ПиСна МИ

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
Потребителски аватар
LISA
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 24, 2005 3:01 pm
Контакти:

Мнение от LISA »

ПиСна МИ :a046:

Я сега чуите аз какво предлагам,тази част от форума да се заключи (да не могат да се пускат нови постове) Играчите, който имат идеи, ще се обаждат на някой от админите, модераторите или новинарите, ще си правят предложенийцето и ако то е що-годе разумно, интересно и ИЗПЪЛНИМО, ще се пуска като тема от лицата с правомощие

ПС: Ами това предлагам аз.... :a026[1]:
Последна промяна от LISA на чет яну 11, 2007 11:33 pm, променено общо 1 път.
Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да МЪЛЧАТ

[i][b][color=#FFFFFF]UniteD Team ForeveR[/color][/b][/i]
Потребителски аватар
amnesty
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон окт 17, 2005 11:24 pm
Контакти:

Мнение от amnesty »

Аре ново 20.

Ама съм съгласен с теб напълно :c022:
The.Devils.Own

Мнение от The.Devils.Own »

Творческите пориви са едно чудесно нещо. Имахме подобна идея преди да се затрие форума преди 2 седмици. Тогава ичезнаха резултатите от гласуването, както и коментарите на останалите модератори и администратори
colector
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 04, 2007 12:17 pm
Контакти:

Мнение от colector »

Е що да се закрие тази част от форума...? Аз искрено се забавлявам на многото безсмислени предложения които се постват тук :c018: :c018: :c018: , макар и помежду лошите да изскача и някое стойностно предложение. (каквото е това например)
Последна промяна от colector на чет яну 11, 2007 11:19 pm, променено общо 1 път.
Little

Мнение от Little »

LISA написа:Цитат(LISA @ Jan 11 2007, 10:36 PM)
ПиСна МИ :a046:
Я сега чуите аз какво предлагам,тази част от форума да се заключи (да не могат да се пускат нови постове) Играчите, който имат идеи, ще се обаждат на някой от админите, модераторите или новинарите, ще си правят предложенийцето и ако то е що-годе разумно, интересно и ИЗПЪЛНИМО, ще се пуска като тема от лицата с правомощие
ПС: Ами това предлагам аз.... :a026[1]:
Не те кефи, не четеш ;) специялно за да не се дразниш ли да направят форума? Истината е, че от този раздел изобщо няма нужда според мен, но няма лошо да обменяме идей и хрумвания :a076:
Потребителски аватар
Ridin
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 04, 2007 5:26 pm
Контакти:

Мнение от Ridin »

Що не го пусна тва на админите :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :p140: :p140:
HeavyMetal forever,ако някой има нещо против нека сподели флотата си!
Потребителски аватар
LISA
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 24, 2005 3:01 pm
Контакти:

Мнение от LISA »

Re-Up написа:Цитат(Re-Up @ Jan 12 2007, 03:46 PM)
Що не го пусна тва на админите :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :p140: :p140:

Пуснал съм го кадето трябва... недей се подигравай ,защото във рамките на няколко дни точно ти оспами форума с щурутии !
Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да МЪЛЧАТ

[i][b][color=#FFFFFF]UniteD Team ForeveR[/color][/b][/i]
he is DooD
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 25, 2007 3:56 pm
Контакти:

Мнение от he is DooD »

а бе тогава на какво ще се смеем? :P
Отговори

Върни се в “Предложения”