Вечерен бюлетин 23.02.2007г.

Стари броеве на Bulfleet Daily

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
kotety
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 11, 2005 4:51 pm
Контакти:

Мнение от kotety »

23.02.2007г.

Днес се разбра, че вече ботчека не е през 1 час, а през 40 минути. Администрацията на играта каза, че си има причина за промяната, но каква точно - не беше уточнено. Екипът ни реши да попита водещите играчи какво мислят за нововъведението около ботчека. Какво според тях е наложило тая промяна. И ако бяха искали мнението им по въпроса, какво щеше да е то?

Код: Избери всички

Xepa:
В началото на този рунд беше на 60. От 2 часа е на 40. Има си причина която засега не искам да съобщавам. 

[quote=" "Sinner ""]
Хм, не съм забелязал за ботчека. По-големия проблем е с разминаването на тайминга. Трябва да се оправи! Вече се набутахме с малко количество газ за координирана атака. Разликата беше 3 минути. Една заради мен , и две от самия бф... [/quote]

GodPLay:
Първо беше 45 минути, до скоро час, а сега 40... явно все се опитват да намерят подходящия вариант хората . Ще бъзикат, бъзикат, накрая ще уцелят какво що трябва .
40 минути. Но не разбирам много по какъв начин влияе ботчека изобщо върху играта (нямам предвид геймплеяІ), защото цял час... нищо не ти пречи да си пуснеш бота и да ставаш през час, докато 40 минути е малко по-друга работа...

dios:
Днес следобед го забелязах. Много хубаво са направили. Ако зависеше от мен, щях да го направя на 20 - 25 мин.

Alemora: 
Според мене ботчека е напълно безполезен. Tо е имало и все още се намира не много сложен начин да се превъзмогне ботчека, но просто ето така уж се прави нещо. Според мен ботчека е безполезен, трябва да се измисли нещо по - добро от това, за да се премахне използването на ботове и рефрешари. 

[quote=""*XAHC*""]
Да можеш да си го гласиш, ако ти се налага да вдигнеш от атака, или нещо от сорта. А не като цъкнеш на дай заповедта, да ти даде ботчек и да те шибнат, примерно. А на мене лично миналия рунд ми бутнаха планета със ЗНС заради ботчека.[/quote]

Rumili:
Според мен  ботчека е много досаден, а съм чувал, че има програми, които го заобикалят. Така че е излишен. Връзката вече и без това е бавна, а много пъти и секундата е важна. 

[quote=""MimoZZa""] За мен ботчека никога не е бил проблем, не знам защо е на 40 мин и никога не съм си задавала въпрос за това. За да избегна проблемите с него преди важно рециклиране или битка излизах и влизах отново в играта.[/quote]

joro123 
Ми да ти кажа честно нямам идея!Може да е причина, че сървара е много бъгъв или пък че някои от "Нечестните играчи" го използва-не знам. Мнението ми-всичко е безсмислено:ВИНАГИ ЩЕ ИМА ПРОБЛЕМИ! 

makumba:
Предполагам, че промяната е наложена с цел да се ограничат автоматичните рефрешъри и по този начин да се намалят заявките към сървъра. За играчите няма да е много приятно, но по-добре да виждат по-често ботчека, отколкото оная бялата страница;) 

[quote=" "count_v" "]
Здравей, не съм доволен ботчека да е през толкова кратко време. Трябва да е минимум през 1 час, а най-добре е при генералите да го няма. [/quote]

[quote=""Malkia ""]
Не съм забелязал промяната. Явно е направено, за да се ограничат максимално използването на ботове.
На мен никога не ми е пречил ботчека, така че няма проблеми, подкрепям промяната.[/quote]

nOnA_HapkoMAH:
Нямам си и на представа защо е  40 минути ... Ако ме бяха  питали ...хм ами не знам може би  беше си добре 1 час ... 

[quote=" "zlokobni ""]
Здрасти, честно казано примката постепенно се затяга и с всяко нововъведение пристрастяването ескалира, мисля че трябва да се даде малко повече свобода и улеснение за феновете на тази стратегия [/quote]

[quote=""pierog""]
Хах , вярно е на 40 мин. Не бях забелязал . Сигурно някаква нова приумица на админите . Може би така ще има по-малко бъгове , което много ме съмнява ) Ако искат да го направят на 10 мин . Така ще
знам дали наистина някой е он лайн, или не . Иначе нямам някакво конкретно мнение по въпроса ))[/quote]

Mystique:
Не знам какво е наложило ботчека да бъде на 40 минути (четох форума и Хера каза, че засега няма да казва защо), но мнението ми е, че е много досадно, но без това явно не може. Мисля, че трябва да стане пак 60 мин.

[quote=""Albena ""] Не съм го забелязала това с ботчека, нямам и на представа защо е така и дали е промяна или просто някакъв бъг....Ако бяха искали моето мнение ли? - ами абсолютно все тая ми е... досадно е това вкарване на цифрички, но щом са го сложили - явно има полза от него... Все пак други хора диктуват правилата в тази игра и "щом съм се хванала на хорото - ще го играя докрай" , т.е. просто ще ги вкарвам на 40 мин[/quote]

[quote=""Zodiac ""] Ботчека винаги съм го свързвал с нещо супер досадно и ненужно... Аз не бих го сложил в играта, още повече пък да правя някакви корекции по него. Идея си нямам защо са му променили тайминга.[/quote]
Последна промяна от kotety на съб фев 24, 2007 12:58 am, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Newspaper Архив”