[bRuTaLs] DoNNuTcO vs. [ПСИХО] zaska

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

wildсat, може и да си тук отпреди деня на регистрацията ти във форума (преди месец), но ако може да те просветля, че поради многото 'искания' на играчите за 'по-реално' да няма боен ред до последния кораб чак изчислен, а да е именно на случаен принцип, настъпи това нововъведение. Сега трябва да променят промяната ли? Не мисля, че може да се угоди на всички едновременно. А сега май само ти го искаш така, мнозинството си получиха своето.
Последна промяна от LoaD на вт мар 06, 2007 10:18 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Една забележка.Направено беше, за да не се закръгля кораба от последния боен ред с 1 (уни, бомбер, знс) Mонеже при равна битка, и 1 ЗНС на 1 ниво, след края на битката знс-тата стават 2.Това беше главната причина за махането на реда
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
amigo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб фев 03, 2007 11:01 am
Контакти:

Мнение от amigo »

LoaD написа:QUOTE(LoaD @ Mar 6 2007, 11:17 AM)
wildсat, може и да си тук отпреди деня на регистрацията ти във форума (преди месец), но ако може да те просветля, че поради многото 'искания' на играчите за 'по-реално' да няма боен ред до последния кораб чак изчислен, а да е именно на случаен принцип, настъпи това нововъведение. Сега трябва да променят промяната ли? Не мисля, че може да се угоди на всички едновременно. А сега май само ти го искаш така, мнозинството си получиха своето.
Ок бойния ми опит е от 10.11.2005 и както забеляза съм регистриран от скоро ,но смятам че имам повече игрови часа от повечето играли от първия рунд до сега .Затова смятам че мога да дам мнение по някой въпрос, а дали е правилно незнам още се уча .Повечето играчи несмеят да се изкажат зада не ги вземат на прицел .
Моя съвет към тях е - спокойно се изказвайте зада намерим заедно решението на даден проблем.

Не споря опитвам се да бъда полезан.

LoaD: Това последното си го сложи за подпис, да си спестиш писането му всеки път.
Последна промяна от amigo на ср мар 07, 2007 5:34 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”