Промяната на мястото на бутоните за гласуване е добра идея. Към нея имам дребно предложение.
След гласуване, с надписа
"Благодарим ви, вашият глас беше отчетен! В знак на благодарност Bulfleet ви подарява ресурс на активната планета равен на добива ви за 12 минути.
"
Да е отново на страницата за гласуване. Мисля че когато някой гласува, го прави наред във всички класаций. Това ще спести доста заявки за менюто, а сървъра нещо.........без коментар.
Бутони за гласуване
- Mitio_krika
- Редник (Private)
- Регистриран: ср яну 31, 2007 11:06 pm
- Контакти:
Добра идея... по-леко ще е положението.. въпреки, че и с бутона "BACK" се върши същата работа, връщаш се в страницата със сайтовете, и то без да се презарежда отново...Mandor_ написа:QUOTE(Mandor_ @ Feb 12 2007, 09:01 PM)
Промяната на мястото на бутоните за гласуване е добра идея. Към нея имам дребно предложение.
След гласуване, с надписа
"Благодарим ви, вашият глас беше отчетен! В знак на благодарност Bulfleet ви подарява ресурс на активната планета равен на добива ви за 12 минути.
"
Да е отново на страницата за гласуване. Мисля че когато някой гласува, го прави наред във всички класаций. Това ще спести доста заявки за менюто, а сървъра нещо.........без коментар.
Не знам какъв е ключът към успеха, но ключът към неуспеха е в това да се стремиш винаги да помагаш на другите...
- cejiuo
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: нед юни 26, 2005 2:19 pm
- Контакти:
еми явно има само 1мнение по въпроса затова не коментираме 
[u][b]I say i dream of yr face but i don't like u,i just love to chase [/u][/b]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
- Jubei
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: съб мар 04, 2006 5:55 pm
- Контакти:
ЦитатЗа два дни 100% "За"- 9 гласа и само едно мнение?[/quote]
Когато просто няма какво да се каже ,то най-вече се мълчи .
Но,ако ще ти стане по-добре и аз ще се съглася че не е лошо предложението ,но все пак изпълнението му е друго нещо,и от него заявисят други фактори.
Когато просто няма какво да се каже ,то най-вече се мълчи .
Но,ако ще ти стане по-добре и аз ще се съглася че не е лошо предложението ,но все пак изпълнението му е друго нещо,и от него заявисят други фактори.
[b][i]Когато вятър в нощите нахлува, струйва се дъждът. Когато дъжд пропива мрака нощен, сипва се снегът..."[/b][/i]
[b]Из "Диалог за нищетата" от Яманое Но Окура[/b]
[b]Из "Диалог за нищетата" от Яманое Но Окура[/b]