Структора ЗНС

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
Контакти:

Мнение от Stankata »

Бауууу . . . айде стига се излагайте двамата :dizzy:

По темата : Тези сателитчета малко ли ресурс искат , а лесно ли е да ги опазиш , а после самата звезда дет едвам се движи ? И една атака със звезда колко време изисква ? Затова ЗнС-то е най-силният кораб и няма нужда от ограничаване на силата ! Тогава всички ще си карат на унита и ще си копат необезпокоявани , че утре няма да дойде лошият батко да им срине мините , а едва ли ще има някой смелчага да ръси толкоз ресурс за звезда , която изисква толкова ресурс за подръжка :a055:
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

nicksi_bs написа:QUOTE(nicksi_bs @ Mar 10 2007, 08:09 PM)
Добре де да ставам смешен.Прото не е честно веднага почвас с критиките.Някав с 1 ЗНС да чупи 400-500 краста и той да няма икаква загуба.Какво да не би това да е честно.Или пак 1 ЗНС убива 88-90 унита.Какво това честно ли е????А той дори няма 1 точка загуба.Прибира си ресурса от планетата и си рециклира на нещастника унитата.Това си е чиста гавра.Или ае за зградаа може и да я няма ама за структората!?

Да допалня значи тоя с унитата ще изгуби около 11250 точки а тоя с знс-то нито 1 точка и сичко в негова полза.И с точки и с ресурс и със сичко.

бе да ти кажа смятал съм битка между унита и ЗНС щото един постоянно ме нападаше със ЗНС когато съм на сеив(никви поражения нямах де :) )значи аз имах около 130 унита срещу 1 ЗНС печелих битката одма със загуба 30-тина унита просто яко ама така и не му хванах тая ЗНС !оня взе че ме прецака ама тва е друг въпрос !та по-въпроса ти значи искаш да изкараш че за да се поправи 1 знс ще му трябват ресурси !а искаш да не падне дори с 1 точка.ако можеш да смяташ буташ една ЗНС=10000 точки.а ако вземе да я поправя ще трупа още хммм кухи точки!за изхарчения ресурс. :crazy_pilot:
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
nicksi_bs
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб яну 20, 2007 7:18 pm
Контакти:

Мнение от nicksi_bs »

Stankata написа:QUOTE(Stankata @ Mar 10 2007, 09:22 PM)
Бауууу . . . айде стига се излагайте двамата :dizzy:
По темата : Тези сателитчета малко ли ресурс искат , а лесно ли е да ги опазиш , а после самата звезда дет едвам се движи ? И една атака със звезда колко време изисква ? Затова ЗнС-то е най-силният кораб и няма нужда от ограничаване на силата ! Тогава всички ще си карат на унита и ще си копат необезпокоявани , че утре няма да дойде лошият батко да им срине мините , а едва ли ще има някой смелчага да ръси толкоз ресурс за звезда , която изисква толкова ресурс за подръжка :a055:

Виж сега приятел.Няма смисал да си пазиш сателитите,защото не се правят малко по малко а наведнъж.Иначе винаги ще ти ги бутнат.Примерно 1 сателит да ти дава 42 енергия ще ти трябват 7к сателити.Събираш си ресурса правиш си сейвани с 400 мегатранспортьори и 400 рециклатори.И като го събереш пускаш венага гравитационни.После пускаш рециклатори кам планетата с сателитите и пускаш 1 атака която да може да ги унищожи и си рециклираш сателитите.С малко късмет може да земеш по 2мил метал и кристал и 1мил газ(зависи от бонусите за структора от проучванията на Щитове и Броня на космическите кораби).Ето ти половината от ресурса за 1 ЗНС.Другата половина ше я събереш докато стане проучването.

Малко полезна информация за ЗНС:Не е задължително армията на противника да бъде на планетата че да я унищожиш с ЗНС.Примерно пускаш 10 атаки със ЗНС по 1 ЗНС на атака.Така имаш по-голям шанс да унищожиш планетата на противника.А ако е тап той и си пусне сейван примерно към някое (и) на атака и аз му инищова планетата отива му и флота,защото няма къде да се върне.Армията исчезва в битието.А дори и армията да му е на планетата ЗНС-то първо стреля към планетата после към флота и защитата.И пак можеш с 1 ЗНС да убиеш 100 милиона унищожителя.Единствения начин да спреш ЗНС-тата да ти унищожат планетата е със ЗНС-та.

Така по темата никой неговори за атаката на ЗНС-то.Аз говоря да изглежда малко по-реалистично.Примерно като отидат някакви единици на воина,има такива които се вришат ранени (тай да се изразя) или развалени.И после ги поправят и пак заминават на война (примерно).А тука 1 ЗНС ще нападне ще остане на 1к структора от примерно 20мил структора и при следвашата битка пак ше бъде със 20мил структора.Това ми беше мисълта макар че много добре знам че няма да се приеме ама исках да я споделя.
nicksi_bs
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от nicksi_bs »

maks написа:QUOTE(maks @ Mar 10 2007, 10:34 PM)
бе да ти кажа смятал съм битка между унита и ЗНС щото един постоянно ме нападаше със ЗНС когато съм на сеив(никви поражения нямах де :) )значи аз имах около 130 унита срещу 1 ЗНС печелих битката одма със загуба 30-тина унита просто яко ама така и не му хванах тая ЗНС !оня взе че ме прецака ама тва е друг въпрос !та по-въпроса ти значи искаш да изкараш че за да се поправи 1 знс ще му трябват ресурси !а искаш да не падне дори с 1 точка.ако можеш да смяташ буташ една ЗНС=10000 точки.а ако вземе да я поправя ще трупа още хммм кухи точки!за изхарчения ресурс. :crazy_pilot:

Значи ти имаш 130 унита къде са 130 къде са 80-90.Има огромна разлика немислиш ли?Мога да ти кажа че си искарал супер голям късмет за това че не ти е отишла планетата и барабар с нея и флота ти.Защото искам да знаеш едно нещо от мене ако те нападат със ЗНС(и не го забравяй) не се прави сейван на атака транспорт или каквото и да е.Прави се единствено и само със стациониране.Както казах преди малко може да имаш и 10000 милиарди унита ама тия унита моат да паднат и с 1 ЗНС.Не си мисли че това си го измислям точно така си е.Показвали са ми доклади 1 знс убива 2500 кръста.Макар че и той умира ама и планетата и кръстовете.

Е да ся не съм го усмислил много добре това е просто 1 недобре умислена идея. :)
А пък ако ви хареса можете да я доумислите и да се въведе,в което много се съмнявам :) .
Ама от питане глава неболи :) .
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

Сателити се правят и на порции ако ситуацията го позволява. Ако имаш достатъчно силен флот да ги опазиш не е проблем. Даже е по-лесно и по-бързо.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
nicksi_bs
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от nicksi_bs »

kaos написа:QUOTE(kaos @ Mar 11 2007, 10:49 AM)
Сателити се правят и на порции ако ситуацията го позволява. Ако имаш достатъчно силен флот да ги опазиш не е проблем. Даже е по-лесно и по-бързо.

Напално съм съгласен с тебе каос.Но има едно "ако" :) ,което е от много голямо значение .Тря да имаш много голям флот че да ги опази.Е зависи на колко точки е играча и от там и флота горе доло какъв трябва да бъде.
Според мене най-лесния начин да се направят сателитите е с хубаво дигнати мини и крадене на и-та.Няколко дена ще събирам ресурс и ще го пускам на сейван,да речем 3-4 дена е достатъчно.Пускам 1 протекция да съм спокоен и докато свърши протекцията вече ще го имам ресурса :) .
n96
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед мар 04, 2007 4:35 pm
Контакти:

Мнение от n96 »

Аз пък мисля че трябва да иска ресурси за въстановяване.
nicksi_bs
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от nicksi_bs »

Niki написа:QUOTE(Niki @ Mar 11 2007, 07:31 PM)
Аз пък мисля че трябва да иска ресурси за въстановяване.
Kакво имаш предвод :) .Малко съм пийнал ся и немога да те разбера какво имаш предвид :lol:
Отговори

Върни се в “Предложения”