температура

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
Потребителски аватар
Mitio_krika
Редник (Private)
Регистриран: ср яну 31, 2007 11:06 pm
Контакти:

Мнение от Mitio_krika »

И аз съм на това мнение, че не може от някакви си произволни цифри да ти зависи времето за строене или ресурсите. Тази темпертура е просто козметична. При колонизиране можеш да си позтавиш планетата на хх:хх:1 и да получаваш повече енергия от сателитите, но температурата няма как да се я определиш.. така че смисълът според мен е НИКАКЪВ. Температурата си е температура и толкова.
Не знам какъв е ключът към успеха, но ключът към неуспеха е в това да се стремиш винаги да помагаш на другите...
Потребителски аватар
hriyan
Редник (Private)
Регистриран: пет яну 19, 2007 2:27 pm
Контакти:

Мнение от hriyan »

SYSTEM_2005 написа:QUOTE(SYSTEM_2005 @ Mar 4 2007, 12:48 AM)
Това не съм сигурен сериозно ли го казваш или се е**ваш със човека , НО наистина няма да е лошо температурата да "влияе" по някакъв начин (не конкретизирам точно по какъв) .. все пак , колкото е по-разнообразна е играта - толкова по-добре , защото ще е още по-интересна :a055: .
Говоря напълно сериозно.
RoYaL написа:QUOTE(RoYaL @ Mar 4 2007, 09:53 AM)
Температурата е произволна, нечестно е да се слагат такива бонуси.Освен акон яма някакава закономерност при колонизиране, с изключение на главната планета.
Предложението си е доста честно даже. Добива на един ресурс ще ти е по-малък, но на друг ще е по-голям.
SYSTEM_2005
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб юни 25, 2005 3:10 pm
Контакти:

Мнение от SYSTEM_2005 »

@hriyan - това , което каза (след като цитира RoYaL-a) , че предложението било честно ... помисли пак . Помисли , че в играта има едно "нещо" дето се казва "Търговски център" и когато достигнеш последното му ниво , там не пише еднакви стойности за обмен , нали ? Мисля че вече се досещаш на къде бия ;) . Не случайно Ви казах да зарежете това с ресурсите .
Последна промяна от SYSTEM_2005 на нед мар 04, 2007 5:53 pm, променено общо 1 път.

[u][b]За [color=#FF0000]Гравитационни сили[/color] (1 ниво) --> за [color=#FF0000]ЗНС[/color] :
При координати [color=#FF0000]х:х:1[/color] ще Ви трябват [color=#FF0000]6250 сателита[/color] .
Общите [color=#FF0000]нужни ресурси[/color] за строежа им :
Метал : 0 - 0 мегита [color=#3333FF]:)[/color]
[color=#FF0000]Кристал : 12M500К[/color] - товар за 500 мегита
[color=#FF0000]Газ : 3M125K[/color] - товар за 125 мегита[/b][/u]
Потребителски аватар
hriyan
Редник (Private)
Регистриран: пет яну 19, 2007 2:27 pm
Контакти:

Мнение от hriyan »

SYSTEM_2005 написа:QUOTE(SYSTEM_2005 @ Mar 4 2007, 05:52 PM)
@hriyan - това , което каза (след като цитира RoYaL-a) , че предложението било честно ... помисли пак . Помисли , че в играта има едно "нещо" дето се казва "Търговски център" и когато достигнеш последното му ниво , там не пише еднакви стойности за обмен , нали ? Мисля че вече се досещаш на къде бия ;) . Не случайно Ви казах да зарежете това с ресурсите .
Ако бонуса е в проценти не виждам как ще се развали баланса така че си държа на мнението.
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

Може би в бъдещи рундове че измислим и нещо свързано с температурите на планетите. А засега си остават само декорация.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
EverDream
Редник (Private)
Регистриран: чет фев 01, 2007 12:29 am
Контакти:

Мнение от EverDream »

Значи както е определено за сателитите на хх:хх:1 да ти дава 50енергия и тн..до х:хх:15 20 енергия така и за температурата може да се измисли от х:хх:15 до х:хх:10 да ти дава температура която дава бонус на метала от х:хх:10 до х:хх:5 да ти дава бонус кристал и тн... надявам се разбрахте какво имам напредвид.
Потребителски аватар
Mor7aLSho7
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 29, 2006 9:38 am
Контакти:

Мнение от Mor7aLSho7 »

абе ти чете ли темата досега...
айде другия път моля те чети преди да пишеш
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Ако температурата оказва влияние, много хора още при регистрирането ще си направят по 5/6 акаунта с цел възможно най оптимално използване на влиянието на температурата, ще се натовари сървъраи ще сме по недоволни, не мисля че екстра която се дава на едни за сметка на други още от самото начало ще доведе до нещо добро.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Отговори

Върни се в “Предложения”