Напълно съгласен съм с Крон. Тая игра е за всички, а не за шепа потребители които са и намерили цаката. Сега какво е- строиш ти флот, защита. И в един момент пристига някой батко и те РАЗМАЗВА, практически без да понесе загуби. После света да се свърши ти не можеш да се възстановиш. Оня те млати по няколко пъти на ден и ти не може да построиш НИЩО. Но дори и да построиш трябва постоянно да сейвваш, и оня пак си разиграва коня и те попилява вземайки лъвския пай от ТВОЯ ресурс. В играта
www.ogame.ru нещата са разрешени така. Можеш да управляваш мините си. Като те удрят много зануляваш добива и оня няма как да те хване като си офлайн-просто ще намери нищожно количество ресурс. Можете няколко души да си обедините флотовете и да му разкажете играта. Но тук не щат да направят това-защото въпросната групичка флийтъри така си им е каф, да размазват слабаците ПРАКТИЧЕСКИ БЕЗ ЗАГУБИ. Да ама на мен ми се ще и на мен тази игра да ми прави кеф-защото съм миньор и не желая да ме мачкат постоянно. Сега играя ЕДИНСТВЕНО и само защото са ме оставели на спокойствие. Ако пак почнат да ме млатят бутам мините и се преселвам окончателно в другата игра.
Сега се предлага една разумна идея за кораб-щит за по слабите играчи. Ако флийтърското лоби пак се наложи вече не виждам надежда. ПИСНА МИ, НЕ ЖЕЛАЯ МИНЬОРИТЕ И ПО СЛАБИТЕ ИГРАЧИ ДА СМЕ ПРОСТО ПЛЯЧКА ЗА ФЛИЙТЪРИТЕ. Те като искат да си се млатят помежду си-но оставете ни и нас да си играем играта-или поне ни дайте шанс за НЯКАКВА съпротива.