Хита на сезона
-
bgb
- Майор (Major)
- Регистриран: чет юни 16, 2005 11:30 am
- Контакти:
[12:45:46] bgb`dead каза: Днес е деня на археолозите....
[12:45:47] bgb`dead каза: :D
[12:45:49] bgb`dead каза: без ебавка
[12:45:51] vorhees каза: боли ма .. ;D
[12:45:52] bgb`dead каза: троен празник
[12:45:54] bgb`dead каза:
[12:45:56] vorhees каза: аз съм кирка :D
[12:45:58] vorhees каза: копам много :D
[12:46:01] bgb`dead каза: хяхя
[12:45:47] bgb`dead каза: :D
[12:45:49] bgb`dead каза: без ебавка
[12:45:51] vorhees каза: боли ма .. ;D
[12:45:52] bgb`dead каза: троен празник
[12:45:54] bgb`dead каза:
[12:45:56] vorhees каза: аз съм кирка :D
[12:45:58] vorhees каза: копам много :D
[12:46:01] bgb`dead каза: хяхя
[b]You are the reason why I despise the world..
But still you're the only reason why I'm still in it..[/b]
But still you're the only reason why I'm still in it..[/b]
- Insomniac
- Генерал (General)
- Регистриран: чет дек 30, 2004 11:21 am
- Контакти:
[19:14:23] <Spasko> ne sam te vijdal ot 100 hilqdi svetlinni godini
Аз пък съм на 23 светлинни години
Аз пък съм на 23 светлинни години
[quote="100jan"]Принципно не обичам моралистите, защото това са прикрити мръсници.[/quote]
[quote="misterya"]\View\Encoding\More\Unicum (INSO) :)[/quote]
[quote="Xepa"]ПРАВАТА не ви дават акъл.[/quote]
[quote="misterya"]\View\Encoding\More\Unicum (INSO) :)[/quote]
[quote="Xepa"]ПРАВАТА не ви дават акъл.[/quote]
-
fub4e
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт ное 08, 2005 2:01 pm
- Контакти:
ThePredator
2007-27-02 19:08:42 Докладвай
Доход метал 20,375
Доход кристали 5,386
за колко дене мислиш ще те изпапам ?
Е с всичко бях виждал да плашат, но с добива от мините си
Последна промяна от fub4e на вт фев 27, 2007 6:22 pm, променено общо 1 път.
Venturae memores iam nune estote senectae, sie nullum vobis tempus abibit iners.
govnoto
00:27:02
2007-28-02
ОтговориИзтрийДокладвай като обида
o hi pak za6to kato tukmo napravih resursi me kickna ot celata igra imah 2 nika no za6to me kickna????
Бивша звезда и настояща легенда
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
- ????? ??????
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет юни 02, 2006 1:51 pm
- Контакти:
СамоцитатЛеден Дракон написа: Уморих се да играя. Минавам на половин работен ден — ще кисна само во форруме.
Последна промяна от ????? ?????? на ср фев 28, 2007 5:52 pm, променено общо 1 път.
[color=white] На коляно пред народни свети жертви! [/color]
[color=green]На нож за защита на Родината! [/color]
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]
[color=green]На нож за защита на Родината! [/color]
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
- Контакти:
BEST написа:Цитат(BEST @ Mar 1 2007, 05:44 PM)
Мислех си да предложа да може да се транспортира енергия с транспортьорите и мага транспортьорите, но сега имам по-добро предложение, което пак е свързано с транспорт на енергия.
Така,
Предлагам да може да се транспортира енергия от колония или чужда планета.За целта ще ни е нужен специялен нов кораб, с който ще се транспортира енергия.Той ще има енергиен капацитет (демек колко енергия може да пренесе)
Интро:
Това е товарен кораб с който ще можете да транспортирате енергия до когото и да било.Благодарение на свръхскоростните системи и на това, че е лек кораб той ще бъде бърз и с немалка стуктура.Той ще остане незаменим помощник в транспорта във всички етапи на развитието ви.Благодарение на оръжейните системи той получава малка атака.
Разход: 70
Скорост: 14 500
Енергиен капацитет: 3 000
Сруктура: 17 000
Сила: 200
(това е само пример)
ПОНЕЖЕ СЪМ СИГОРЕН, ЧЕ СЛЕДВАЩОТО МНЕНИЕ ЩЕ Е ОТ РОДА НА "Ти тъп ли си.Според теб как може да се транспортира енергия"
Ще се транспортира в специялни ботилки пот налягане.Тези, които са гледали "Таласъми ООД" ще им стане по-ясно, а за тези които не са и не им е ясно нека да го гледат.По ниакъв начин не искам да направя реклама на филма, просто давам пример.
Е това беше предложението ми.
Имаш голям пропуск - на всяка планета ще трбява да има и джамджийски завод, който да произвежда тези специялни ботилки пот налягане. А това вече ще даде възможност да има и спиртоварни и освен с мултитата, ще трябва да дебнем и контрабандисти на алкохол. И играта ще я прекръстим на Миланофф-флийт
Последна промяна от MartinNosovich на пет мар 02, 2007 2:31 pm, променено общо 1 път.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
-
skorpionbg
Това е инфото на един съюз от 2-ра вселена....много съм се смял на някои неща в него...някои други пък са много добри мисли...
Правила и препоръки на съюза:
1...
Можеби няма нужда от пояснения, но едно от най-важните правила е да не се нападат наши играчи помежду си и да не нападаме съюзи с които сме в
НАП или Алианс
2...
Най-важното правило на съюза е отборната игра която в по-напреднал стадии на играта е неизменна част от победата
3...
Както може би повечето знаете на първо място е флота, не наблягайте на защитата, истинския играч има
нужда от силен боен флот такаче разчитайте само на него.Естествено един ден и защитата ви ще полети ако правите такава, самоче във вид на рециклаж.4...
Заедно решаваме каква ще бъде политиката на съюза ни относно останалите съюзи.
5...
За сега всички сме генерали, но минем ли 100-те точки (границата за атаки), ще повишавам срешу военни доклади ,стаж или просто по преценка.6...
Помнете, че враждата трябва да е мигновенна, а дружбата безсмъртна
Правила и препоръки на съюза:
1...
Можеби няма нужда от пояснения, но едно от най-важните правила е да не се нападат наши играчи помежду си и да не нападаме съюзи с които сме в
НАП или Алианс
2...
Най-важното правило на съюза е отборната игра която в по-напреднал стадии на играта е неизменна част от победата
3...
Както може би повечето знаете на първо място е флота, не наблягайте на защитата, истинския играч има
нужда от силен боен флот такаче разчитайте само на него.Естествено един ден и защитата ви ще полети ако правите такава, самоче във вид на рециклаж.4...
Заедно решаваме каква ще бъде политиката на съюза ни относно останалите съюзи.
5...
За сега всички сме генерали, но минем ли 100-те точки (границата за атаки), ще повишавам срешу военни доклади ,стаж или просто по преценка.6...
Помнете, че враждата трябва да е мигновенна, а дружбата безсмъртна
Вселена 2
Мото на съюза : Един за всички , и всички за един ДО СМЪРТ !
10-те БОЖИ правила на саюза
1. Ако ни нападнете, Ви мачкаме.
2. И да не ни нападнете, пак Ви мачкаме.
3. Наши приятели и алианса са само тези, които стават за рециклиране.
4. Приятеля по добивите на мините се познава!
5. Нападнем ли ти едната колония, ще ни дадеш да ти нападнем и другата.
6. Ние мислим за Вашия сън, затова ще Ви приберем ресурсите в нашите складове за по-сигурно.
7. Тези, които се стараят да не заспат, ще съжаляват че не са го направили. Сънят Ви е единственото средство за бягство от Булфлийт реалността.
8. Блажени са бедните духом, защото техните добиви ще са в оборот на Нашето царство.
9. Протекцията не е начина за спасение. Единственото решение е да въведете кода, който сте получили на вашия мейл в меню настройки.
10. Не пожелавай рециклажа и ресурсите на ближния, защото те най-вероятно вече са Наши !
Мото на съюза : Един за всички , и всички за един ДО СМЪРТ !
10-те БОЖИ правила на саюза
1. Ако ни нападнете, Ви мачкаме.
2. И да не ни нападнете, пак Ви мачкаме.
3. Наши приятели и алианса са само тези, които стават за рециклиране.
4. Приятеля по добивите на мините се познава!
5. Нападнем ли ти едната колония, ще ни дадеш да ти нападнем и другата.
6. Ние мислим за Вашия сън, затова ще Ви приберем ресурсите в нашите складове за по-сигурно.
7. Тези, които се стараят да не заспат, ще съжаляват че не са го направили. Сънят Ви е единственото средство за бягство от Булфлийт реалността.
8. Блажени са бедните духом, защото техните добиви ще са в оборот на Нашето царство.
9. Протекцията не е начина за спасение. Единственото решение е да въведете кода, който сте получили на вашия мейл в меню настройки.
10. Не пожелавай рециклажа и ресурсите на ближния, защото те най-вероятно вече са Наши !