Предложение за нова мисия на флотилията

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
X-Way
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 26, 2006 10:35 am
Контакти:

Мнение от X-Way »

Предложението ми е следното в тази динамична игра ако неможеш даси много време пред компа трабва да правиш сейвани зада неможе никои дати разбие флотата . само че възниква един проблем (поне за мен можи и за вас да е проблем ) от планета А до планета Б решавам да направя сейван . едната дължина например е 10 часа . тоест задалжително вия през тия 10 часа когато флотата ви лети и прави сейван вия трабва да влезете и да върнете флотата обтаратно . и ако от тия 10 часа са минали 8 вия трабва да изчакате още 8 часа зада могат корабите да се върнат ( и понякога това ме затруднява ) . предлагам да има нова мисия на флотата да се казва примерно " сейван" или както решите . тази мисия да прави следното да отива до планета Б без нищо да прави и да се връща . така ако аз сам пресметнал че след 12 часа ще седна на компа когато правя сейван едната дължина че я настройвам да я минава за около 6 часа . така когато аз седна пред компа и влеза в играта флотата ми ще е направила сейвана и ще се е върнала (а не дая чакам до когато се върне ) . Е как мислите има ли нужда от такива екстри :p020: :crazy_pilot:
milanoff

Мнение от milanoff »

А тия (i)-та за какво са!?
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Атакувай хора без флот, хора които са (i), своя колония, колония на приятел...
Аман от улеснения, чудя се как не сте предолжили още бутон "Направи ми сейвън и ми настрой алармата на часовника"
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
steff1
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от steff1 »

мдааа...просто се чудя, като ви мързи да играете и мислите, за какво изобщо сте се хванали с тая игра. има и други начини за сейвън - доста по сигурни. ама ние сме ги научили по трудния начин - без всичките му улеснения ...така че стига щуротии вече...
Последна промяна от steff1 на пон мар 05, 2007 11:17 am, променено общо 1 път.
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
Потребителски аватар
Kairen
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб мар 04, 2006 11:57 am
Контакти:

Мнение от Kairen »

Против - безмислица.
http://www.airsoftbulgaria.com
v1/TheDragon - Bulfleet veteran ;)
Потребителски аватар
Jubei
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб мар 04, 2006 5:55 pm
Контакти:

Мнение от Jubei »

Няма нужда от това ,така си е идеално.
[b][i]Когато вятър в нощите нахлува, струйва се дъждът. Когато дъжд пропива мрака нощен, сипва се снегът..."[/b][/i]
[b]Из "Диалог за нищетата" от Яманое Но Окура[/b]
Потребителски аватар
Mitio_krika
Редник (Private)
Регистриран: ср яну 31, 2007 11:06 pm
Контакти:

Мнение от Mitio_krika »

Това е глупаво, прояви малко въопражение и малко хитрост, и ще осъзнаеш че има достатъчно начини да си направиш сейвън.
Не знам какъв е ключът към успеха, но ключът към неуспеха е в това да се стремиш винаги да помагаш на другите...
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
Контакти:

Мнение от Stankata »

Е вие сега взехте насериозно предложението на човека , ясно е че е начинаещ и си е мислил , че това е единственият начин за сейвън . Тъй че той е добре да поразпита малко някой гид как за различни начини за сейв :crazy_pilot:

А иначе виждам само един възможен отговор в анкетата :a055:
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
Отговори

Върни се в “Предложения”