Съюзна каса

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
Контакти:

Мнение от Stankata »

Преди някой да си помисли за добре познатите каси произвеждащи хиляди ресурс на час , да поясня че става въпрос за нещо като съюзен сейф където съюзниците могат да събират ресурс и да си помагат един на друг :crazy_pilot:

Достъп до съюзната каса ще има само лидерът на всеки съюз . Всеки член на съюза може само да дава своя ресурс в съюзната каса . Лидерът определя колко да даде всеки играч - може нищо (тоест съюзът да не ползва тази екстра ) , може 1м ресурс всеки ден , лидерът решава . Ако някой играч не предаде ресурс в съюзната каса подчертавам играта НЯМА ДА ГО САНКЦИОНИРА и подобни дивотии . Ако иска лидерът може да изключи играчът на съюза .

Как ще се работи с касата ?
- Единствено лидерът ще може да работи с нея . Примерно от /администрирането на съюза/ ще има допълнително меню , от което лидерът ще вижда колко ресурс се е събрал и ще може да го предостави на някой играч .

Как ще се предотврати наливането ?
- Лидерът може да предостави само 50% от сасъбралия се ресурс , като всеки играч има право да получава ресурс само един път в седмица . Също така , за да не се получи нов начин за сейв на ресурс , всеки играч ще може да прати ресурс в касата само веднъж на седмица .

Какво се получава ако лидерът прати на играча ресурс , а той няма складове да го поберат ?
- Ресурса се губи ;)

Ползи :
- Съюзът ще се обмисли повече
- Новите играчи ще могат по-бързо да направят скъпо проучване или сграда , докато се научат да си пазят ресурса добре
- Отборна тактика - по-бързо вадене на звезди , изваждане на рецки в началото . . .

ПП: Ако е поредната глупост в предложения поне съм ви разсмял :dizzy:
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
Потребителски аватар
hriyan
Редник (Private)
Регистриран: пет яну 19, 2007 2:27 pm
Контакти:

Мнение от hriyan »

Звучи ми като безплатен савен за ресурсите.
Потребителски аватар
Mor7aLSho7
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 29, 2006 9:38 am
Контакти:

Мнение от Mor7aLSho7 »

ахаахаха (тоест не) :)
това е "малко" тъпичко
Потребителски аватар
praznoglav
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср мар 30, 2005 10:59 pm
Контакти:

Мнение от praznoglav »

Послеписът ти казва всичко за предложението. :a050:
Не е важно какво казваш, въпросът е да твърдиш, че казаното е важно.

[url=http://pfclevski.eu/][/url]
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
Контакти:

Мнение от Stankata »

Е нямах предвид само да се смеете и малко критика може да сложите ;)

Все пак ресурс ще може да се праща в касата веднъж на седмица ( това мисля , че ще е най-добрия период ) , а и сейвън всеки трябва да прави , тъй че някой най-много да не вземе 100-200к ресурс в случай , че човекът влезе и изпрати ресурса си в касата :c022:

Това е минусът , но има много положителни черти . Така например съюзите могат да си изградят различни стратегии и по-слаби играчи благодарение на съюза си да влязат в топа :a055:
Последна промяна от Stankata на ср мар 07, 2007 9:59 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
Потребителски аватар
hriyan
Редник (Private)
Регистриран: пет яну 19, 2007 2:27 pm
Контакти:

Мнение от hriyan »

По-добре да транспортираш на съюзника и да се надяваш че няма да те накажат за 200-300 точки с които си му помогнал.
Потребителски аватар
astalavista
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет фев 02, 2007 3:15 pm
Контакти:

Мнение от astalavista »

Идеята е стара като Булфлийт. ;)
Някога имахме подобни "каси", които на пръв поглед си бяха чисти мулти-акаунти, но пък трудно ги хващаха администраторите. :P За сметка на това бате Скорпи яко ги точеше. МръсТник! :)
[i][color=#FF6600]There's two ways we can do this job. [b]My way... or the highway![/b][/color]
[/i]
Потребителски аватар
????????1
Редник (Private)
Регистриран: пет яну 19, 2007 2:42 pm
Контакти:

Мнение от ????????1 »

Идеята според мен е перфектна. Сега съюзите са пълна виртуална глупост. Никой не може да помогне на другия с нищо. Нито ресурс да му даде, нито да го защити. А какво да кажем за войните, та те се свеждат до персонални двубои между членовете им. Не само че трябва да има съюзна каса, но трябва да има и съюзен флот.
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

срацимир1 написа:Цитат(срацимир1 @ Mar 8 2007, 02:35 PM)
Идеята според мен е перфектна. Сега съюзите са пълна виртуална глупост. Никой не може да помогне на другия с нищо. Нито ресурс да му даде, нито да го защити. А какво да кажем за войните, та те се свеждат до персонални двубои между членовете им. Не само че трябва да има съюзна каса, но трябва да има и съюзен флот.
Аз съм напълно съгласени и с двете ти идеи ! Наистина съюзите са ПЪЛНА глупост, без тези 2 неща !
ПП-за следващия рунд на В3 дано да го има !
So we crawl.
.......
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:46 pm
Контакти:

Мнение от ....... »

е аз съм за ДА ,само че да могат само генералчетата да влизат в тая каса се пак са генерали,а да станеш генерал тря да си доверен човек :) :triunfe: :triunfe: :triunfe:
If you want to be rich ,you gat to be a bitch
Отговори

Върни се в “Предложения”