Осем години страдание, Осем години самота, Осем години далеч, далеч от родната страна. Обречени на страдания, Обречени на самота, подложени на изтезания в непознатата земя. Далеч от семейство и родина, далеч от майка и баща, сами на чуждо място дори без надежда една. Без Вас израстнаха децата Ви, родът Ви се продължи, а Вий не сте видели ни внуци,ни братя,ни сестри. За нас Вие сте герои, герои в мирни времена, герои силни,смели Чакаме Ви у дома!!!
Какво мислите ?
НЕ СТЕ САМИ
-
is_the_BEST
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон яну 22, 2007 4:23 pm
- Контакти:
-
white_shark
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед мар 26, 2006 7:50 pm
- Контакти:
-
is_the_BEST
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон яну 22, 2007 4:23 pm
- Контакти:
-
white_shark
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед мар 26, 2006 7:50 pm
- Контакти:
Може да си изпрося бан, ама BEST ти си Малоооу-у-у-у-мен.Пиша ти бавно щот знам, че не мойш да четеш бързо.Спри да пишеш бизсмислени просоттии, да спамиш по темите, да задаваш тъпи въпрос и да отговярш с тъпи отговори.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- Jubei
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: съб мар 04, 2006 5:55 pm
- Контакти:
ЦитатМоже да си изпрося бан, ама BEST ти си Малоооу-у-у-у-мен.Пиша ти бавно щот знам, че не мойш да четеш бързо.Спри да пишеш бизсмислени просоттии, да спамиш по темите, да задаваш тъпи въпрос и да отговярш с тъпи отговори.[/quote]
Не си сам Рояле , без да знам само по заглавието познах кой е автора .
Не си чукай главата ,няма смисъл .
Горепосоченият има сериозни проблеми с разбирането и четенето ,но иначе нахалство не му липсва .
И за да обясня защо ме виждате в такава необичайно ядосана светлина обяснявам :
-същият реши да си развява коня и в един друг форум (който нямам абсолютно никакво намерение да рекламирам по някакъв начин затова моля да не пишете за него) и след 6 ЛС -та просто се принудих да го направя читател.
Бест,братле ти май беше постнал една китайска поговорка ,позволи ми да те контрирам с една японска (простичка е ) .
''Хотоке но као мо сандо .''
В превод :
''И Буда търпи до три пъти ...''
Не си сам Рояле , без да знам само по заглавието познах кой е автора .
Не си чукай главата ,няма смисъл .
Горепосоченият има сериозни проблеми с разбирането и четенето ,но иначе нахалство не му липсва .
И за да обясня защо ме виждате в такава необичайно ядосана светлина обяснявам :
-същият реши да си развява коня и в един друг форум (който нямам абсолютно никакво намерение да рекламирам по някакъв начин затова моля да не пишете за него) и след 6 ЛС -та просто се принудих да го направя читател.
Бест,братле ти май беше постнал една китайска поговорка ,позволи ми да те контрирам с една японска (простичка е ) .
''Хотоке но као мо сандо .''
В превод :
''И Буда търпи до три пъти ...''
[b][i]Когато вятър в нощите нахлува, струйва се дъждът. Когато дъжд пропива мрака нощен, сипва се снегът..."[/b][/i]
[b]Из "Диалог за нищетата" от Яманое Но Окура[/b]
[b]Из "Диалог за нищетата" от Яманое Но Окура[/b]