Структора ЗНС
-
nicksi_bs
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб яну 20, 2007 7:18 pm
- Контакти:
Значи имам 1 предложение говоря специално за ЗНС а може и да го приложите на останалите кораби макар че при тях няма да има кой знае какъв ефект.Примерно някой атакува с ЗНС и той побеждава,губи примерно няколко ЗНС-та и му остава още примерно 1мил структора за да му земат още 1.Според мене не е честно при следващата битка ЗНС-то да е пак с 100% структора.Да речем че нападателя има 100% бонус на структората и защитника му е зел 19мил и остава на 1мил структора.Това си е чиста гавра според мене.Би трябвало тоя клас кораби да си останат със същата стуктора при следващата атака,защото структората им е огромна спрямо останалите кораби.Макар че в ресурсно съотношение с останалите кораби са равностойни горе-доло.
И ето ви още 1 идея по темата за нови згради.
Да има някоя зграда която да може да поправя ЗНС-та след битка.Примерно да зима 30-40-50% както решите ако искате и 20% от ресурса за построяването на 1 ЗНС за да се поправят щетите нанесени върху кораба.Така ще могат пак да атакуватс с нормалната си сруктора.
И ето ви още 1 идея по темата за нови згради.
Да има някоя зграда която да може да поправя ЗНС-та след битка.Примерно да зима 30-40-50% както решите ако искате и 20% от ресурса за построяването на 1 ЗНС за да се поправят щетите нанесени върху кораба.Така ще могат пак да атакуватс с нормалната си сруктора.
-
nicksi_bs
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
Добре де да ставам смешен.Прото не е честно веднага почвас с критиките.Някав с 1 ЗНС да чупи 400-500 краста и той да няма икаква загуба.Какво да не би това да е честно.Или пак 1 ЗНС убива 88-90 унита.Какво това честно ли е????А той дори няма 1 точка загуба.Прибира си ресурса от планетата и си рециклира на нещастника унитата.Това си е чиста гавра.Или ае за зградаа може и да я няма ама за структората!?
Да допалня значи тоя с унитата ще изгуби около 11250 точки а тоя с знс-то нито 1 точка и сичко в негова полза.И с точки и с ресурс и със сичко.
Да допалня значи тоя с унитата ще изгуби около 11250 точки а тоя с знс-то нито 1 точка и сичко в негова полза.И с точки и с ресурс и със сичко.
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
nicksi_bs написа:Цитат(nicksi_bs @ Mar 10 2007, 07:09 PM)
Добре де да ставам смешен.Прото не е честно веднага почвас с критиките.Някав с 1 ЗНС да чупи 400-500 краста и той да няма икаква загуба.Какво да не би това да е честно.Или пак 1 ЗНС убива 88-90 унита.Какво това честно ли е????А той дори няма 1 точка загуба.Прибира си ресурса от планетата и си рециклира на нещастника унитата.Това си е чиста гавра.Или ае за зградаа може и да я няма ама за структората!?
НЯМА НИЩО НЕЧЕСТНО
Ами ок, нали знсто си е кораб, а корабите в зависимост от цената им се увеличава силата, по твойта логика аз мога пък да предложа да се вдигне силата на една знс, сега на едно уни силата е 65к а на една знс е 1 000к, тоест силата и е колкото на 15 унита, едно уни струва 125к, а една знс 10 000к, тоест 80 унита, за какво говорим, направо ставаш смешен с предложението, не стига че динята пада елементарно ами ти искаш още да и намалиш боеспособноста, изглежда си голям миньор и искаш с 150к точки и 3 скаута да бутнеш 4234321 знста, е няма да стане, ако не си отварял знс, ще ти кажа, много е трудно, много време отнема, а атаката с знс.........лелееее, нямаш си представа.Да убиеш на някого флотата с знста е много трудно, да не кажа невъзможно, освен ако този някой не е направил всички нива мини.Така че пий мляко и лека вечер, предложението ти е някак си "нууууууууубско".
Последна промяна от JackDaniels на съб мар 10, 2007 8:31 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
- Nicson The Fearless
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
- Контакти:
Адски тъпо предложение...ЗНС-то е могъщ кораб,който обединява във себе си около 85 унита,но знаеш ли колко трудно се вади?Ти вадил ли си? Защо питам де-то отговорът е ясен.И аз не съм вадил,нито пък това ми е основната цел...Ставали сме свидетели много пъти на битки,в които ЗНС-то пада,когато попадне в невръстни деца... Така че считам предложението за много неуместно!
[img] https://i.postimg.cc/XYP7XhyC/Dragon.gif [/img]
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Nicson The Fearless написа:Цитат(Nicson The Fearless @ Mar 10 2007, 08:40 PM)
Адски тъпо предложение...ЗНС-то е могъщ кораб,който обединява във себе си около 85 унита,но знаеш ли колко трудно се вади?Ти вадил ли си? Защо питам де-то отговорът е ясен.И аз не съм вадил,нито пък това ми е основната цел...Ставали сме свидетели много пъти на битки,в които ЗНС-то пада,когато попадне в невръстни деца... Така че считам предложението за много неуместно!
Никсън прав си, но ще те допълня малко, това че знс се прави в меню кораби не означава че е от останалия тип бойни кораби, също както сателитите и карго корабите, така и знсто не служи за бой, неговата функция е да бута планети, не се прави за битки, ако се правеше за битки щеше да има 5 500к сила и поне 2 пъти по малко структура, но нека не се караме на момчето/момичето и то иска да допринесе нещо за играта, ама просто не е натрупало опит и познания, мога само да му кажа, не приемай знс за кораб, той е огромна структура която може да се каже че е направо негодна за битки поради изключително слабата си скорост и слабата сила, служи предимно за бутане, е ако все пак набараш голям миньор може да го победиш с знста, е и флота покрай тях, че иначе няма кой да стреля.
Едит: прав си унито стреля с 12 500, а сега сметни една звезда срещу унита за 10 000к.
Последна промяна от JackDaniels на съб мар 10, 2007 8:53 pm, променено общо 1 път.
-
nicksi_bs
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
JackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Mar 10 2007, 08:30 PM)
НЯМА НИЩО НЕЧЕСТНО
Ами ок, нали знсто си е кораб, а корабите в зависимост от цената им се увеличава силата, по твойта логика аз мога пък да предложа да се вдигне силата на една знс, сега на едно уни силата е 65к а на една знс е 1 000к, тоест силата и е колкото на 15 унита, едно уни струва 125к, а една знс 10 000к, тоест 80 унита, за какво говорим, направо ставаш смешен с предложението, не стига че динята пада елементарно ами ти искаш още да и намалиш боеспособноста, изглежда си голям миньор и искаш с 150к точки и 3 скаута да бутнеш 4234321 знста, е няма да стане, ако не си отварял знс, ще ти кажа, много е трудно, много време отнема, а атаката с знс.........лелееее, нямаш си представа.Да убиеш на някого флотата с знста е много трудно, да не кажа невъзможно, освен ако този някой не е направил всички нива мини.Така че пий мляко и лека вечер, предложението ти е някак си "нууууууууубско".
Ама ти май нещо не си добре.Как 1 уни ще прави 65к атака.Я се порай ве човек,ТИ повтарям ти ставаш смешен.Верно от 24 часа съм в мод ама през това време да са качили от 12500 атака na 65k много се съмнявам да е така.Не си си научил урока мой човек.ПАрво седни прочети туй онуй и после пиши.Мно са дразня на такива като тебе някви(загу....ци) се обаждат неподготвени.Караш ма ся тука да казвам неща който нетрябва да се казват.То бива бива ама твоето нанищо неприлича.Явно си нямаш никва представа за тая игра а само расиш простотии.Смешник такъв.Кай 1 уни правило 65к атака.
Хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха
Това определено ще влезе в класациите на исцепките в форума
А ве ей я се успокаи малко ве "уни 65к атака".Много добре знам а и ЗНС съм правил за протокола.Мно добре знам че тези кораби главно са за бутане на планетите.Просто това ми дойде на ъкъла и го споделих.Невиждам нищо лошо в това.А тия тапи сиказвания унита които правят 65к атака направо ма убиват от смях.
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Съсредоточи се върху пасажа:
Вадил ли си знс, да видиш става ли за битка.И как мислиш ако те атакувам дали ще ти атакувам флотата или планетата с знста, имай впредвид че ако съм на колония близо до теб, полета е 4/5 часа.
Едит:
И детенце, аре да не ме обиждаш, или ако си решил да пренебрегнеш препоръката, научи се да го правиш без правописни грешки.
Код: Избери всички
не приемай знс за кораб, той е огромна структура която може да се каже че е направо негодна за битки поради изключително слабата си скорост и слабата сила, служи предимно за бутанеВадил ли си знс, да видиш става ли за битка.И как мислиш ако те атакувам дали ще ти атакувам флотата или планетата с знста, имай впредвид че ако съм на колония близо до теб, полета е 4/5 часа.
Едит:
И детенце, аре да не ме обиждаш, или ако си решил да пренебрегнеш препоръката, научи се да го правиш без правописни грешки.
Последна промяна от JackDaniels на съб мар 10, 2007 9:02 pm, променено общо 1 път.
-
nicksi_bs
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
А ти си научи хубаво урока.Кай 15 унита правели сащата атака като 1 ЗНС,щото са правели по 65к атака.А и не е задалжително флота да ти е на планетата за да го разбия.Има си тънкости в тая игра ама яжно ти не ги знаеш.Щом си толкова добар ае ми ела в играта ве в 1-ва вселена съм ацц-то ми е със същия ник.Ае ела е та видя колко си добар.Нали са пишиш за мно-добар.Ако играеш в 1-ва и си със същото потребителско име ти си ми парвата жертва след като си исключа мода.
То се видя кой неразбира от играта.
То се видя кой неразбира от играта.
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Не зная какво целиш с мненията си изглежда просто обичаш да спамиш, мненията ти са заядливи и не по темата, пак ти казвам не си ми на годините и в реалния живот дори и внимание не бих ти обърнал като гледам начината ти на говорене, който е просташки и с правописни грешки не отговарящи на възраста ти.
По темата, за да направиш знс, ти трябват поне 2 месеца усилен труд в играта, много по трудно е отколкото да отвориш унищожител а и се натрупват много точки за проучвания, една знс е равна на цената на 80 унита, но както знаеш в фабриката проучване за уни се прави много по лесно отколкото за знс, когато направиш 80 унита ще си на около 3/4 ниво в фабриката, а само първо ниво за знс струва 6к и се прави поне когато си направил 3/4 бройки, нямам достъп до калкулатор в момента но сам можеш да сметнеш че 80 унита на 4 ниво бутат знс, а за да имаш знс ще си поне на 50/60к, а играч на 30к точки ако е правил само унита и е направил 18 700 точки от тях в флота ще е с 150 унита на 4 ниво, ако е нюкс и повече, битката е излишно да ти смятам.
В първа ще ти пиша лс да ти кажа кой съм.
Няма да пиша повече по темата.
По темата, за да направиш знс, ти трябват поне 2 месеца усилен труд в играта, много по трудно е отколкото да отвориш унищожител а и се натрупват много точки за проучвания, една знс е равна на цената на 80 унита, но както знаеш в фабриката проучване за уни се прави много по лесно отколкото за знс, когато направиш 80 унита ще си на около 3/4 ниво в фабриката, а само първо ниво за знс струва 6к и се прави поне когато си направил 3/4 бройки, нямам достъп до калкулатор в момента но сам можеш да сметнеш че 80 унита на 4 ниво бутат знс, а за да имаш знс ще си поне на 50/60к, а играч на 30к точки ако е правил само унита и е направил 18 700 точки от тях в флота ще е с 150 унита на 4 ниво, ако е нюкс и повече, битката е излишно да ти смятам.
В първа ще ти пиша лс да ти кажа кой съм.
Няма да пиша повече по темата.
Последна промяна от JackDaniels на съб мар 10, 2007 9:31 pm, променено общо 1 път.