май подобни изказвания са забранени в тази тема , но щом сме почнали гледай аз да не ти стана на тебе. Нали се сещаш ,че винаги има някой по-силен не го вади много голям ,че някой път голямото трудно се скриваmaiche написа:QUOTE(maiche @ Mar 9 2007, 02:35 PM)
Хах Илидане направо са ти светили маслото аз да кажа.
дедо попе още се чудя дали да не ти стана съседка...
![]()
[Църквата] Дедо Поп vs [BlooD ArMy]lllidan
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- EnergyFromHell
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб яну 20, 2007 1:34 pm
- Контакти:
цитирам smallEvil :"Кода на играта е така написан, че заявката за изпращане на СМС към оператора се праща още преди флотата ти да е литнала. "
Той и илидана голям го вадеше ама... Даже ми разправяше, че ако не ми бил зелен щял да ме касира
Ама като гледам хубаво касира
Браво попе! Свърши моята работа 
Последна промяна от 3cqloi14 на пет мар 09, 2007 6:17 pm, променено общо 1 път.
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Хубава битка, а явно МрМакс или страда от раздвоение на личността, или някой друг е бил в семейния акаунт...или почва да предава Богу здравия разум - коментира се самMr Max написа:Цитат(Mr Max @ Mar 9 2007, 07:51 PM)
Моля админ да изтрие излишните постове в темата,вкл и моя...
инак добра битка![]()
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
- lllidan_evil
- Редник (Private)
- Регистриран: чет окт 12, 2006 1:04 pm
- Контакти:
Несъм занулен!
занулен значи претрепан до край
той почти половината ми флот жив....
са ще го ударя малко на протекция и кражби
метал:
607157
кристали:
724212
газ:
44877
и ще бласна да понеделник почти 100 кръста наведнъж
още само 1 мил
занулен значи претрепан до край
той почти половината ми флот жив....
са ще го ударя малко на протекция и кражби
метал:
607157
кристали:
724212
газ:
44877
и ще бласна да понеделник почти 100 кръста наведнъж
още само 1 мил
Последна промяна от lllidan_evil на нед мар 11, 2007 4:45 am, променено общо 1 път.
[color=black]Да убиеш един е убийство,а милиони просто статистика! [/color]