Предложение отностно политиката на съюза
Предложението ми е следното когато определяш политиката към даден съюз да можеш да слагаш само война и алианс . когато примерно съюз "А" обеви алианс на съюз "Б" и съюз "Б" обеви алианс на съюз "А" между съюзите да става НАП . Така щом двата съюза са с добри заимотношения между тях ще има НАП и няма да могат да се нападат . ако един от съюзите махне алианса то НАП-а се разваля и те могат да се атакуват
- Mor7aLSho7
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 9:38 am
- Контакти:
- silvertenshi
- Редник (Private)
- Регистриран: пон фев 12, 2007 8:19 pm
- Контакти:
-
The.Devils.Own
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Смислено, при мен се е случвало съотборник да нападне свой съотборник.Ще е добре ако автоматично стане невъзможно нападането на съотборниците и тея с които си в алианс.Но предполагам че не се прави защото така ще се изгонят предателите от играта, а те са и по глупави и дават повече пари за нанота.
... ама вярно защо досега не се е направило?
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
- Jubei
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: съб мар 04, 2006 5:55 pm
- Контакти:
Със или без зададена политика винаги може да станат недоразумения .
НАП според мен може да има и между съюзи ,които нямат нищо общо или са си обявили нещо като мир без да влизат в никакви взаимоотношения било то военни или съюзнически .
НАП според мен може да има и между съюзи ,които нямат нищо общо или са си обявили нещо като мир без да влизат в никакви взаимоотношения било то военни или съюзнически .
[b][i]Когато вятър в нощите нахлува, струйва се дъждът. Когато дъжд пропива мрака нощен, сипва се снегът..."[/b][/i]
[b]Из "Диалог за нищетата" от Яманое Но Окура[/b]
[b]Из "Диалог за нищетата" от Яманое Но Окура[/b]
-
is_the_BEST
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон яну 22, 2007 4:23 pm
- Контакти:
ми примерно виж кво става . Съюз "А" обевява НАП на съюз "Б" и обратното и лидера на съюза отива на даскало (примерно ) лидера на съюз "Б" решава че трабва да развали НАП-а и да нападне хората от съюз "А" . до когато лидера на съюз "А" не влезе и не махне НАП-а хората от съюз "Б" могат да разцепят от атаки хората от съюз "А" а те немогат да отвърнат на удара 
- Mor7aLSho7
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 9:38 am
- Контакти: