wildсat написа:Цитат(wildсat @ Feb 9 2007, 06:30 PM)
На голямата уста Тралалайко пожелавам голям залък лапни голяма дума не казвай.
историята ли ми става дума за един аматьор които тръгнал на поход по старите кучета
http://u3.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=2237175d
на такива думи отговорът на тралалаико е следният.Tака на нападатела му казвам че е АМАТЬОР и има още много много да учи тази игра до като ми стигне нивото
p.с. хахаха ама тоя верно е яко аматьорче
УИЛДКАТ какво казваше за голямата уста и голямата дума ?
БЕКЪП
а да :лол: лесно е да занулиш някои които няма net или се оспал номерът е да накараш някой да литне по тебе до като си online и да стационираш на 3 секунди разлика а на падатела да те спайка 30 секунди преди мелето хахахаха
crusader2000
12:48:12
2007-10-02
ОтговориИзтрийДокладвай като обида
Нали си много отворения играч - стой да те видим как ще се разбия в теб. С тези смешни спийдъри... И още по-смешните ти кръстчета... Ааа, много мразя смешници, дето по форумите се правят на мъже.. Ще те дебна - кацни някъде.
crusader2000
12:50:07
2007-10-02
Не ме плашиш тралала, ако имаше друга флота, нямаше да бягаш. А дори и да се разбия - праз че голям НО! Ти нямаш друга флота. Лидера ми ако не му беше забил сървъра щеше да те шпайне - говорих с него Сега ще искаме и на нас да ни възстановят щетите.
Секретар на летището
12:20:33
2007-10-02
Флота от [5:303:7] беше забелязана в въздушното пространство на [4:61:15], най-вероятно с цел шпионаж!