[X] JUGGERNAUT VS [Returned] Imag1nabl3

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

fub4e
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт ное 08, 2005 2:01 pm
Контакти:

Мнение от fub4e »

Знам, че битката е поставена от защитника, но въпреки това ще я поместя и аз по молба на нападателя. В началото бях писал за неизвестните и за същият този човек, нападателя. Думите ми от тогава (б.а. справка предишната битка) започват да се потвърждават. Дълго време защитникът беше непробиваема кула от защита и добри проценти. Въпреки сметките за 2 и повече комбинирани удара нападението винаги щеше да е на загуба. В един момент той сам срути защитата си и инвестира в бойна флота. Дали това е било добре за него сами ще видите по-надолу. Останалите факти са добре познати от света на летците, шпионаж -=> прибрали се танкери и транспортьори, следствие -> чака се и останалата флота, атака с наличната на планетата флота -=>> убийствена касапница. Резултатът, макар плачебен за защитника, и невероятна доза адреналин за нападателя, е може би най - доброто което виждаме от началото на рунда. Пожелавам успех и на двамата. На JUGGERNAUT да продължава да пълни окото с качествена продукция в повече рунда, на Imag1nabl3 да намери смисъл в това да продължи да играе.

Помествам мнението и на защитника в непроменен вид :
[Returned написа: Imag1nabl3]Ами... какво да кажа. Когато го видях това останах просто без думи, но свикнах с мисълта.
За жалост бях на училище и нямах възможноста да влезна в интернет, за да го проверя този булфлийт.
Флотата се връщаше към 11:42 сутринта, ала бях в час от който нямам шанс да избягам
Явно нападателят веднага ме е шпионирал и естествено е видял, че флотата ми е на планетата
История... не се сещам почти за такава. Вчера вечерта нещо се сдърпахме, поради причината, че той нападна Feanor по погрешка, а след това аз се възползвах от факта и изпратих флотата към него, та да обера ако има нещо

Наслаждавайте се на тази битка и... успех в играта
За момента още се двоумя дали да продължа да играя, или да приключвам
За вас от мястото на събитието предаде фубче :crazy_pilot:
Последна промяна от fub4e на пон фев 26, 2007 4:07 pm, променено общо 1 път.
Venturae memores iam nune estote senectae, sie nullum vobis tempus abibit iners.
Потребителски аватар
Petar
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет яну 04, 2007 10:34 pm
Контакти:

Мнение от Petar »

браво съотборнико :) добре си го издебнал голяма флота изкара а не като другите да се радвам там на по 100-150 кръста и да пускат някакви мижави битки тука в трибуната човек с 30 к точки да няма ... 150 кръста е срамота .... да не говорим ,че повечето им са плачевни процентите атака / защита битката е супер . Защитника : не се оправдавай има модове или по дълги сайвани :crazy_pilot: Познавам хора които са по цял ден са на работа да не споменавам имена и пак не са ги занулявали до сега . Успех и на двамата .

A.C.A.B.

[url=http://bulfleet.com/?recruit=428938][/url]
Потребителски аватар
Petar
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Petar »

хехехехе прав си твоя е грешката :) продължавай да играеш това е игра за да се забавляваме все пак и ако няма грешки няма голове :) :a055:

A.C.A.B.

Klayton
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср юни 07, 2006 5:19 pm
Контакти:

Мнение от Klayton »

Браво . тоя tunjo или там какъв е много мачка :P
Потребителски аватар
MeriAn
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт авг 30, 2005 5:50 pm
Контакти:

Мнение от MeriAn »

Рядко пиша коментари за битки във форума. Предпочитам да поздравя лично. Но сега ще наруша тоя си принцип.
JUGGERNAUT, не искам да пиша изтъркани клишета. Продължавай да бъдеш неуморимия пилот, когото познавам :crazy_pilot: Ти можеш и знаеш как :)
[quote=""Karbankal""][color=#00bfff][b]- Защо някои са наказани с мълчание?[/color][/quote]
[color=#FF0000]Може би защото много знаят ;)[/b][/color]
K_O_K_A_L_A
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт мар 07, 2006 12:06 pm
Контакти:

Мнение от K_O_K_A_L_A »

Това е просто игра това е вярно , ама точно ти ли го казваш X-man иначе поздравления голяма флота големи % това му е майката продължавай да мачкаш :a055:
[url=http://bulfleet.com/?recruit=428908][/url]
Потребителски аватар
Petar
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Petar »

Ти кокалче се моли да не ми влезнеш в коефицента ще те отнеса ,а случайно минеш ли 150 к точки обещавам ти ,че ще те изтрия всички планетки. :girl_witch: лека ти игра и си трай там. Не се ври междо шамарите.
Последна промяна от Petar на пон фев 26, 2007 9:45 pm, променено общо 1 път.

A.C.A.B.

Потребителски аватар
Raid
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
Контакти:

Мнение от Raid »

Тека и не разбрах какво стана с рециклаж помолиме да ти помогна ,но нямах възможност трябваше да излизам.. е обра ли го на два пъти?
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”