сорка . руснака в ситуацията съм азHerr Klinkerhofen написа:QUOTE(Herr Klinkerhofen @ Mar 5 2007, 07:14 PM)
От утре на хориЗонта ИЗлиЗат Талибанските камикадЗеви движения с цел неутралиЗиране на Американските десантни отряди..![]()
![]()
Faqns vs Vavanko
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- EnergyFromHell
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб яну 20, 2007 1:34 pm
- Контакти:
Абе защо намесваш и каос? Той не играе в първа.EnergyFromHell написа:QUOTE(EnergyFromHell @ Mar 5 2007, 11:00 PM)
аз пък ще съм Вълшебника време е каляската да стане на тиква 12 часа мина време е да се събудите![]()
А наздраве, важното е кършел да става!
Последна промяна от sifon на пон мар 05, 2007 11:14 pm, променено общо 1 път.
[b][color=#000000][u]misterya:[/u][/color][/b]
Sifon ти капаченце на всяко гърне, ти Сифон на всяка тоалетна ако обичаш спри да спамиш...
Sifon ти капаченце на всяко гърне, ти Сифон на всяка тоалетна ако обичаш спри да спамиш...
Ама IWQ.. Това са само първите ходове на войната... и бе услуга кьм добър приятел
Бомбардиращи самолети си трябват и до самия край на войната .. тоест продължавам да вадя... Даже съм предупредил ДрСталин да се окопава добре, понеже края му идва ... Но преди това следва да мина през Франция, трябва да бомбардирам Англия... Севрна Африка няма да се спаси... а Китайците са ми любимата цел..
Бомбардиращи самолети си трябват и до самия край на войната .. тоест продължавам да вадя... Даже съм предупредил ДрСталин да се окопава добре, понеже края му идва ... Но преди това следва да мина през Франция, трябва да бомбардирам Англия... Севрна Африка няма да се спаси... а Китайците са ми любимата цел..
Последна промяна от Jones на ср мар 07, 2007 9:28 am, променено общо 1 път.
- Petar
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет яну 04, 2007 10:34 pm
- Контакти:
Хубава битка малко повече флот от другите. Да за сега добре ,но искам да ти обесня едно нещо. За вадиш бомбери трябва да биеш само по защита ... без да има флот на планетата причината е ,когато има флот бомберите не бият 3х а с нормална атака. Което е кофти за теб и не ти вършат кой знае каква работа. По-добре да изкараш дъртите унита доста повече сила си имат.
Последна промяна от Petar на вт мар 06, 2007 9:23 pm, променено общо 1 път.
A.C.A.B.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=428938][/url]
- EnergyFromHell
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб яну 20, 2007 1:34 pm
- Контакти:
Провери си пак техникаX-man написа:QUOTE(X-man @ Mar 6 2007, 08:34 PM)
Хубава битка малко повече флот от другите. Да за сега добре ,но искам да ти обесня едно нещо. За вадиш бомбери трябва да биеш само по защита ... без да има флот на планетата причината е ,когато има флот бомберите не бият 3х а с нормална атака. Което е кофти за теб и не ти вършат кой знае каква работа. По-добре да изкараш дъртите унита доста повече сила си имат ее само по структура отстъпват.
Структура: 125000 за унит
Структура: 90000 за бомбера
Последна промяна от EnergyFromHell на вт мар 06, 2007 9:18 pm, променено общо 1 път.
цитирам smallEvil :"Кода на играта е така написан, че заявката за изпращане на СМС към оператора се праща още преди флотата ти да е литнала. "
EnergyFromHell написа:QUOTE(EnergyFromHell @ Mar 6 2007, 10:18 PM)
Провери си пак техника![]()
![]()
Структура: 125000 за унит
Структура: 90000 за бомбера
А така кажи му...
Очаквайте съвсем скоро следващата битка....
Последна промяна от Jones на ср мар 07, 2007 9:30 am, променено общо 1 път.
Искам да добавя, Че все пак бомберите имат и огромна пораЗяваЩа моЩ среЩу по слаби кораби.. а те не са малко.. Само Унито е по силно.. и Мегатона, ама така или инаЧе никой не играе на мегатони..
А неЗависимо от това дали има или няма кораби със ЗаЩитата, бомбардироваЧа бие x3 среЩу ЗаЩитата
Питайте някой военен стратег и експерт като каос или юда
А неЗависимо от това дали има или няма кораби със ЗаЩитата, бомбардироваЧа бие x3 среЩу ЗаЩитата
Питайте някой военен стратег и експерт като каос или юда
Последна промяна от Jones на ср мар 07, 2007 11:58 am, променено общо 1 път.