Си4ко запо4ва в добрата стара минала седмица спаивам си аз гледам нашиа 4овек атаквам пи4а влиза - 500к газ съм казах му да ми вастанови газта тои не пожела и се ми се направи на лош мраза такива хора и от тогава запо4ва подготовката оглейдане и дебнене на навиците му дигане на складове и местене и след като го проу4ихме за 4 дни последва http://u3.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=2782661a
Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:
1487760 метал
1487760 кристали
743880 газ
На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ.
Успех на защитника по бързо вазтановяване
НЯКОИ ДА НАПРАВИ БЕКЪП PLS 10x предваре .
Realnosta e iliuzia porodena ot lipsa na alkoxol.Ako alkohola prech na rabot zaebvame rabotata. :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
бе тея модери много трият мнениеята ама ще се КАРАМЕ!
нападатела е меко казано МНОООООООООООГО НА ДАЛАВЕРИЦА.сеепче пич беше казал и обещал че си щял ми вращаш нещо насабрал си флотица аиде 5:177 идваи и да почваме купона
Последна промяна от tralalaiko на вт фев 27, 2007 5:52 pm, променено общо 1 път.