Предложение за нова мисия на флотилията
Предложението ми е следното в тази динамична игра ако неможеш даси много време пред компа трабва да правиш сейвани зада неможе никои дати разбие флотата . само че възниква един проблем (поне за мен можи и за вас да е проблем ) от планета А до планета Б решавам да направя сейван . едната дължина например е 10 часа . тоест задалжително вия през тия 10 часа когато флотата ви лети и прави сейван вия трабва да влезете и да върнете флотата обтаратно . и ако от тия 10 часа са минали 8 вия трабва да изчакате още 8 часа зада могат корабите да се върнат ( и понякога това ме затруднява ) . предлагам да има нова мисия на флотата да се казва примерно " сейван" или както решите . тази мисия да прави следното да отива до планета Б без нищо да прави и да се връща . така ако аз сам пресметнал че след 12 часа ще седна на компа когато правя сейван едната дължина че я настройвам да я минава за около 6 часа . така когато аз седна пред компа и влеза в играта флотата ми ще е направила сейвана и ще се е върнала (а не дая чакам до когато се върне ) . Е как мислите има ли нужда от такива екстри

Атакувай хора без флот, хора които са (i), своя колония, колония на приятел...
Аман от улеснения, чудя се как не сте предолжили още бутон "Направи ми сейвън и ми настрой алармата на часовника"
Аман от улеснения, чудя се как не сте предолжили още бутон "Направи ми сейвън и ми настрой алармата на часовника"
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
-
steff1
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
- Контакти:
мдааа...просто се чудя, като ви мързи да играете и мислите, за какво изобщо сте се хванали с тая игра. има и други начини за сейвън - доста по сигурни. ама ние сме ги научили по трудния начин - без всичките му улеснения ...така че стига щуротии вече...
Последна промяна от steff1 на пон мар 05, 2007 11:17 am, променено общо 1 път.
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
[/color][/i] [i] [/i]
- Mitio_krika
- Редник (Private)
- Регистриран: ср яну 31, 2007 11:06 pm
- Контакти:
- Stankata
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
- Контакти:
Е вие сега взехте насериозно предложението на човека , ясно е че е начинаещ и си е мислил , че това е единственият начин за сейвън . Тъй че той е добре да поразпита малко някой гид как за различни начини за сейв
А иначе виждам само един възможен отговор в анкетата
А иначе виждам само един възможен отговор в анкетата
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]