В отговор на това доколкото виждам е сложена лентичка на сайта на играта.
Какво има за дискутиране ?
Преповтаряне и променяне на факти ,слухове ,съжаления и тн ...
Не сте сами
- Mandor_
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пет мар 11, 2005 9:48 pm
- Контакти:
Защото преди 8 години, някой много не си свърши работата.
После Кадафи насочи гнева на хората и за да ги спе сега ще трябва да падне от власт, а това е цена която няма да плати.
Джума е руски възпитаник, достатъчно беше месният резидент на КГБ да го привика и посъветва, но тогавашното БГ правителство се правеше на ощипана мома.
Стига толкова политика.
После Кадафи насочи гнева на хората и за да ги спе сега ще трябва да падне от власт, а това е цена която няма да плати.
Джума е руски възпитаник, достатъчно беше месният резидент на КГБ да го привика и посъветва, но тогавашното БГ правителство се правеше на ощипана мома.
Стига толкова политика.
1.Админа има право
2.Админа ВИНАГИ има право
3.Ако админа случайно бърка, виж 1. и 2.
2.Админа ВИНАГИ има право
3.Ако админа случайно бърка, виж 1. и 2.
- Jubei
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: съб мар 04, 2006 5:55 pm
- Контакти:
ЦитатКакво ли има за дискутиране за няколко човешки съдби............ За хора, в ада на затвора, преминали през мъчения, за които дори не може да се говори на глас, за да спестим болката и унижението на близките им!
Наистина, защо ли да го правим!![/quote]
Патетичното ти обръщение би било актуално ,но вече медиите и нет пространството се претрупаха с информация и преповтаряния .Форумите се препълниха с безкрайни теми с безброй постове и постоянно ''намилане'' на едно и също .
И да ,наистина най-добре е да не го правим .
И не мисля за това защото съм някой инфантилен,егоист,темерут и всичко подобно ,а защото просто няма какво повече да се каже ,стига солидарност ,стига протести ,стига набиване ,къде са действията ,къде са политическите методи ,къде са съюзниците ни и всички към които сме се присъединили...
Натиск не можем да окажем ние .А нали знаеш какво става с работата ,оставена да ти я върши друг .
Еми това става - нашето положение .
Толкоз !
Наистина, защо ли да го правим!![/quote]
Патетичното ти обръщение би било актуално ,но вече медиите и нет пространството се претрупаха с информация и преповтаряния .Форумите се препълниха с безкрайни теми с безброй постове и постоянно ''намилане'' на едно и също .
И да ,наистина най-добре е да не го правим .
И не мисля за това защото съм някой инфантилен,егоист,темерут и всичко подобно ,а защото просто няма какво повече да се каже ,стига солидарност ,стига протести ,стига набиване ,къде са действията ,къде са политическите методи ,къде са съюзниците ни и всички към които сме се присъединили...
Натиск не можем да окажем ние .А нали знаеш какво става с работата ,оставена да ти я върши друг .
Еми това става - нашето положение .
Толкоз !
Последна промяна от Jubei на вт фев 13, 2007 9:28 pm, променено общо 1 път.
[b][i]Когато вятър в нощите нахлува, струйва се дъждът. Когато дъжд пропива мрака нощен, сипва се снегът..."[/b][/i]
[b]Из "Диалог за нищетата" от Яманое Но Окура[/b]
[b]Из "Диалог за нищетата" от Яманое Но Окура[/b]
- IcE-cReaM
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет фев 18, 2005 12:39 pm
- Контакти:
Бе ти луд ли си бре?Doc написа:Цитат(Doc @ Feb 12 2007, 09:59 PM)
Пуснах въпрос във форума относно банер "Не сте сами". Очерта се дискусия там, която може да стане доста оживена, а и се нядавам да стане..
Предлагам темата да бъде изведена в отделен раздел и призовавам всеки да вземе участие в дискусията!
[url=http://bulfleet.com/?recruit=424771][/url]
Умен флиитър неа
Умен флиитър неа
-
deity
- Адмирал (Admiral)
- Регистриран: вт дек 07, 2004 4:44 pm
- Контакти:
Ще заключа темата. Каквото сме преценили сме направили. Ако не знаете- прекаления светец и богу не е драг!
[color=#FFCC00][b]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб
Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.
death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...
GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб
Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.
death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...
GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]