форумното лъвче киси аут

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
R2-D2
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет яну 04, 2007 8:52 am
Контакти:

Мнение от R2-D2 »

harpun написа:Цитат(harpun @ Mar 7 2007, 08:56 PM)
...можеше да го посрещна и да завършим равен но знаех ,че към мен летят май малко 1000 танкера...
Нито танкери, нито реци са летели натам!
onia
Редник (Private)
Регистриран: ср апр 20, 2005 8:01 pm
Контакти:

Мнение от onia »

tralalaiko:

КЪДЕ МИ Е ДОКЛАДА :( и ти нямаш доклад и аз нямам доклад намирисва ми на нещо гнило много гнило :( как така и двете страни нямат докалд ?

нито правехме РЕМИ пукахте по шевовете

и трето защо бяха тези 107 боини 9 секунди след знс-то ?
Последна промяна от onia на ср мар 07, 2007 8:05 pm, променено общо 1 път.
harpun
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 03, 2005 5:50 pm
Контакти:

Мнение от harpun »

R2-D2 написа:Цитат(R2-D2 @ Mar 7 2007, 09:00 PM)
Нито танкери, нито реци са летели натам!
а това какво е

Секретар на летището
20:27:55

2007-07-03

ОтговориИзтрийДокладвай като обида

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

0 метал
0 кристали
0 газ

На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ.
Последна промяна от harpun на ср мар 07, 2007 8:22 pm, променено общо 1 път.
[color=#FFA500][b]BULFLEET - R.I.P[/b]
Това беше играта - от тук нататък вече не е игра... за това вина имат админите - най-големия враг на играчите...[/color]
andrey4o
Редник (Private)
Регистриран: пон сеп 05, 2005 10:45 pm
Контакти:

Мнение от andrey4o »

Супер изиграно ето това е класа не просто блъскане на кораби в кораби атакуващия става жертва на собствената си самонадеяност :p140:
harpun
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 03, 2005 5:50 pm
Контакти:

Мнение от harpun »

Tralalaiko
23:38:24

2007-07-03

pusni tva v foruma

-------------
tralalaiko:Още одеве поздравих нападатела в играта желая му добри моменти в продyлжаващата игра и да си стават мелета между 2-та ни саюзи.Стана добра работа да не кажа мазало повече исках да се збият зверчетата а и аз все пак литнах за да му съборя планетата е това се случи за моя жалост на мене и въпреки всичкo тралалаичето какво винаги си е с най ненормалната и непобедима в пeqk двубои флота факт неоспорим.На всички флииитарi желая бурни нощи големи дебненици и ... абе да се кефят.С акк-то си не зная какво ще правя за сега няма да се делвам но акк с 60 к кухи точки си е заа у лево както бих се и зразил аз нях нях нях нях нях нях нях нях нях а половината детo дават мнения еее супер иеее как си го наказал за жалост никуга няма да осетят тръпката на самата игра
Желая лека и спокоина вечер на всички аз вече ще си лягам като нормален бял човек мерси за вниманието и умната
и не забравяйте че тралко от всекаде ви дебне нях нях
[color=#FFA500][b]BULFLEET - R.I.P[/b]
Това беше играта - от тук нататък вече не е игра... за това вина имат админите - най-големия враг на играчите...[/color]
Потребителски аватар
amigo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб фев 03, 2007 11:01 am
Контакти:

Мнение от amigo »

[quote name='harpun' post='361052' date='Mar 7 2007, 11:43 PM']
Tralalaiko
23:38:24

2007-07-03

pusni tva v foruma
-------------
tralalaiko:Още одеве поздравих нападатела в играта желая му добри моменти в продyлжаващата игра и да си стават мелета между 2-та ни саюзи.Стана добра работа да не кажа мазало повече исках да се збият зверчетата а и аз все пак литнах за да му съборя планетата е това се случи за моя жалост на мене и въпреки всичкo тралалаичето какво винаги си е с най ненормалната и непобедима в пeqk двубои флота факт неоспорим.На всички флииитарi желая бурни нощи големи дебненици и ... абе да се кефят.С акк-то си не зная какво ще правя за сега няма да се делвам но акк с 60 к кухи точки си е заа у лево както бих се и зразил аз нях нях нях нях нях нях нях нях нях а половината детo дават мнения еее супер иеее как си го наказал за жалост никуга няма да осетят тръпката на самата игра
Желая лека и спокоина вечер на всички аз вече ще си лягам като нормален бял човек мерси за вниманието и умната
и не забравяйте че тралко от всекаде ви дебне нях нях

От това не се разбира имало е битка между вас някой ще каже ли нещо по конкретно успяли ти с едно ЗНС да бутнеш неговата планета .
Последна промяна от amigo на чет мар 08, 2007 11:22 pm, променено общо 1 път.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Накратко :

Тралалайко пуска атака с цялата флота+1 ЗНС по побой, побой малко преди атаката пуска контра към тралалайко(която заради много по-добрите му скорости стига по-бързо до планетата на тралалайко, отколкото връщащата се флота).Тралалайко не бута планетата на побой, а побой бута тази на тралалайко и флотата каца в...нищото.50к кухи точки.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
amigo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб фев 03, 2007 11:01 am
Контакти:

Мнение от amigo »

Е то отговора на Тралалайко :
tralalaiko
кофти край :( , Днес, 03:20 AM
Delete Post Quote Post
Лейтенант (Lieutenant)
**

Група: Members
Коментари: 321
Потребител No.: 5,188
Регистриран: 11-July 05
битка имаше до като моите летяха по него тои пусна знс по мене обаче нито аз нито тои имаме доклад стана някакав баг и на мене планетата и флотата ми исчезна a065.gif кофти краи ама го има и него a114.gif c022.gif

tralalaiko
кофти край :( , Днес, 03:21 AM
Delete Post Quote Post

Лейтенант (Lieutenant)
**

Група: Members
Коментари: 321
Потребител No.: 5,188
Регистриран: 11-July 05

на всичко отгоре в уни 1 някои ми хакнал акк a065.gif и дига точки и сменил саюза ми чакам хера да м идаде отг по 2те вселени случиха се доста странни неща a065.gif

Според мен не е кофти край а е кофти бъг или кофти късмет.Живота продължава и играта също .
Последна промяна от amigo на пет мар 09, 2007 6:14 am, променено общо 1 път.
crusader2000
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед яну 14, 2007 7:18 pm
Контакти:

Мнение от crusader2000 »

Знам си аз, че не е редно да злорадствам, ама.... нещо калкулаторите показвали грешни резултати напоследък... Сега остава ХЕРА да върне на Тралалайко потрошената планета и флота и всички да заживеем щастливо и доволно... ;)
Да не споменавам, че и много хора тук отвориха усти колкото дините, които искаха да направят, а после като останаха без дини, че и без бостан се покриха... Веселко...

P.S. Тоя, който подреди Tralalaiko Goliamata Usta има черпене от мен бира на корем.

Crusader2000 log off
Последна промяна от crusader2000 на пет мар 09, 2007 7:55 pm, променено общо 1 път.
Fatal error: Smarty error: [in reloaded/header.tpl line 87]: syntax error: unclosed tag \{if} (opened line 87). (Smarty_Compiler.class.php, line 315) in /home/xssoft/vhosts/uni1.bulfleet.com/libs/Smarty.class.php on line 1084
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”