[ HeavyMetal ] Maya VS Tu4kaM [ MAX_POWER ]

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Добър Ден Флитъри, Миньори и Зяпачи.

Ще ви представя една екшън драма разиграла се в сутришните часове на 27 февруари, година 2007.

Всичко започна с настаняването на генерал Мая в система 222 на четвърта галактика. Тогава г-н Тичкам (в ролята на защитника по-долу) си беше лепнал четири планети там. Дето се вика идеалната цел.

Какво се случи днес:

1. Разузнаването донесе пресни новини за разположение на вражески флот.

2. Генерал Мая полита и резултата е налице [ HeavyMetal ] Maya VS Tu4kaM [ MAX_POWER ]

3. Групите по почистване летят. първата вълна обира всичкия метал.

4. Следва втора атака Тупа Лупа

5. Рециклатори на верен съюзник събират новопоявилия се метал и голяма част от кристала.

6. Танкерите се връщат и натоварват кристала и известно количество газ :) като оставят 300К газчица за жадните хиени. Буквално минути след това полето беше разчистено

Maya написа:след настаняването ми последваха атаки една след друга с цел засечка на флота
защитника се пазеше много добре.. минаха 3 дни а аз си седя там без успех дигайки складовете един след друг...
защитника дигаше доста точки и аз си помислих че е пуснал спай..но ... сичко беше обърнал във флота която ми нанесе поражения доста.Но важното е противника да е занулен.
по едно време лидера на съюза Макс пауър ми писа да не закачам негови хора защото... ами щял да каже на Ядрен Гъз..
това още повече ме амбицира дда пратя флота на генерал Тичкам... подяволите
Пирате.. ако не беше се намесвал.. може би щях да простя на генерала ти тези 24 бойни кораба!
2рата битка е посвещавам на теб!

пожелавам успех на защитника.Евала затрудни ме доста

Защитника ще бъде потърсен по-късно за коментар

:p140:
Последна промяна от Dimorese на вт фев 27, 2007 10:15 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Dimorese написа:Цитат(Dimorese @ Feb 27 2007, 10:51 AM)
Добър Ден Флитъри, Миньори и Зяпачи.

Ще ви представя една екшън драма разиграла се в сутришните часове на 27 февруари, година 2007.

Всичко започна с настаняването на генерал Мая в система 222 на четвърта галактика. Тогава г-н Тичкам (в ролята на защитника по-долу) си беше лепнал четири планети там. Дето се вика идеалната цел.
Какво се случи днес:

1. Разузнаването донесе пресни новини за разположение на вражески флот.

2. Генерал Мая полита и резултата е налице [ HeavyMetal ] Maya VS Tu4kaM [ MAX_POWER ]

3. Групите по почистване летят. първата вълна обира всичкия метал.

4. Следва втора атака Тупа Лупа
5. Рециклатори на верен съюзник събират новопоявилия се метал и голяма част от кристала.
6. Танкерите се връщат и натоварват кристала и известно количество газ :) като оставят 300К газчица за жадните хиени. Буквално минути след това полето беше разчистено
Защитника ще бъде потърсен по-късно за коментар
:p140:
Браво какА мая мачка както винаги !!!.много поздрави на зодиак,димо,хеллоуин и целият съюз хеви метал от мен.успех във войната със традиционният враг СССР.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
white_shark
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед мар 26, 2006 7:50 pm
Контакти:

Мнение от white_shark »

Я тъкмо се чудих кой ми утрепа съседчето ? :( :c022: Поздравления
"Най-великата доблест не е в това никога да не паднеш, а да се изправиш всеки път, когато паднеш." Конфуций.
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

ХАХА

Това ми хареса, евала мацка ,откак отначало си имахме земане даване - почна да ме кефиш.
Мн. добра битка, мацка продължавай все така :cradle:
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
maiche
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 16, 2006 9:18 am
Контакти:

Мнение от maiche »

Винаги съм играла за удоволствие и никога не съм гонила класация
Да битката е на загуба.. загуба... 60 кръста.. толкова, но пък с кристала от рециклажа си свърших хубава работа.... не е малко 1 400 000......
а и в момента кораби се правят на макс. след 2 дена ще имам същия брой кораби с който нападам :-)
Това е игра в крайна сметка която да ти носи удоволствие, а на мен днешната битка ми донесе такова :lol:
Red_Pirate
Редник (Private)
Регистриран: пон фев 05, 2007 7:06 pm
Контакти:

Мнение от Red_Pirate »

щом това ви е харесало гледайте в близките няколко дни какво се казва 4ао кака мая !!! това няма да остане ненаказано работя по въпроса !!!
Jones
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 26, 2007 12:40 pm
Контакти:

Мнение от Jones »

Мило Май4е..

до няколко дни 6те види6 какво се нари4а немска накаЗателна акция :P

Единственото което ти остава е да се моли6 администраторите да ти подарят колкото се може пове4е протекции..

Много харесвам когато някой се Заяжда с иЗпе4ените прьдля4и от Ядрен гьЗ, които ве4е няколко рунда пьрдят летейки по планетите ви :crazy_pilot:

JPS: Открий буквите "ч" , "ш" и "щ" и забрави за "4" и "6" или ще получиш 1во предждение !!!!
Последна промяна от Jones на вт фев 27, 2007 5:17 pm, променено общо 1 път.
maiche
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 16, 2006 9:18 am
Контакти:

Мнение от maiche »

хехехехе офффффф,... аман от заплахи..
сега ще поясня нещо което е много важно за мен...
много уважавам съюз Ядрен Гъз. Лидера им предния рунд ми е приятел.
винаги съм се имала с всички там. няма значение това не исках да го пиша да не прозвучи така че ме е страхх от теб както и да е по важно е да поясня ,че това не е към съюз Ядрен Гъз, а към човека който ме заплашваше с името на съюза. Точка.
:girl_witch:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”