Едит: Вариант 2: Намаляване цената на газ за направата и леко дигане на силата и товароносимостта.
Заменяне на спийдъра с по- бърз транспортьор
-
milanoff
По-добре да се намали леко цената на спидерите откъм газ, да се намали разхода а ако се вдигне малко стуктурата даже кръстовете няма да са алтернатива за ноксите.
Едит: Вариант 2: Намаляване цената на газ за направата и леко дигане на силата и товароносимостта.
Последна промяна от milanoff на пон фев 12, 2007 10:59 am, променено общо 1 път.
milanoff написа:QUOTE(milanoff @ Feb 12 2007, 10:54 AM)
По-добре да се намали леко цената на спидерите откъм газ, да се намали разхода а ако се вдигне малко стуктурата даже кръстовете няма да са алтернатива за ноксите.![]()
Съгласен съм че трябва да им се намали разхода откъм газ. Много повече хора ще ги правят и играта ще стане по-интересна. Вдигане на структурата обаче ще наруши баланса!
- Giantt
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон фев 27, 2006 6:41 pm
- Контакти:
Ами както фрииицо каза - единственото рационално приложение в момента на спиидъра е да буташ меги,рецки, или флота в малки количества - да тършиш бързи атаки ...
Затова ако не желаете да правим спиидъра добър кораб за да се вадят флоти от него, но искаме да го подобрим поне малко - нека да е откъм скорост?
+2500 няма да му дойде в повече... все пак разликата с кръстосвачите да се усеща повече...
просто идея...
Затова ако не желаете да правим спиидъра добър кораб за да се вадят флоти от него, но искаме да го подобрим поне малко - нека да е откъм скорост?
+2500 няма да му дойде в повече... все пак разликата с кръстосвачите да се усеща повече...
просто идея...
Silent but Deadly
- cejiuo
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: нед юни 26, 2005 2:19 pm
- Контакти:
да бе,и на по късен етап да немога да ида да се изпикая без да ме занулят...стига си му 17500...
[u][b]I say i dream of yr face but i don't like u,i just love to chase [/u][/b]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]