Времето пред компютъра

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
Потребителски аватар
????????1
Редник (Private)
Регистриран: пет яну 19, 2007 2:42 pm
Контакти:

Мнение от ????????1 »

В тази игра има нещо сбъркано тотално. И това е времето. До 10 000 точки бива, не си атрактивна цел и такива като теб има много. Но надхвърлиш ли ги, става страшно. Винаги има някой по силен и ако не висиш по 19 часа пред компа те размазват тотално. Във 3 вселена направих 16000 точки и буквално ме разкъсаха, предпочетох да изоставя акаунта си и да почна от нулата. Това не може да продължава така, измислете нещо да не могат да се нападат така неактивните.
TeRMiNaTe
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср авг 16, 2006 1:25 pm
Контакти:

Мнение от TeRMiNaTe »

Измислено е - сейвън...
It'S JuSt OnE oF ThoSe DayZ You doN't WanNa Wake Up ... EveRyThiNg iS FuCked anD eVeRyBodY SuX ...[url=http://bulfleet.com/register.php][/url]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 2 2007, 05:19 PM) Яз кво моем да ти направим... Ехеееее... И немците не са го снимале още...[/quote][quote="JackDaniels"]Цитат(JackDaniels @ Jun 7 2008, 12:39) С Лоад и Терминет в една тема се чувствам като гаден капиталист в пещера с кумунисти.[/quote]
Потребителски аватар
????????1
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ????????1 »

Какъв сейвън бе, ти чуваш ли се какво говориш. Лягам си аз в 10 ч, сутрита отивам на училище, и като си дойда на обяд са ме размазали. ПИТАМ КАК ДА ОПАЗЯ ДОБИВА КОЙТО СЕ Е НАТРУПАЛ ОТ 10 ВЕЧЕРТА ДО 12 НА НА ОБЯД НА ДРУГИЯ ДЕН. Или според теб мога да ставам през през нощтта през 2 часа за да правя сейвъни. Или според теб мога да кажа на учителката "Чакай сега да ида до нас да си пусна сейвън". Това е супер идиотско. Помисли малко преди да говориш, тази игра не е най важното нещо на света че да и отделяш по 10-15 часа на ден.
Потребителски аватар
`Raziel`
Майор (Major)
Регистриран: съб окт 01, 2005 11:59 pm
Контакти:

Мнение от `Raziel` »

протекция или лаптоп с wireless интернет или бърза кола :p040:
Aut Caesar aut nihil!
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1166540][/url]
Потребителски аватар
matrixxl16
Редник (Private)
Регистриран: нед ное 26, 2006 10:56 pm
Контакти:

Мнение от matrixxl16 »

Ми не прай мини като не искаш да ти ги обират :P :P
Потребителски аватар
cejiuo
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед юни 26, 2005 2:19 pm
Контакти:

Мнение от cejiuo »

ами аз имам мини на някой планети и вечер минават и ги обират-ама не ми пука,на мен добива който си ми изкарват за през деня ми стигат,и сутрин преди да идеш на даскало можеш да влезеш да се логнеш за всеки случай..
[u][b]I say i dream of yr face but i don't like u,i just love to chase [/u][/b]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Прави си сейвъните така че да атакуват колониите на части през определен период от време, като така обираш половината от добива, ако се удряш праз 2ч от всяка планета към всяка с по 3 полета си готов.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
praznoglav
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср мар 30, 2005 10:59 pm
Контакти:

Мнение от praznoglav »

срацимир1 написа:Цитат(срацимир1 @ Feb 12 2007, 10:44 PM)
Какъв сейвън бе, ти чуваш ли се какво говориш. Лягам си аз в 10 ч, сутрита отивам на училище, и като си дойда на обяд са ме размазали. ПИТАМ КАК ДА ОПАЗЯ ДОБИВА КОЙТО СЕ Е НАТРУПАЛ ОТ 10 ВЕЧЕРТА ДО 12 НА НА ОБЯД НА ДРУГИЯ ДЕН. Или според теб мога да ставам през през нощтта през 2 часа за да правя сейвъни. Или според теб мога да кажа на учителката "Чакай сега да ида до нас да си пусна сейвън". Това е супер идиотско. Помисли малко преди да говориш, тази игра не е най важното нещо на света че да и отделяш по 10-15 часа на ден.
Това, че ти нямаш време да играеш не означава, че всички не трябва да играят. Има си достатъчно начини за игра с по-малко часове пред компа, така че да не те размазват. Според мен дори ограничението от 20 часа е глупаво, но това е друга тема :p040:
Не е важно какво казваш, въпросът е да твърдиш, че казаното е важно.

[url=http://pfclevski.eu/][/url]
Потребителски аватар
????????1
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ????????1 »

На модератора ще кажа че с тоя начин на мислене, да се подиграва на хората, ще ме загуби като играч, на мен не ми пука, ще си намеря друга игра (вече имам резервен вариант), но вие губите, защото колкото по малко хора влизат в играта, толкова по малко ви се посещава сайта и съответно пада дохода от реклами. А защо не направите така че тази игра да може да се играе и от хора с по малко време.
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
Контакти:

Мнение от Stankata »

Роял ти каза начина , освен това ти играеш пак . Какво ти пука , че губиш този добив от мините си , и аз губя , но мога да изкарвам повече от атаки , тъй че ти пак играеш .
Освен това играта не трябва да е лесна , то ако се забрани да те атакуват докато не си онлайн няма да има никакви битки . Знам за кой игра говориш , но тук все пак има време докато пристигне атаката , а там няма такова нещо . . . :ok:
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
Отговори

Върни се в “Предложения”