Историята не е толкова интересна . Преди 3 дни пуснах колонизиране до микстера със желание да го касирам (със 4 колоний е) днес по обед забелязах , че влиза на 20/30 минути да рефрешне само и това ме накара да стационирам част от флотата до него , рефрешна и литнах към него и ето го резултата :
Хубава битка и дОбЪр рециклаж падна
Понеже съм рибок загребах с голямата лъжица
Бтв ако това ти е бил целия флот не е мн добре понеже битака си е равна както и да го погледнеш но ти си знаеш
Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:
0 метал
901760 кристали
1085440 газ
Другия път ако искате го направете но сега съм доволен
Последна промяна от Kisi на пон мар 05, 2007 6:07 am, променено общо 1 път.
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
1. това му е почти цялата флота другата част няма да я споменавам но за неговите точки е рециклаж!!!
2.гледаи да не те хвана че аз ше си обера зелия рециклаж
3.много добра битка и флота за твоите точки
Последна промяна от werty на пон мар 05, 2007 6:35 pm, променено общо 1 път.
леле кои се обади ами тои от 20 000 точки не беше зануляван
за грабенето на колониите нешто е санувал да зимаше ми по 5к метал през ношта ама са за 5 к метал да не спим ли случаино ти да ме гониш??? пробва няколко пати ма само газ вкара и то когато ми я нямаше флотата....................иначе......... не смееш да прибариш
хах vorhees е прав амо ше го помоля да ми поправи името не е "верту" а werty
a хищни4ето може ли да провери докладите си??? само веднаж влизам 2 мин преди атаката
за което сам благодарен на господ и ти се изсмях за атаката ти повче ресурс от 50 50 20 не си зимал от мене 100%
Последна промяна от werty на пон мар 05, 2007 8:05 pm, променено общо 1 път.