Мога спокойно да кажа, че тоя баланс малко куца в играта. Според мен най - силната раса в момента са нокситата (15% по евтини корави), защото повече от играчите в играта играят за силна флота (а кое е по силно
В тази тема можем да обсадим, какво могат да подобрат админите в расите за следващия рестарт.
В предишната тема "Martix" предложи:
Хубави предложения, но за някои неща не съм съгласен, а други искам само да до пална.martix написа:QUOTE(martix @ Mar 1 2007, 04:04 PM)
Скорост за ноксите, танкера за тях, игра на скорости, по-малко флота, спийдъра си остава при тях. Конфедерация - флота, мегатон, но като наистина конкурентно-способен кораб, екстрата за по евтините кораби при тях. Тертети - по-добри като цяло трансове. Леко подобрени характеристики на нормалните, нов по-голям транспорт - 50К(не върви функционален кораб като танкера да надвишава чисто транспортен кораб по товароносимост). Ъпгрейд на каргото с нивата във фабриката.
И ето и моето предложение:
*- Нокси -*
- 50% Пече скорост за тях
- танкера
- 15% По евтини изтребители (Скаут, Полеви Изтребител и Спийдър)
Да се запази:
- Спийдъра (които трябва да се включва в пиратството)
- 25% Повече газ (при условието да се премахне астроплотацията)
- 10% Повече енергия от Соларни панели.
Ще отпаднат:
- 25% По-големи складове
*- Конфедерация -*
За тях си остава грубата сила
- Мегатоне
- 15% По-евтини Бойни Кораби (Кръстосвач, Боен Кораб, Мегатон и Унищожител).
Да се запази:
- Корабите се строят по-бързо
- 20% Повече енергия от сателити
- Ъпгрейдите на корабите стават по-бързо
- Ъпгрейдите на корабите струват 15% по-малко
Ще отпаднат:
- 15% Повече доход на метал
- Танкера
*- Тертети -*
- Нов по-голям транспорт - 50К(не върви функционален кораб като танкера да надвишава чисто транспортен кораб по товароносимост). Ъпгрейд на каргото с нивата във фабриката.
- Да не са само 15% от мините, а 20%
- Да не са само 15% по евтини съоръженията за защита, а да са 20%
- Допълнително съоръжение в защитата (което поне да се равнява на плазмата)
- Проучвания служащи за развитие на защитата да са 15% по евтини
- 25% По-големи складове.
Да се запази:
- 15% Сградите се строят по-бързо
- 1% Бонус към всяка работна партида в мините
Ще отпаднат:
- Мегатон
Според мен, ако се въведат тези предложения, ще има голямо разделения в расите и това, което пише в играта:
Конфедерация - Представителите на хората, военно-ориентирани (сила)
Нокси - Интелегентен извънземен живот, военно-ориентирани (бързина)
Тертети - Добре познатите интелегентни роботи, икономически-ориентирани
ще отговаря на реалността. Мисля, че и админите трябва да се включат към тази тема.
Искам да разбера дали са ни хубави предложенията и дали ще може да се включат, след следващия рестарт.