A walk in the forest

Раздел за тези с повечко въображение::Поствайте тук своите произведения::You can control the world by using your imagination.
TeRMiNaTe
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср авг 16, 2006 1:25 pm
Контакти:

Мнение от TeRMiNaTe »

Това е моето творение на английски език. Просто английския много ме влече :c022: Не е нищо особено, но на мен лично ми харесва.
A walk in the forest
It was a shiny day. Two children didn't have what to do, so they decided to go for a walk. They went to buy some food for the trip and then they went in the nearest forest. The trip was exhausting, so they stopped by one tree. While they were resting, they gathered some beautifull flowers. Then they ate all the food they have to get some energy. And when they decided to go home, they didn't know which way to go. It was getting dark and it looked like it's going to rain. But with no food they were getting hungry and tired. They started to loose hope. It started raining and some of the raindrops managed to reach the children. They were wet and it was cold, so the boy went to get some sticks to make a fire. When he returned he tryed to make fire with the sticks. He realized that it isn't so easy, especially when it's raining. After one hour of trying, he finaly made a spark which started the fire. The girl was so happy, that now she can get warm, that she kissed the boy. They talked about their familyes and friends and how much they miss them. Suddenly the rain stopped. They heard someone comming. It was the father of the girl. He gave them some warm cloathes and led them out of the forest. The children ran to their mothers and they were very happy. They had finaly escaped the forest. After what had happend the boy and the girl became best friends and they were always together.
TeRMiNaTe®
Последна промяна от TeRMiNaTe на съб мар 10, 2007 7:56 pm, променено общо 1 път.
It'S JuSt OnE oF ThoSe DayZ You doN't WanNa Wake Up ... EveRyThiNg iS FuCked anD eVeRyBodY SuX ...[url=http://bulfleet.com/register.php][/url]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 2 2007, 05:19 PM) Яз кво моем да ти направим... Ехеееее... И немците не са го снимале още...[/quote][quote="JackDaniels"]Цитат(JackDaniels @ Jun 7 2008, 12:39) С Лоад и Терминет в една тема се чувствам като гаден капиталист в пещера с кумунисти.[/quote]
Потребителски аватар
Matodato
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет май 27, 2005 1:38 pm
Контакти:

Мнение от Matodato »

Whit - With
Samo - Some

Иначе за написано... Съвсем обикновенно и неангажиращо, изглежда ми написано повече от скука... Нещо в даскало в час по АЕ :P :)
Вкарвам го, защото обичам да се търкалям! Завета на кълбото... Bulfleet Team ;)
Потребителски аватар
Jubei
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб мар 04, 2006 5:55 pm
Контакти:

Мнение от Jubei »

Заради английския език ли си го написал, или за да ни представиш нещо ?
Защото ако е само заради езика би било жалко ... :a075:
[b][i]Когато вятър в нощите нахлува, струйва се дъждът. Когато дъжд пропива мрака нощен, сипва се снегът..."[/b][/i]
[b]Из "Диалог за нищетата" от Яманое Но Окура[/b]
is_the_BEST
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон яну 22, 2007 4:23 pm
Контакти:

Мнение от is_the_BEST »

Може да го е написал, заради хората, които играят булфлеет и не са българи !
[color=green]Редакция Serial_H:[/color]
[b]Подпис до 240х60 px или 4 реда текст с размер най-много 12.[/b]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

BEST написа:Цитат(BEST @ Mar 10 2007, 10:34 PM)
Може да го е написал, заради хората, които играят булфлеет и не са българи !
Само заради това ще е :lol:
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
TeRMiNaTe
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от TeRMiNaTe »

Извинявам се за правописните грешки, ама вече 8 месеца не съм се докосвал до езика :p015: Matodato стани врачка :P наистина го написах в час по немски език ;) Jubei написах го от скука и за да си припомня любимия ми език, а след това се сетих, че може да го постна тук, но не го направих на момента, защото знам, че ще има много критики. Може би творението ми отчасти е и мотивация за чужденците да пишат в тази част от форума :a055:
ПП: Поправих правописните грешки.
Последна промяна от TeRMiNaTe на съб мар 10, 2007 8:01 pm, променено общо 1 път.
It'S JuSt OnE oF ThoSe DayZ You doN't WanNa Wake Up ... EveRyThiNg iS FuCked anD eVeRyBodY SuX ...[url=http://bulfleet.com/register.php][/url]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 2 2007, 05:19 PM) Яз кво моем да ти направим... Ехеееее... И немците не са го снимале още...[/quote][quote="JackDaniels"]Цитат(JackDaniels @ Jun 7 2008, 12:39) С Лоад и Терминет в една тема се чувствам като гаден капиталист в пещера с кумунисти.[/quote]
SoulRipper
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет дек 30, 2005 8:03 am
Контакти:

Мнение от SoulRipper »

Not bad, old bulfleet friend of mine. :)

P.S. You'll never guess who I am! :)
TeRMiNaTe
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от TeRMiNaTe »

Nice to see you interested in my work. :a055:
Последна промяна от TeRMiNaTe на съб мар 10, 2007 8:23 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Лично Творчество”