Добавка в SMS-а

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
Потребителски аватар
Kairen
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб мар 04, 2006 11:57 am
Контакти:

Мнение от Kairen »

Пусни си анкета.

И аз съм твърдо против.
http://www.airsoftbulgaria.com
v1/TheDragon - Bulfleet veteran ;)
Потребителски аватар
R2-D2
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет яну 04, 2007 8:52 am
Контакти:

Мнение от R2-D2 »

И аз съм твърдо против!Против съм въобще да има SMS известяване! :c018:
Потребителски аватар
Kairen
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб мар 04, 2006 11:57 am
Контакти:

Мнение от Kairen »

R2-D2 написа:Цитат(R2-D2 @ Feb 13 2007, 07:48 PM)

Е не съм чак толкова против :) Да си има известяване...но в сегашния си вид - достатъчно е ...
Последна промяна от Kairen на вт фев 13, 2007 6:52 pm, променено общо 1 път.
http://www.airsoftbulgaria.com
v1/TheDragon - Bulfleet veteran ;)
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

R2-D2 написа:QUOTE(R2-D2 @ Feb 13 2007, 07:48 PM)
Има си такава вселена :c022:
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
is_the_BEST
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон яну 22, 2007 4:23 pm
Контакти:

Мнение от is_the_BEST »

cable написа:Цитат(cable @ Feb 13 2007, 05:43 PM)
Няма да е зле, когато се праща SMS, че играча е атакуван да пише и към коя планета е атаката. Може да имам примерно 4 планети и на една от тях да съм оставил флота и ресурс, а атаката да е към "безлюдна" планета. Това би спестило бързането примерно да се прибера или да отида в най-близката зала или ставането от леглото :a066:

Еми теб толкова ли те мързи да натиснеш "преглед" и от там да видиш коя планета ти атакуват !
[color=green]Редакция Serial_H:[/color]
[b]Подпис до 240х60 px или 4 реда текст с размер най-много 12.[/b]
Потребителски аватар
Jubei
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб мар 04, 2006 5:55 pm
Контакти:

Мнение от Jubei »

Човека с пословиците ...

А толкова ли е трудно да разбереш че човека говори за СМС известяването умнико .

ПРИМЕРНО:

Когато е на кафе ,на даскало или на работа .
СМИСЪЛ - далеч от всякакъв компютър .

По темата :
Еми като изключим недоволните от СМС известяването ще е много по-удобно да ти изписва координатите на атаката.
Последна промяна от Jubei на нед фев 25, 2007 9:02 pm, променено общо 1 път.
[b][i]Когато вятър в нощите нахлува, струйва се дъждът. Когато дъжд пропива мрака нощен, сипва се снегът..."[/b][/i]
[b]Из "Диалог за нищетата" от Яманое Но Окура[/b]
fub4e
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт ное 08, 2005 2:01 pm
Контакти:

Мнение от fub4e »

Ех, деца ... деца... не мога да разбера защо спорите и се карате. Два варианта:

- Нападател - спайва една планета вижда ресурс и човек, който не е влизал Х часа, но няма флота, логичното действие е да се шпионират и останалите планети, така че ако ще и на 6-тата ви планета да е, ако нападателя е поне малко компетентен, флота ви ще бъде фокусиран много бързо.

- Защитник - телефона почва да вибрира в джоба, виждаш смс, дори и само надпис Булфлиийт да пише, първата мисъл която идва е - къде подяволите е най- близкият компютър с интернет, второто действие е бегом до там ( без да си чупите краката от бързане), а третото ( без да си чупите пръстите от бързане) е влизане в играта и преглед, след третото точно и ясно ще знаете дали остава 1 секунда и ставате наблюдател на зрелищно разбиване на флота ви или съседа си прави сейвън върху вас на 8 часа и дали ви атакуват любимата 6-та планета или някой просто си пробва новото ниво шпионаж върху вас.
Venturae memores iam nune estote senectae, sie nullum vobis tempus abibit iners.
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

Край на веселбата. Искаме това, искаме онова... Ние пък искаме малко поне да си дадете зор в играта.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Отговори

Върни се в “Предложения”