Здравейте отново!
- Aragorn
- Редник (Private)
- Регистриран: нед дек 11, 2005 10:08 pm
- Контакти:
Здравейте отново! Сигорно не си ме спомняте но аз съм този които написа историята на Homeworld в едноименната тема. Честно казано интереса към темата ми относно тази космическа стратегия в реално време надмина очакванията ми. Играта е наистина трудна и се препоръчва само за най запалените фенове на тема космос....както и да е искам да ви кажа, че благодаря на Bulsodier които ми помогна изключително много с превода. Ако имам достатъчно свободно веме сред цялото това учене смятам да завърша историята. Историята на Homeworld се състои от свързаните истории на игрите Homeworld, Homeworld: Cataclysm и Homeworld2. Историята включва оригиналните истории от игрите със тяхните запазени права и т.н.+ Военните деиствия върху които аз обръщам голямо внимание и ги няма в никой от официалните саитове на играта. Завършването на историята ще е на отделен пост като ще обхваща малко превю за тези които туко що го четат и продължението от историята на самата игра. Не целя да зарибявам никого с игрите пишеики тяхната история Аз съм просто един от феновете на играта и пиша тези редове не за друго ами защото никои друг няма да ги напише. Също така ще се радвам да чуя всякакви критики относно предишния ми пост зада не допусна същите грешки във новия. Еми това е от мен вие сте супер само това мога да кажа 
Последна промяна от Aragorn на вт фев 27, 2007 2:10 am, променено общо 1 път.
HOMEWORLD is the best