Относно "Стационирането"

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
Xazzy
Редник (Private)
Регистриран: пет сеп 30, 2005 10:23 pm
Контакти:

Мнение от Xazzy »

Би трябвало при стациониране газта, която изискват корабите да е на полувина,понеже извършват една дължина ,а не отиват и се връщат до зададения координат. :c022:
Последна промяна от Xazzy на нед мар 11, 2007 12:29 am, променено общо 1 път.
Много готина игрица! Направо се възхищавам на тия хора дето са я създали. :)
Колко ли безсънни нощи са имали... :roll:
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Ми...
първо, че газта се взима само за едната дължина, не зависимо дали е атака или стац.Т.е. ако ет ова което ти казваш, не трябва да се намаля стационирането, ами х2 да се даде на атака.Понеже за обратния полет няма допълнителна газ, не се знае дали ще се върне или ако се върне дали ще е със същата бройка кораби.А и стацването може да се върне, дори в последната сек, така ще има 2 полета, а ще си харчил за 1 :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
arsenal
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:19 am
Контакти:

Мнение от arsenal »

така че по на далавера си е транспорта и атаките остави стационирането :c022:
[url=http://www.vbox7.com/play:a1b78b3f]http://www.vbox7.com/play:a1b78b3f[/url] - музикален идол
Xazzy
Редник (Private)
Регистриран: пет сеп 30, 2005 10:23 pm
Контакти:

Мнение от Xazzy »

RoYaL написа:QUOTE(RoYaL @ Mar 11 2007, 03:00 AM)
Ми...
първо, че газта се взима само за едната дължина, не зависимо дали е атака или стац.Т.е. ако ет ова което ти казваш, не трябва да се намаля стационирането, ами х2 да се даде на атака.Понеже за обратния полет няма допълнителна газ, не се знае дали ще се върне или ако се върне дали ще е със същата бройка кораби.А и стацването може да се върне, дори в последната сек, така ще има 2 полета, а ще си харчил за 1 :)
Ми не е реално при стационирането да взима газ колкото и при атака/транспорт понеже атаката/транспорта има 2 дължини... да се забрани връщането на стациониране тогава... някак си аз разбирам какво казваш и си прав, ама от реална гледна точка.. не е правилно... :c022:
Много готина игрица! Направо се възхищавам на тия хора дето са я създали. :)
Колко ли безсънни нощи са имали... :roll:
Отговори

Върни се в “Предложения”