НЕ СТЕ САМИ

Раздел за тези с повечко въображение::Поствайте тук своите произведения::You can control the world by using your imagination.
is_the_BEST
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон яну 22, 2007 4:23 pm
Контакти:

Мнение от is_the_BEST »

Осем години страдание, Осем години самота, Осем години далеч, далеч от родната страна. Обречени на страдания, Обречени на самота, подложени на изтезания в непознатата земя. Далеч от семейство и родина, далеч от майка и баща, сами на чуждо място дори без надежда една. Без Вас израстнаха децата Ви, родът Ви се продължи, а Вий не сте видели ни внуци,ни братя,ни сестри. За нас Вие сте герои, герои в мирни времена, герои силни,смели Чакаме Ви у дома!!!

Какво мислите ?
[color=green]Редакция Serial_H:[/color]
[b]Подпис до 240х60 px или 4 реда текст с размер най-много 12.[/b]
white_shark
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед мар 26, 2006 7:50 pm
Контакти:

Мнение от white_shark »

Това го бях чувал някъде...в едно ТВ предаване,ако не се лъжа....съмнявам се да е твое дело?
"Най-великата доблест не е в това никога да не паднеш, а да се изправиш всеки път, когато паднеш." Конфуций.
is_the_BEST
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон яну 22, 2007 4:23 pm
Контакти:

Мнение от is_the_BEST »

На мен ми го пратиха..Ти къде си го чувал ?
[color=green]Редакция Serial_H:[/color]
[b]Подпис до 240х60 px или 4 реда текст с размер най-много 12.[/b]
white_shark
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед мар 26, 2006 7:50 pm
Контакти:

Мнение от white_shark »

Maй по нова телевизия в някакво предаване за медиците в Либия,но важното е друго в случая.Секцията е ЛИЧНО ТВОРЧЕСТВО а това може и да е творчество,но определено не е лично в твоя случай.
"Най-великата доблест не е в това никога да не паднеш, а да се изправиш всеки път, когато паднеш." Конфуций.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Може да си изпрося бан, ама BEST ти си Малоооу-у-у-у-мен.Пиша ти бавно щот знам, че не мойш да четеш бързо.Спри да пишеш бизсмислени просоттии, да спамиш по темите, да задаваш тъпи въпрос и да отговярш с тъпи отговори.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
Jubei
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб мар 04, 2006 5:55 pm
Контакти:

Мнение от Jubei »

ЦитатМоже да си изпрося бан, ама BEST ти си Малоооу-у-у-у-мен.Пиша ти бавно щот знам, че не мойш да четеш бързо.Спри да пишеш бизсмислени просоттии, да спамиш по темите, да задаваш тъпи въпрос и да отговярш с тъпи отговори.[/quote]

Не си сам Рояле , без да знам само по заглавието познах кой е автора .
Не си чукай главата ,няма смисъл .
Горепосоченият има сериозни проблеми с разбирането и четенето ,но иначе нахалство не му липсва .

И за да обясня защо ме виждате в такава необичайно ядосана светлина обяснявам :
-същият реши да си развява коня и в един друг форум (който нямам абсолютно никакво намерение да рекламирам по някакъв начин затова моля да не пишете за него) и след 6 ЛС -та просто се принудих да го направя читател.

Бест,братле ти май беше постнал една китайска поговорка ,позволи ми да те контрирам с една японска (простичка е ) .

''Хотоке но као мо сандо .''

В превод :

''И Буда търпи до три пъти ...''
[b][i]Когато вятър в нощите нахлува, струйва се дъждът. Когато дъжд пропива мрака нощен, сипва се снегът..."[/b][/i]
[b]Из "Диалог за нищетата" от Яманое Но Окура[/b]
Потребителски аватар
TheBeast
Майор (Major)
Регистриран: пет юли 15, 2005 8:52 am
Контакти:

Мнение от TheBeast »

Господ прощава,Дзверо-НЕ!
The old dog has some new tricks in his sleeve...
Отговори

Върни се в “Лично Творчество”