Идеи за по добър баланс на расите.

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Inari написа:Цитат(Inari @ Mar 7 2007, 07:43 PM)
Абе супер сте зле веее някои от вас може ли изобщо да играе?????
Как може да сте толкова зле само това не мога да разбера????
Има 3 различни раси които трябва да са напълно различни това е цялата цел на тая игра обаче заради NOOB-ове като вас тая игра запада. Ноксито това ноксито онова я....
Кав боен кораб е Спиидара вееее болни ли сте това е ебаси ...... "изтребителя" за нищо не става само дето е бърз.
1-во Тертерия са роботи някой да се е сещал??? не им трябва екипаж, място и т.н. (за транспортьорите)
2-ро Конфедерацията хубаво викате че трябвало да имат най добрите кораби ма само глупости расите после като искате най добрия флот да е на Конфедерацията дайте им Унищожителя за Уникален кораб бе...
3-Нокси . Кво от тва че са бързи бе??? Ако се направят ко горните промени за мищо няма да стават само ще са бързи с голям НО слаб флот няма да имат Мегатон няма да имат Унита. И какво им остава я се замислете малко само Изтреибтели и малки кораби. Вие ако се плашите от тия вашки аз не 200 Кръста и 700 скаута падат от 10 плазни и 35Мегатона без проблем направете си малка сметка и ще разберете за какво ви говоря Ноксито са супер зле кой ще играе с тях бе??? Като сте толкова зле играйте си бе :lol: като незнаете как се играе моля аз лично си играя за собствени ресурси и съм си много добре трупам си точки и се смея на такива noob-ве който незнаят как се играе :P
Ти си пълен ламер
Как каво като са бързи, ноксито като има 50% повече скорост, ще обира 10 пъти повече и-та и рециклажи и астероиди и ще лети адски бързо и ще се качва 10торно пред конфедите и тертетите в класацията.И след 10 една игра, ноксито ще е 1к точки, конфеда ще е 500.След 1 месец, вече нокса ще е 300к, докато останалите ще са по 100к
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
Kairen
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб мар 04, 2006 11:57 am
Контакти:

Мнение от Kairen »

silvertenshi написа:Цитат(silvertenshi @ Mar 7 2007, 05:09 PM)
Първо да ти кажа, че спидара не е боен кораб, а изтребител. Второ нокситата не са ми приятни като раса. Трето както казах не съм казал, че това ще е скоростта, а само дадох примерен вариант.
Я дай дефиниция какво е боен кораб и какво изтребител?
Последна промяна от Kairen на ср мар 07, 2007 6:35 pm, променено общо 1 път.
http://www.airsoftbulgaria.com
v1/TheDragon - Bulfleet veteran ;)
Отговори

Върни се в “Предложения”