Faqns vs Vavanko

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

sashku
Редник (Private)
Регистриран: ср яну 31, 2007 11:30 am
Контакти:

Мнение от sashku »

Herr Klinkerhofen написа:QUOTE(Herr Klinkerhofen @ Mar 5 2007, 07:14 PM)
От утре на хориЗонта ИЗлиЗат Талибанските камикадЗеви движения с цел неутралиЗиране на Американските десантни отряди.. :crazy_pilot: :crazy_pilot:
сорка . руснака в ситуацията съм аз :) :crazy_pilot:
И сам войнът е войн .
Потребителски аватар
EnergyFromHell
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб яну 20, 2007 1:34 pm
Контакти:

Мнение от EnergyFromHell »

аз пък ще съм Вълшебника време е каляската да стане на тиква 12 часа мина време е да се събудите :a055:

цитирам smallEvil :"Кода на играта е така написан, че заявката за изпращане на СМС към оператора се праща още преди флотата ти да е литнала. "
sifon
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб яну 20, 2007 2:41 pm
Контакти:

Мнение от sifon »

EnergyFromHell написа:QUOTE(EnergyFromHell @ Mar 5 2007, 11:00 PM)
аз пък ще съм Вълшебника време е каляската да стане на тиква 12 часа мина време е да се събудите :a055:
Абе защо намесваш и каос? Той не играе в първа. :lol:

А наздраве, важното е кършел да става! :a055:
Последна промяна от sifon на пон мар 05, 2007 11:14 pm, променено общо 1 път.
[b][color=#000000][u]misterya:[/u][/color][/b]
Sifon ти капаченце на всяко гърне, ти Сифон на всяка тоалетна ако обичаш спри да спамиш...
IWQ
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 18, 2005 4:33 pm
Контакти:

Мнение от IWQ »

благодаря че си го сщупил ся разбирам те толкоз време да правиш бомбери и нактая тоя да ме удари и дАа ми чупи 20 полеви на пиратство и да ти изляза от обхвата :P
не ме питаите какво означава IWQ
Jones
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 26, 2007 12:40 pm
Контакти:

Мнение от Jones »

Ама IWQ.. Това са само първите ходове на войната... и бе услуга кьм добър приятел :P

Бомбардиращи самолети си трябват и до самия край на войната .. тоест продължавам да вадя... Даже съм предупредил ДрСталин да се окопава добре, понеже края му идва ... Но преди това следва да мина през Франция, трябва да бомбардирам Англия... Севрна Африка няма да се спаси... а Китайците са ми любимата цел..
Последна промяна от Jones на ср мар 07, 2007 9:28 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Petar
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет яну 04, 2007 10:34 pm
Контакти:

Мнение от Petar »

Хубава битка малко повече флот от другите. Да за сега добре ,но искам да ти обесня едно нещо. За вадиш бомбери трябва да биеш само по защита ... без да има флот на планетата причината е ,когато има флот бомберите не бият 3х а с нормална атака. Което е кофти за теб и не ти вършат кой знае каква работа. По-добре да изкараш дъртите унита доста повече сила си имат.
Последна промяна от Petar на вт мар 06, 2007 9:23 pm, променено общо 1 път.

A.C.A.B.

[url=http://bulfleet.com/?recruit=428938][/url]
Потребителски аватар
EnergyFromHell
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб яну 20, 2007 1:34 pm
Контакти:

Мнение от EnergyFromHell »

X-man написа:QUOTE(X-man @ Mar 6 2007, 08:34 PM)
Хубава битка малко повече флот от другите. Да за сега добре ,но искам да ти обесня едно нещо. За вадиш бомбери трябва да биеш само по защита ... без да има флот на планетата причината е ,когато има флот бомберите не бият 3х а с нормална атака. Което е кофти за теб и не ти вършат кой знае каква работа. По-добре да изкараш дъртите унита доста повече сила си имат ее само по структура отстъпват.
Провери си пак техника :) :girl_witch:
Структура: 125000 за унит
Структура: 90000 за бомбера
Последна промяна от EnergyFromHell на вт мар 06, 2007 9:18 pm, променено общо 1 път.

цитирам smallEvil :"Кода на играта е така написан, че заявката за изпращане на СМС към оператора се праща още преди флотата ти да е литнала. "
Jones
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Jones »

EnergyFromHell написа:QUOTE(EnergyFromHell @ Mar 6 2007, 10:18 PM)
Провери си пак техника :) :girl_witch:
Структура: 125000 за унит
Структура: 90000 за бомбера

А така кажи му... :P .. Нямам време да играя сега иначе бих ви показал колко прекрасна стратегия сам избрал... Старите бавни бабички няма да минат покраи мойте корабостроителници.. и тях ще почна да ги заварявам скоро... но с бомбардиращи единици за сега сам на супер печалба.. погледнете загубената структура от мойте кораби и рециклажа... Газта ми идва като подарък :c022: така да се каже добър спомен от битката... още двама защитници да срина и ще имам пари за 12 и 13 спай, които да пусна едно след друго :P ... Кой може да ми покаже по бързо възвращаема инвестиция от бомбардировачи... е разбира се ако има достатчно защитници.. и то да не държат много флот по планетите :P

Очаквайте съвсем скоро следващата битка....
Последна промяна от Jones на ср мар 07, 2007 9:30 am, променено общо 1 път.
Jones
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Jones »

Искам да добавя, Че все пак бомберите имат и огромна пораЗяваЩа моЩ среЩу по слаби кораби.. а те не са малко.. Само Унито е по силно.. и Мегатона, ама така или инаЧе никой не играе на мегатони..

А неЗависимо от това дали има или няма кораби със ЗаЩитата, бомбардироваЧа бие x3 среЩу ЗаЩитата

Питайте някой военен стратег и експерт като каос или юда :c022:
Последна промяна от Jones на ср мар 07, 2007 11:58 am, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”