… Много често се случва да бъдем хванати и наказани за тези си действия. Играчите знаят какви са последствията от нарушаването на правилата, но въпреки това някои поемат риска. Някои са видени и наказани, други не. Но бейбиситинга е факт.

Server Busy – „Началото на края” или Оправя ли се положението с претоварването на Вселена 1

Още със старта на Рунд 5 – Вселена 1 на 14.01.2007 започнаха и проблемите с натоварването. „Server Busy” бе най-нашумелият проблем за играчите. За броени часове администрацията бе затрупана с оплаквания, които продължават и досега. Но след пускането в действие на Вселена 2, оплакванията постепенно затихват. Дали защото част от играчите се прехвърлиха там, или защото на играчите им омръзна да се оплакват, но е факт, че оплакванията намаляха. Временното спиране на регистрации във Вселена 1 може би също допринесе за подобряване на положението. Остава въпросът ще се случи ли същото със Вселена 2, ще има ли бял екран със съобщение „Server busy, please try again in few minutes. Load now: xx. Must be under 10.”, или тук нещата ще са спокойни? Единствено времето и играта ще покажат.

Mitio_krika:
1. Забелязва се намаляване на оплакванията относно белия екран. Каква според вас е причината? Появата на Вселена 2, примиряването на играчите с този проблем или някаква друга причина.
2. Според Вас временното спиране на регистрациите във Вселена 1 допринесло ли е за частичното решаване на този проблем?
3. Успява ли екипът Ви да намери вратичка, за да преодолее границата на MySQL, или да намали натрупването на прекалено много заявки?

Xepa:
Намаляването на появяването на белия екран се дължи на това, че вече е в действие новата машина на играта. В момента разполагаме с 4 отделни сървъра и по машините няма натоварване. В1 е затворена за регистрация, което спомогна за решаването на проблема там. Относно третия въпрос - няма такава вратичка. Беше обяснено неведнъж, че MySQL- а има таван на обработка и ние сме го достигнали. В момента в XS Soft постъпиха на работа двама специалиста и се надяваме с тяхна помощ и знания да решим проблемите с оптимизацията по машините. Реално от хардуерна точка направихме всичко, което можахме и купихме максимално най-доброто, което можем да си позволим. Сега ще се опитаме да наблегнем малко на софтуерната част.

ВСЕЛЕНА 2

[ШАХМАНИЯК]YMD vs [NoMoreGur4]Maranzano

Поредна битка. Няма история. Има само ресурс и хубава битка.

[ШАХМАНИЯК]Xstrem vs [МорскиВълк]Rem0veR

Пореден играч не издържа и седмица в новия рунд. Биткатае налице.Коментарът на нападателя е:

[7:20:19 PM] Xstrem says: просто го видях и реших да го ударя

[PARAMOUNT]Invisible vs [Black Army]MrBlack
[PARAMOUNT]Invisible vs [Archangels]SaShku

ЦитатInvisible

2007-10-03 20:51:19 Докладвай

Еми всъщност битките нямат предистория, все пак на тоя ранен етап от играта само за профилактика бяха. Макар, че незнам до колко ще е от полза ама SaShku все ми се измъкваше и вчера през ноща към 3 часа станах и след 10 минути той влезе, аз есествено се изтеглих и започнахме да си лафим, осбъждаме филми и така нататък, накрая аз излязох и отново влязох по-късно когато видях, че запоследно е бил онлайн към 5 сутринта и му теглих удара и тоя път стана. [/quote]

- Лесно, бързо, забавно - турски за начинаещи

Нека започнем с двата най-използвани изриза в информационните технологии:
Error ! - Сакатлък !
Fatal Error ! - Баш сакатлък !
Cancel - сектир

Във връзка с гореспоменатите фрази е нужно да знаете още:

граната - барут кюфте
не дръзни дявола - дур базик шаркан бабана сакатлък

Нека сега се запознаем с някои класически литературни произведения и герои:
балетът “Лебедово езеро” от Чайковски - кълчи-баджак “Йордек гьол”, Чайковски ефенди
"Война и мир" - "Патаклама и рахатлък"
“Опълченците на Шипка” - “Шипка баир маскаръ”
Рицарят на печалния образ - тенеке бабаит, кахър сурат
дъвка “Турбо” - супер чиклет буламлъ
червената шапчица - кармазъ каскет

Някои професии и позиции в обществото:
бизнесмен - чалъм ефенди
балерина - сеир баджак ханъма
балетист - дюшеме бабаит
турист - баир будала
алпинист - дувар серсем
парашутист - чадър бабаит, чаршаф будала
манекенка - калдаръм кокона
полицай - балък фуражка
cтудент - китап будала
секретарка - бъзикня ханъм
месар - джулан мюфтия
нинджа - ориз калпазан
футболист - топ серсем 1*

Във връзка с актуалната политическа ситуация е добре да познавате следните думи и фраси:
опозиция - курназ сурия
събрание - зорлен калабалък
Изборна секция - кандърма кьоше 2*
Двама се карат, трети печели - Двама кандърмъ патаклъмъ, трети кяр
децата нямат спирачки - пишлеме йок контра
гъз глава затрива - анусъ кепере серсемин

Да завършим с още малко технически термини:
радио-касетофон - сандък гюрунтия
касетофон - джангър чекмедже
телевизор - сеир сандък
електронен часовник - диджитал саатли
дистанционно - дистанс командъ

За десерт: Светофарът:
червено - дур
жълто - яваш яваш
зелено - юрууууууш

:Zz013: (Стефкее, червена точка моля ! -Слави Трифонов) :Zz013:
Накрая на всеки наш урок отделяме и време за други любопитни и полезни знания в
областта на езиците. Този път сме избрали модната тема. Минижуп на различни езици:

Български - Гъзовейка
Японски - Му се сака на путака
Френски - Ревю де путе
Италиански - Панорама де ла пичоне
Китайски - Де хуй де
Гръцки - видакис путакис
Английски - Скив май слийв
Руски - путевидение
Немски- маине путкен зее
[/center]

Въпросите на Serial_H

Invisible, лидер на PARAMOUNT, вселена 2

1.Много кратка история на съюза ти.
Съюза почти няма история, тепърва ще я пишем, може би това е най-младия и най-надежден съюз за в бъдеще

2.На кои играчи от съюза се разчита като основни, има ли доказали се ветерани и обещаващи нови попълнения.
Както казах съюзът е нов, познавам 3-ма от играчите лично, останалите не, но всички изглеждат големи ентусиасти и добри играчи. Засега лидер по бойни след мен е cnugu, разчитам много на werty и SiXKiLLeR, а доказали се играчи още няма, но има такива, за които съм сигурен, че ще останат с мен, каквото и да става със съюза са ivailoslavov и SpaceRuler.

3.Как планирате развитието си - и като обхващане на галактики, дали като миньори или флийтъри.
Разчитаме на бойния флот и това е. Истинският ресурс пада от рециклажа и всички го знаем, така че сме далеч от мисълта за защитници и миньорство.

4.Каква ще ви е външната политика - приятелства, войни.
По принцип съюзът ни няма да е браждебен, но който иска война няма проблем, макар че не сме от съюзите, които току-така за нищо ще воюват.

5.Очакваш ли да има интрига, къде ще бъдат горещите точки и конфликтите.
Без интрига играта няма да е интересна. Още нямаме врагове, с които да се знаем от други рундове, така че очаквам този рунд да е наистина вълнуващ.

6.По избор
Не очаквах съюзът да процъфти така, понеже както казах е нов и наистина мисля, че всички членове на PARAMOUNT ще се докажат пред него и ще го превърнем в традиция, каквито са ШАХМАНИЯК, FEARLESS, Warez.ru и още много други.

Xstrem, лидер на ШАХМАНИЯК, вселена 2

1.Много кратка история на съюза ти.
Съюзът има доста голяма история. Ще се опитам да ви е кажа по най-краткия начин. Създаден е от великия(след като поиграх с нега се убедих в това) играч palavkoch през далечния втори рунд на първа вселена, участвал е в почти всички рундове на повечето вселени, този рунд във втора вселена имах честта да наследя palаvkoch с негово съгласие, след като той най-вероятно ще прекрати дългогодишната си кариера. Очертава се аз да съм лидер занапред. Надявам се, че съюза ще продължи да затвърдява позициите си на един от най-добрите съюзи в историята на bulfleet.

2. На кои играчи от съюза се разчита като основни, има ли доказали се ветерани и обещаващи нови попълнения.
Разчитам на всички играчи от съюза, разбира се, има доказали се ветерани като nvacov, NickStriker, OpeN, NuG,, има и обещаваши играчи като M_tel, enclave, Tralalala, МАСКАТА, очаквам и новите попълнения да се включат добре - визирам matodato, Hubavelky, и Raz_R.

3. Как планирате развитието си - и като обхващане на галактики, дали като миньори или флийтъри.
Всеки си играе по негова си стратетия но горе долу нещата са балансирани.Някои миньорстват други залагат на летенето.По принцип съм дал свобода на всеки играч да се развива както той мисли за най-правилно.

4. Каква ще ви е външната политика - приятелства, войни.
Засега ще го запазя в тайна.

5. Очакваш ли да има интрига, къде ще бъдат горещите точки и конфликтите.
Ооо със сигурност очертава се много интересен рунд особено след многото новости направени от администраторите. Опитах се да го направя рунда интересен за ШАХМАНИАЦИТЕ още в началото с обявената война срещу Nosgoth, но тя свърши доста бързо така че се надявам скоро да се появат достойни съперници.

Знаете ли, че на 5 Март...

1998 - НАСА съобщава, че космическата сонда Клементин, обикалаща около Луната, е открила достатъчно вода за поддържане на човешка колония.
1960 - Започва излъчването на телевизионната рубрика Лека нощ, деца.
1558 - Испански мореплаватели донасят в Европа тютюна за пушене.
Знаете ли, че на 6 Март...

1869 - Дмитрий Менделеев представя първата Периодична система на елементите.
1902 - Основаването на футболен клуб Реал Мадрид
Родени са:
1937 - Валентина Терешкова, руски космонавт
1972 - Шакил О'Нийл, американски баскетболист
Знаете ли, че на 7 Март...

1230 - Българските войски разбиват в битката при Клокотница войските на епирския деспот Теодор Комнин.
1657 - Кралят на Франция Луи XIV издава забрана да се продава алкохол на индианците в Америка.
1912 - Роалд Амундсен официално съобщава, че неговата експедиция е достигнала Южния полюс.
Родени са:
1978 - Азис, български чалга певец
1978 - Елена Емануилова, българска писателка
1979 - Деси Слава, българска певица
Знаете ли, че на 8 Март...

1974 - Отворено е летището Шарл дьо Гол в Париж, Франция.
1965 - Виетнамска война: САЩ изпращат първи военни групи от 3 500 морски пехотинци в Южен Виетнам.
1802 - Германският астроном любител Хенрих Олберс открива малката планета Церера
Знаете ли, че на 9 Март...

1497 - Николай Коперник извършва и описва първите си астрономически наблюдения.
1959 - Куклата Барби е показана за първи път на панаир за играчки в САЩ.
2006 - Открита е течна вода на луната Енцелад, спътник на Сатурн.
Знаете ли, че на 10 Март...

1876 - Александър Бел осъществява първия телефонен разговор.
1435 - Докато плава към Перу, испанският свещеник и пътешественик Фрай Томас де Берланга открива архипелага Галапагос.
Родени са:
1957 - Осама бин Ладен, саудитски милионер, ислямски фундаменталист и ръководител на теростичната мрежа Ал Кайда
1981 - Самуел Ето'о, камерунски футболист
Знаете ли, че на 11 Март...

1669 - Започва най-силното 4-месечно изригване на вулкана Етна (Италия) - загиват 20 000 души.
1702 - Излиза първият брой на английския Дейли кърънт — първият ежедневен вестник в света.
Родени са:
1739 - Софроний Врачански, български възрожденец, книжовник, учител и църковен деец († 1813)
1978 - Дидие Дрогба, футболист от Кот д'Ивоар
1979 - Георги Пеев, български футболист

По поръчка на читателя

Днес ви представяме една нова статия - "По поръчка на читателя" ! Тук вие решавате какво да четете ! Напишете каква статия или интервю искате да видите и ще се постараем в следващия брой да я намерите :a055:
Очакваме вашите поръчки на лично съобщение във форума до всеки новинар !
Последна промяна от GeNeRaLiSiMuS на нед мар 11, 2007 10:24 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Контакти:

Статистика

Вселена 1

Играчи:

№      Съюз            Играч      Бойни Точки    Точки
1     ШАХМАНИЯК        palavkoch     26,091     220,330
2     Insomnia         *XAHC*        10,335     190,421
3     Insomnia         faget         15,636     189,283
4     Insomnia         EverDream     1,413      150,319
5     Returned         macumba       9,492      147,928
6     JollyRoger       dios          189        123,177
7     Insomnia         JPS           20,071     109,878
8     ДЕФЛОРАЦИЯ       nero          743        98,246
9     X                CallistO      998        90,265
10    GodsOfWar        Svarog        188        87,629
Съюзи:

№      Съюз      Членове  Точки      Коефициент
1     Insomnia     18     1099485     61083
2     ШАХМАНИЯК     8     450305      56288
3     /*****/       2     96098       48049
4     фирма УЖАС    2     94768       47384
5     Returned     11     482906      43901
6     X            10     416565      41656
7     adventure     2     80482       40241
8     ДЕФЛОРАЦИЯ    7     277179      39597
9     Maniaci       5     174646      34929
10    3nity         3     104535      34845

Вселена 2

Играчи:

№      Съюз             Играч         Точки
1     Archangels        dingo         1,655
2     DeathRow          JPS           1,045
3     PARAMOUNT         NotSure       1,003
4     PARAMOUNT         SiXKiLLeR     999
5     Тамплиери         korahmor      992
6     PARAMOUNT         Invisible     978
7                       PoLterGaiSt   944
8                       hYpN0tic      913
9     Archangels        Riminad       893
10    ШАХМАНИЯК         MACKATA       876
Съюзи:

№      Съюз      Членове   Точки    Коефициент
1     ШАХМАНИЯК     25     12771    511
2     PARAMOUNT     17     8611     507
3     Archangels    12     5935     495
4     CPD_RaCinG     7     3349     478
5     White Nois     2     809      404
6     Nemesis       12     4774     398
7     SlipKnoT       5     1964     393
8     Шкембе         6     2333     389
9     DeathRow      24     9007     375
10    Flafland       2     747      374

Вселена 3

Играчи:

№      Съюз       Играч      Бойни Точки    Точки
1     bRuTaLs     taz          11,696      361,655
2     bRuTaLs     DoNNuTcO     52,312      336,415
3     bRuTaLs     kisibg       66,550      323,695
4     bRuTaLs     Niky_Vas     50,422      295,491
5     ПСИХО       Sucreto      13,294      291,699
6     ПСИХО       zaska        104,066     287,197
7     bRuTaLs     poboi        20,355      225,909
8     Matadores   Martinio718  27,516      224,932
9     ПСИХО       Alemora      29,428      186,088
10    EMPERORS    Rumili       4,812       183,373
Съюзи:

№      Съюз      Членове    Точки      Коефициент
1     bRuTaLs        5     1533537     306707
2     Matadores      4     551065      137766
3     ПСИХО         13     1748955     134535
4     City Watch     2     204258      102129
5     Прасмос        2     196913      98457
6     TheRockers     6     558114      93019
7     Demi-Gods      9     783887      87099
8     EMPERORS      10     832953      83295
9     ТеТеВеН        2     160826      80413
10    ™PITBULLS™     6     465499      77583

Вселена Hardcore

Играчи:

№    Съюз         Играч      Точки
1    WAR          PaKaTa    411,411
2    WAR          Кратос    357,175
3    WAR          xako      241,133
4    ШАХМАНИЯК    delux     194,479
5    SCARELESS    GAD       124,654
6    WAR          jadai     117,477
7    Killer`s     maznioo   101,987
8    WAR          Blood_God 100,385
9    SCARELESS    Fury      95,118
10   DA           alex09    94,438
Съюзи:

№   Съюз     Членове  Точки   Коефициент
1   WAR         5     1209007  241801
2   ШАХМАНИЯК   3     277075   92358
3   SCARELESS   4     325632   81408
4   DA          2     132138   66069
5   PUNISHERS   3     162422   54141
6   SPEED       2     69470    34735
7   СМЕРШ       7     236219   33746
8   РуДнИк      6     195242   32540
9   THE POWER   2     53339    26669
10  RedDragoN   2     43403    21702
Последна промяна от GeNeRaLiSiMuS на нед мар 11, 2007 9:51 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Контакти:

Вселена 2

Скъпи читатели,в следващите редове ще ви представя всичко, което породи разпадането на един от очертаващите се като доминиращи съюзи в втора вселена а именно LooneyTeam. Къде се крие причината за конфликата ще разберете малко по-надолу.

Новинар:От къде тръгна всичко и коя беше причината за разделянето на два съюза?

Malcho:По принцип аз бях отишъл във съюз looney team, защото Vorhees (DaffyDuck) ме накара да играя този рунд. Този ден, когато напуснахме Loonеy Team, бяха въведени няколко генерални промени в съюза - отговорници по галактиките. Тъй като аз не се интересувам само от себе си, а и от моите приятели там, видях, че 1 мой съученик, който също беше в съюза, беше направен от генерал на без ранг - без никаква причина - дори беше втория по точки в съюза. Много бях разбеснях и написах няколко масови, след което bugs bunny ми каза, че не дава рангове без нищо, а трябвало дa се заслужат. След това ми прати ЛС, в което ми написа, чe във този съюз няма място за играчи като мене и чe e по-добре aз и моите приятелчета дa напуснем сами съюза. за да не се наложи той да ни изгони и им написах да направим нов съюз, след което им показах съобщението и всичко сe реши нa секундата.

Новинар:Очертавахте се като един от доминиращите съюзи през този рунд... не се ли опитахте да постигнете някакво решение, което е изгодно и за двете страни?

malcho:Въобще не съм обсъждал нищо - не мога да търпя лични обиди независимо от кого. A това кой съюз e доминиращ сe решава не в началото, а по средата на рунда и в края - съюза Loonеy Team не можеше да бъде доминиращ благодарение на това, че имаше твърде много слаби играчи (нередовни) в него.

Новинар:Предполагам войната ви с тях също е продиктувана от същата причина? Да очакваме ли разгорещена война между двата съюза в напредването на рунда?

malcho:Амии войната беше предизвикана oт BugsBunny - не не знам как точно - DaffyDuck може да ви
каже пo-подробно(тогава той беше лидер на съюза). Доколкото разбрах, той беше заплашил Daffy, че ще се нанесе до него и ще го занули, но въобще не му вярвам.

Новинар:И като за последно. Какви са ти очакванията за развитието на рунда? Между кои съюзи и играчи ще бъде интригата в челото и въобще ще наблюдаваме ли интрига или просто ще се наблегне на копането?

malcho:Ами зa интрига не знам - JPS i poltergaist съм сигурен, чe ще бъдат във топ 10a за човека, които в момента е на 1-во място мисля, чe щe си остане там и ще си копае мирничко.

Новинар:A твоите цели и като лидер съюзните ви цели какви са? Имате ли планове за набъркване в топ-а на статистиката или сте изцяло военно настроен съюз, тоест не гоните класиране?

malcho:Ами аз съм само временно лидер, защото ние се мениме постоянно. Не знам все още нищо не сe знae - каквото стане - стане, пък то едното не пречи на другото.

Новинар:Още веднъж благодаря за отделеното ми време и до нови срещи ;) Успех

Новинар: Здравей, аз съм от екипа на BFWeekly и искам да ти задам няколко въпроса относно разпадането на Looney Team?

BugsBunny: Разбира се

Новинар: Какво доведе до разпадането на LooneyTeam на два отделни съюза?

BugsBunny: Така, няма никакво разпадане, напуснаха ни членове, защото казах на един/двама истината на ЛС, на малчо, който постоянно спамеше... казах му да спре и ако не престане званието генерал ще се махне, след това той, с неговата лиготия, ме накара насила, мен лидера, да дам ранк генерал на ЛорКийпър, но аз не съм подметка да ме размятат и да ме командват?! След това си легнах спокоен, но през ноща, зомбитата са се махнали от съюза! В продължение на 2 дни се изселват в Немесис, най-свестен от тях "беше" ПолТерГаИсТ, който хапка му свалям, напусна ;) Аз промених името на Nosgoth, защото това е моя съюз, в който играя от самото начало на играта - аз съм МrМах. Съюза не се е разпаднал, верните играчи останаха и ще продължим, война с Немесис ще има и очакавайте кървав рунд... Ворхеес, играч, с който се сприателих, подвизаващ се под ник ДафиДък, ме предаде и се прави на интересен с нов съюз. Но няма да го бъде

Новинар:Значи да очакваме ожесточена война с Немесис?

BugsBunny:Да

Новинар:От другата страна казаха, че причината се крие в това, че бил премахнат ранг без причина на основен играч (т.е втори по точки май беше споменат)... Вярно ли е?

BugsBunny:Да, защото направихме отговорници и изришно предупредих, че всички рангове освен на отговорника по галактика се махат, да се търсят при командващия, а не при мен, но явно мозъците им не са го побрали. И да допълня, изложиха се във форума ни, имаше обиди и т.н., почистихме, нямаме доказателства, но имаме свидетели. Доста спам изписаха както те, така и ШАХМАНИЯК, с тях война не очаквайте от наша страна, който падне бием, заради палавиякоч не искам да се занимавам с тях

Новинар:Не опитахте ли да запазите съюза цял, очертавахте се като един от доминиращите съюзи този рунд?

BugsBunny:Еми не, аз лично не искам да имам работа с лъжци/измамници и интриганти ;) Ако искат да се извинят, аз не съм склонен, защото не съм виновен и не очаквах такава гнусна постъпка. Доминиращ съюз е този, който не се състои от 2-ма члена и е на 1 място, а от повече, които си помагат и бият наред, така че ЛоониТийм (Носгот) не е отпаднал от надпреварата за най-боен съюз.

Новинар:Какви са ти впечатленията от рунда до момента и какво очакваш като развитие в топ-а и подреждане?

BugsBunny:До моментва рунда ми се струва много скучен, няма каси, няма жертви, поне доколкото аз търся/намирам Нямам време много, защото уча и то доста, играя в 1/3 вселена по-сериозно... Тук няма да съм много време сред онлайн потребителите... Класацията още не ми е ясна, особено за съюзите, от всякъде може да изникне нещо, но засега ПАРАМОУТ ми се струват много задружни и добри (бойно снаражение). А конкретни играчи, мисля, че динго от Арахангелите и PoLterGaiSt ще се борят за 1 място.
Лека вечер и успех ;)
Последна промяна от GeNeRaLiSiMuS на нед мар 11, 2007 9:51 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Контакти:

Свобода на словото или не?

Скъпи читатели,
в "свободния" раздел на форума OffTopic напоследък се наблюдава проява на еднолична власт - тази на СкорпионБГ. Екипът на BFWeekly приема за вярна и подкрепя "кампанията" наречена "Свобода за спамерите в bulfleet.org" и призовава всички, които я споделят, да се присъединят към стотиците пишещи чрез един скромен подпис, в който се съдържа това. Нека си спомним как беше през онези времена, когато се пишеше за всичко интерeсно и не дотам интересно и как всички се забавляваха в един раздел, носещ името "Спамче' или "Лафче", когато всички разпускаха заедно - без значение дали са потребители, модератори или администратори. И дано въпросния чете този материал и си даде поне малко сметка, че никой не е длъжен да се съобразява с него и това, което прави не е правилно и не е редно!
Последна промяна от GeNeRaLiSiMuS на нед мар 11, 2007 11:30 pm, променено общо 1 път.
[url=http://nemexia.bg][/url]
Отговори

Върни се в “Newspaper Архив”