[TheRockers ] wildcat VS Tralalaiko

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

tralalaiko
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон юли 11, 2005 4:42 pm
Контакти:

Мнение от tralalaiko »

:lol:
wildсat написа:Цитат(wildсat @ Feb 9 2007, 06:30 PM)
На голямата уста Тралалайко пожелавам голям залък лапни голяма дума не казвай.

историята ли ми става дума за един аматьор които тръгнал на поход по старите кучета

http://u3.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=2237175d

на такива думи отговорът на тралалаико е следният.Tака на нападатела му казвам че е АМАТЬОР и има още много много да учи тази игра до като ми стигне нивото
p.с. хахаха ама тоя верно е яко аматьорче

УИЛДКАТ какво казваше за голямата уста и голямата дума ?
:P := :lol: чакайте че яко смях ме е напушил :lol: :lol: :lol: :lol:

БЕКЪП

а да :лол: лесно е да занулиш някои които няма net или се оспал номерът е да накараш някой да литне по тебе до като си online и да стационираш на 3 секунди разлика а на падатела да те спайка 30 секунди преди мелето хахахаха :lol: :lol: :lol:
crusader2000
12:48:12

2007-10-02
ОтговориИзтрийДокладвай като обида

Нали си много отворения играч - стой да те видим как ще се разбия в теб. С тези смешни спийдъри... И още по-смешните ти кръстчета... Ааа, много мразя смешници, дето по форумите се правят на мъже.. Ще те дебна - кацни някъде.

crusader2000
12:50:07
2007-10-02

Не ме плашиш тралала, ако имаше друга флота, нямаше да бягаш. А дори и да се разбия - праз че голям НО! Ти нямаш друга флота. Лидера ми ако не му беше забил сървъра щеше да те шпайне - говорих с него Сега ще искаме и на нас да ни възстановят щетите.

Секретар на летището
12:20:33
2007-10-02

Флота от [5:303:7] беше забелязана в въздушното пространство на [4:61:15], най-вероятно с цел шпионаж!
Последна промяна от tralalaiko на съб фев 10, 2007 3:03 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Sinner
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 01, 2006 6:11 pm
Контакти:

Мнение от Sinner »

:a076:

Чакам нападателят да излезе от мод и да му пратя рециклажа :)
Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

560000 метал
0 кристали
0 газ

На тези координати останаха:
315420 метал
875420 кристали
437710 газ.

215420 метал
384580 кристали
0 газ

0 метал
490840 кристали
437710 газ.

0 метал
480000 кристали
0 газ

0 метал
10840 кристали
437710 газ.

0 метал
10840 кристали
437710 газ

0 метал
0 кристали
0 газ.
Тралала сега смешно ли ти е ?
[color=#FFA500][b]BULFLEET - R.I.P[/b]
Това беше играта - от тук нататък вече не е игра... за това вина имат адимните - най-големия враг на играчите...[/color]
crusader2000
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед яну 14, 2007 7:18 pm
Контакти:

Мнение от crusader2000 »

Sinner написа:Цитат(Sinner @ Feb 10 2007, 12:32 PM)
:a076:

Чакам нападателят да излезе от мод и да му пратя рециклажа :)
Тралала сега смешно ли ти е ?
Синър, благодаря ти. Аз също бях пратил рециклатори, но прекалено късно разбрах за закачката :)
Тралала ще си го отнесе - дали от мен, дали от wildcat или от някой, който седи и само чете... :) Играта си е игра :) Нали?
Fatal error: Smarty error: [in reloaded/header.tpl line 87]: syntax error: unclosed tag \{if} (opened line 87). (Smarty_Compiler.class.php, line 315) in /home/xssoft/vhosts/uni1.bulfleet.com/libs/Smarty.class.php on line 1084
Потребителски аватар
amigo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб фев 03, 2007 11:01 am
Контакти:

Мнение от amigo »

Поздравления добра работа,самокритика ......... Бях се самозабравил и допуснах новобранска грешка.
tralalaiko
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон юли 11, 2005 4:42 pm
Контакти:

Мнение от tralalaiko »

нях нях всеки бърка пич колкото до грешка не си направил грешка просто те изработих стационирах флотата 3-4 секунди преди битката грешката е на този които трябваше да рециклира :( но кактои да е :) сиинпар пак да не се смее така и да не ме пита как ми е хахахах МИ СУПЕР МИ Е :) хората които ме познават и са играли с мене знаят че не съм за един рециклаж важна е тръпката
и все пак поздравл;ения за нападатела хахахха има да учи учи учи а жеисан с тебе се разбрахме нали тази вечер искам да си направиш севанчето щото иначе ще осъмнеш с ошушкано акаунтче нях нях :) а след 10 дни точно вие критиците ЩЕ ВИ Е СТРАХ ВЕЧЕРТА саван да направите аухаухауха освен голямата уста ще идва и ГОЛЯМАТА ЗВЕЗДА хахахаххаха :lol: :lol:

Колкото някои да ме дебне хахаха ми че нали тва е смисала на играта да играеме и да се забавляваме а които може си го може които не може като ЖЕИСАН ще си дава само коментари бес да има какво да показва :) уилката има хубава флота горе долу я бива имам респект пред него ама пред такива измислени герои като този дето с 500 кръста къде тръгнал не знам

киси не е пропуснал контролна сонда пусна си я брат ама стаца беше на 3 секунди преди него :) и контролните му 3 сонди не свършиха работа иначе за кафенцето сега бях пих кафенце постригах се 5 ДЕНА БЯХ МОД запазих си маса в механата и довечера ще пораспиеме :) бах го 5 дена мод стига толкова почивка сега малко и да понаказваме :)
Последна промяна от tralalaiko на съб фев 10, 2007 3:33 pm, променено общо 1 път.
Empire
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет авг 03, 2006 12:11 pm
Контакти:

Мнение от Empire »

Ехе,тралалйко ви го натралалайчи май :bravo: хахха
Свинер иначе си пада по мръсните номера знаеме това :p140:
[url=http://bulgaria.forumotion.com][/url]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”