Баси наглеца честно.Тва е като - увеличете ми корабите, некой имат 1000 кръста, а аз 50, не може ли на всички по-равно хахахахахах... Ми колонизирай си планети от 13-та до 5-та позиция, там 100% ще имаш повече от 100 полета.JaMeSS написа:Цитат(JaMeSS @ Feb 23 2007, 11:36 PM)
Вижте тази темаа. 100 полета много ли са?? кат се има предвид че ти тряат минки, панели,складове , корабстроителница и изследователски мисля 4е по малко от 100 не тряа са планетите. увеличете ги на 100- на сички дето са по малкоо
Увеличаване на полетата на планетите.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Ами моята идея е следната...
Ако ръководството прецени че малко играчи си купуват полета и няма смисъл да се печели от това.. може да се въведе сграда която с всяко следващо ниво да дава определен брой полета.. Разбира се сградата трябва да е умопомрачително скъпа и да има високи изисквания като например енергийни системи 12 ниво .. Все пак в недрата на една планета може също да се строи и примерно тази сграда да дава именно тази възможност
Ако ръководството прецени че малко играчи си купуват полета и няма смисъл да се печели от това.. може да се въведе сграда която с всяко следващо ниво да дава определен брой полета.. Разбира се сградата трябва да е умопомрачително скъпа и да има високи изисквания като например енергийни системи 12 ниво .. Все пак в недрата на една планета може също да се строи и примерно тази сграда да дава именно тази възможност
[b][color=#000000][u]misterya:[/u][/color][/b]
Sifon ти капаченце на всяко гърне, ти Сифон на всяка тоалетна ако обичаш спри да спамиш...
Sifon ти капаченце на всяко гърне, ти Сифон на всяка тоалетна ако обичаш спри да спамиш...
От мястото зависи, имаш грешка.Изключение прави главната планета, която омже да е на 15-та позиция и да има 80 полета, и ад е на 1-ва и да има 202 полета.И не тип редлагам да я триеш, а ти казвам ДА НЕ СИ Я КОЛОНИЗИРАЛ.Имам чувство, че пиша с радио точка, как да споря ?
- maks
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
- Контакти:
RoYaL написа:QUOTE(RoYaL @ Feb 24 2007, 04:17 PM)
От мястото зависи, имаш грешка.Изключение прави главната планета, която омже да е на 15-та позиция и да има 80 полета, и ад е на 1-ва и да има 202 полета.И не тип редлагам да я триеш, а ти казвам ДА НЕ СИ Я КОЛОНИЗИРАЛ.Имам чувство, че пиша с радио точка, как да споря ?
добрият стар роял!как сме абе я си дай скайп да знам кога ще играеш цс! а по темата вярно трябва да се увеличат съвсем мъничко поленцата че са малко
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
-
white_shark
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед мар 26, 2006 7:50 pm
- Контакти:
За мен под 190 е абсурдна, ама не се оплаквам, нали ?JaMeSS написа:Цитат(JaMeSS @ Feb 25 2007, 04:30 PM)
100 полета са напълно нормално. ПОмислете!
Складове(по 6 всяко ниво- об6то 18 за да няма инфлация), мини- 20 метал, 18кристал, 10газ, Соларки(колкото са нужни мисля 4е са 21). изследователски 7 и корабостроителница 8. Това е необходимо за добре развита планета. Извод: под 90 полета на планета е абсурдно !