Преди време иргаех една игра в която имаше следните бунификации за това че не си влизал в играта от по дълго време:
12 часа офлайн - добив ресурс за един час и още нещо което няма аналог в булфа но и не толкова значимо.
20 часа офлайн - предните бунификации, но вече в трикратен размер.
Тези ресурси се получават в момента, в който играча влезе в играта.
Естествено часовете и бунификациите могат да се направят в други вариации подходящ за булфа. Все пак това е друга играта и там те се отразяват по друг начин, но идеята надявам се е ясна!
Време онлайн
- Stankata
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
- Контакти:
Доколкото схванах искаш човек да получава ресурс или бонификации , ако не е влизал в играта дълго време . Обаче нещо не схващам смисъла на идеята
Ако идеята ти е да се ограничат зомбитата не мисля това за много удачно , а и тоя ресурс е незначителен за добър играч
Ако идеята ти е да се ограничат зомбитата не мисля това за много удачно , а и тоя ресурс е незначителен за добър играч
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
-
martix
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 3:03 am
- Контакти:
Ма хич нищо няма да се промени, това в момента е чисто и просто миньорски бонус. Играчите които влизат по много време се издържат от атаки, бонуса от мините би бил минимален!
[code]How come when I talk dirty to a girl its sexual harrassment, but when a girl talks dirty to me its $3.95 a minute?[/code]
- Porter
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
- Контакти:
Смисъла на това предложение е не да се ограничи някой, а да се даде стимул на играчите да не стоят нон-стоп в играта или да се подпомогнат тези които нямат възможност да играят повече от 10 часа дневно. Бунуса може да е вързан не за мините, може да е вързан за точките(% от точките във вид на ресурс) или към нещо друго.
Ресурса не е казано, че ще е точно толкова. Може да е повече или по малко. Часовете също не е казано, че трябва да са точно същите.
Това се използва от тази игра http://games.swirve.com/utopia/ !
Мисля, че ако на играчите се даде някъкав стимул да са офф за по-дълго време това ще помогне за по-малко натоварване в играта, а и зомбитата ще намалеят(стига да се оцелят правилните пропорции - часове и размер на бунификацията).
Ресурса не е казано, че ще е точно толкова. Може да е повече или по малко. Часовете също не е казано, че трябва да са точно същите.
Това се използва от тази игра http://games.swirve.com/utopia/ !
Мисля, че ако на играчите се даде някъкав стимул да са офф за по-дълго време това ще помогне за по-малко натоварване в играта, а и зомбитата ще намалеят(стига да се оцелят правилните пропорции - часове и размер на бунификацията).