Видяно в друга игра

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
Потребителски аватар
????????1
Редник (Private)
Регистриран: пет яну 19, 2007 2:42 pm
Контакти:

Мнение от ????????1 »

Сега играя една друга игра която е много подобна на булфлийт в рускоезичния и вариант.
Ето някой неща които ми се видяха добри и ги предлагам.
1 Управление на добива. Може да избираш какъв да е процента на добива ти на стъпки по 10 %. Може да строиш мини, дори да нямаш енергия да ги захраниш, тогава ти намалява максималния добив който получаваш когато си на 100 %. На мен това много ми харесва. Значи, вече не съм постоянна мишена и не ме ограбват докато съм офлайн. Вечер преди да легна изпуквам ресурсите, намалям добива на 0% и всички които ме шпионират остават с пръст в уста. Вярно че и аз не добивам нищо и развитието ми се забавя, но поне не се чувствам като боксова круша или касичка.
2 Има термоядрена електроцентрала, като за да я построиш иска метал, кристали и газ, при това гори газ за да произвежда енергия. За сметка на това произвежда доста повече енергия от слънчевите панели.
3 Има кораб "Линейный крейсер" който е по мощен от унищожителя.
Потребителски аватар
hriyan
Редник (Private)
Регистриран: пет яну 19, 2007 2:27 pm
Контакти:

Мнение от hriyan »

И всички играят като миниори защото няма откъде другаде да вземат ресурс.
Потребителски аватар
Mor7aLSho7
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 29, 2006 9:38 am
Контакти:

Мнение от Mor7aLSho7 »

да наистина много добри предложения... точка 3 много не ми харесва но точка 2 е много интересна... да видим какво ще кажат админите
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
Контакти:

Мнение от Stankata »

1 . И единственият доход на ресурс ще остане i-то . . .

2 . И един мармот увивал енергия . . . ( Роял , извинявай за авторските права )

3 . Става , но да е само за дадена раса , примерно конфедерати . Естествено така трябва да се измислят и други уникални кораби за ноксите и тертетите :crazy_pilot:
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
Потребителски аватар
????????1
Редник (Private)
Регистриран: пет яну 19, 2007 2:42 pm
Контакти:

Мнение от ????????1 »

Забравих неща, та да допълня.
По въпроса за кораба, там въобще нямат раси, така че естествено е на всички.
1 Имаш до 8 колонии
2 Може да се обединяват флоти. Аз не съм го правил, във форума пишеше че един играч може да предава на друг играч кораби за определен период време (май бе 2 дни). Освен това може да стационираш флот на планети на членове от твоя съюз. В съюза в който членувам аз има такова разделение. Едни миньорстват и дават ресурс, срещу което флоти на бойците са стационирани на техните планети и ги пазят.
Няма да отречете че сега съюзите са малко или повече фиктивни. Например когато някой с малко точки влезе в силен съюз, нито той може да им помага, нито те да го защитават. Отделно съюзи в които играчите са по слаби са безсилни дори срещу сам силен играч.
Не знам доколко ще ви допаднат тези идеи, просто ги споделям.
Колкото до допълнителни кораби на расите мисля си за нещо такова.
На ноксите спийдъра и по бърз (но и по малък) от танкера рециклатор , на тертетите транспорт побиращ 50к и защитна установка по мощна от плазмата, на конфедерация танкера и мегатона.
Последна промяна от ????????1 на нед мар 04, 2007 4:45 pm, променено общо 1 път.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

срацимир1 написа:Цитат(срацимир1 @ Mar 4 2007, 05:25 PM)
Сега играя една друга игра която е много подобна на булфлийт в рускоезичния и вариант.
Ето някой неща които ми се видяха добри и ги предлагам.
1 Управление на добива. Може да избираш какъв да е процента на добива ти на стъпки по 10 %. Може да строиш мини, дори да нямаш енергия да ги захраниш, тогава ти намалява максималния добив който получаваш когато си на 100 %. На мен това много ми харесва. Значи, вече не съм постоянна мишена и не ме ограбват докато съм офлайн. Вечер преди да легна изпуквам ресурсите, намалям добива на 0% и всички които ме шпионират остават с пръст в уста. Вярно че и аз не добивам нищо и развитието ми се забавя, но поне не се чувствам като боксова круша или касичка.
2 Има термоядрена електроцентрала, като за да я построиш иска метал, кристали и газ, при това гори газ за да произвежда енергия. За сметка на това произвежда доста повече енергия от слънчевите панели.
3 Има кораб "Линейный крейсер" който е по мощен от унищожителя.
Нали целта е да се различваме от о...йм.Ако всичко го направим 1 към 1...
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
SYSTEM_2005
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб юни 25, 2005 3:10 pm
Контакти:

Мнение от SYSTEM_2005 »

Никога не можеш да се различаваш на 100% от другите , по-важното в случая е да се намерят добрите предложения , идеи , които да удовлетворяват по-голямата част от играчите , но и същевременно да не пречат и затормозяват играта на останалата част от играчите . Целта на играта едва ли е да се различава от о-гейм^а ;) , по-скоро е да се "събират" колкото се може по-често свежи и полезни за играта идеи , които след въвеждането им ще са в полза на играчите . Както и да е .. по темата ... аз лично подкрепям частично предложението , защото :
1. Точка 1 , за това да си управляваш мините НЕ е добра идея , защото тогава всички ЩЕ СТАНАТ миньори и битки ще има само последните 10 дена на всеки рунд .
2. Точка 2 е най-добрата и наистина ще е добре , ако РР и обърне малко внимание и поработи над нещо подобно и ни изненада , ако не следващият - то по-следващият рунд с него .
3. Последната точка , за новия кораб ... тук мога да кажа само едно : - винаги съм подкрепял това да се увеличават видовете бойни кораби , а и не са бойни , НО в случая мисля че за момента НЯМА НУЖДА от нов вид кораб и то по-мощен от унитата .
Последна промяна от SYSTEM_2005 на нед мар 04, 2007 5:47 pm, променено общо 1 път.

[u][b]За [color=#FF0000]Гравитационни сили[/color] (1 ниво) --> за [color=#FF0000]ЗНС[/color] :
При координати [color=#FF0000]х:х:1[/color] ще Ви трябват [color=#FF0000]6250 сателита[/color] .
Общите [color=#FF0000]нужни ресурси[/color] за строежа им :
Метал : 0 - 0 мегита [color=#3333FF]:)[/color]
[color=#FF0000]Кристал : 12M500К[/color] - товар за 500 мегита
[color=#FF0000]Газ : 3M125K[/color] - товар за 125 мегита[/b][/u]
Отговори

Върни се в “Предложения”