[Crushers]3_cqlo_i_14 vs [ МорскиВълк ]TheDRAGON

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

3cqloi14
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет фев 02, 2007 1:47 pm
Контакти:

Мнение от 3cqloi14 »

От около седмица не можех да намеря жертва. Непрекъснато търсих из галактиката, но всяка удобна потенциална жертва беше или в мод, или в протекция, или онлайн(това ме подсеща, че е време аз да си взема няколко дни почивка, защото играя заради битките а на по-горните места в статистиката не е лесно да се намери човек, който не прави сейвъни). Вече се бях отказал и по цял ден пусках атаки към (i)-та и това беше играта ми. Но днес реших пак да прегледам съседите и видях TheDRAGON, който беше последно активен преди 12 минути и имаше удобна за рециклиране флота. Без да се замисля вдигнах корабите и литнах към него и започнах да тръпна в очакване. Той показа активност 16 минути преди атаката и аз се отчаях и върнах двете атаки с мегита, но оставих главната и рециклаторите с надежда да не се вдигне. Той пак стана неактивен и реших, че е пуснал атака и тя му е рефрешнала. Пуснах още един шпионаж, флотата му беше там, и аз продължих да чакам. И накрая видях това
http://un2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=1003711a
Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

128296 метал
128296 кристали
64148 газ

На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ.
После разменихме няколко ЛС и той се оказа много точен пич и прие загубата достойно, за което искрено му се възхищавам. Дори се уговорихме за битка в dethmatch-a :)

П.П. Моля някой да направи БекЪп, че моите не ги отваря

П.П.П. Битката е малко слаба за този етап на играта, но от толкова време не бях правил хубава битка, че много се зарадвах :) Апък има и по-слаби битки в трибуната. А и тамън враговете да ми видят флотата :) След всяка битка, която постна враговете ми благодарят, че "съм се издал" като съм показал флотата си(не че са предприели някакви действия след като са я видяли, но важното е да заплашват).
Още веднъж искам да поздравя защитнкиа и да му пожелая бързо възстановяване.

edit: оказа се, че той наистина е влезнал и е видял атаката, но е имал по-важна работа и за това не си е вдигнал флотата
Последна промяна от 3cqloi14 на ср фев 14, 2007 5:43 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Kairen
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб мар 04, 2006 11:57 am
Контакти:

Мнение от Kairen »

Хех :) така и трябва да се приеме :) няма смисъл от приказване на глупости...
http://www.airsoftbulgaria.com
v1/TheDragon - Bulfleet veteran ;)
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”