[Insomnia]*XAHC* vs [Returned]macumba

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

Подходящия коментар в случая е : Лидера бе СМЕЛО ранен и раздразнен ... браво на нападателя ... очаквайте отмъщение ...
Потребителски аватар
Al_Bundy
Редник (Private)
Регистриран: пон яну 15, 2007 11:31 pm
Контакти:

Мнение от Al_Bundy »

преди 2-3 рунда ханс се три 2-3 пъти заради един човек но постове във форума не е имало :p040:
Последна промяна от Al_Bundy на нед фев 11, 2007 12:32 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Raid
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
Контакти:

Мнение от Raid »

Al_Bundy написа:Цитат(Al_Bundy @ Feb 11 2007, 09:27 AM)
преди 2-3 рунда ханс се три 2-3 пъти заради един човек но постове във форума не е имало :p040:
да важно е да се отбележи :lol: битка като битка какво да кажа просто мацумба е направил грешка е не го е домързяло
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

абе хора що се вълнувате толкова?.битката е най - добрата от началото на рунда,още повече че е провеждат двамата лидери,което означава че не са я ударили на копан.поздравления и на двамата за смелостта им - ханс за това че е ударил,макумба затова че не е вдигнал, а е посрещнал.и сега за справка на някои дето реват по отн.на флита на макумба,макумба доколкото го познавам бълха го ухапала,тия кръстове с това развитие в 1 ва за ден,ден и половина ще ги възстанови.тъй че не берете гржа за макумба.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
ogunche
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон яну 15, 2007 2:02 am
Контакти:

Мнение от ogunche »

niki_god написа:QUOTE(niki_god @ Feb 11 2007, 05:46 AM)
абе хора що се вълнувате толкова?.битката е най - добрата от началото на рунда,още повече че е провеждат двамата лидери,което означава че не са я ударили на копан.
Да и аз си мислех че миньорстват здраво, но явно съм сгрешил, браво за битката :ok:
[code][18:14:07] Machoni каза: особено като са в мод ме трият нон-стоп
[18:14:14] Machoni каза: влизат, трият ме и после пак мод
[18:14:17] Machoni каза: железни са[/code]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1161385][/url]
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Feb 11 2007, 06:46 AM)
абе хора що се вълнувате толкова?.битката е най - добрата от началото на рунда,още повече че е провеждат двамата лидери,което означава че не са я ударили на копан.поздравления и на двамата за смелостта им - ханс за това че е ударил,макумба затова че не е вдигнал, а е посрещнал.и сега за справка на някои дето реват по отн.на флита на макумба,макумба доколкото го познавам бълха го ухапала,тия кръстове с това развитие в 1 ва за ден,ден и половина ще ги възстанови.тъй че не берете гржа за макумба.
Като цяло съм съгласен с това мнение...само че нормалните юзери, който не са в топа развиват акаунта си пропорционално-флот, проучвания ,скорости, т и също си копач(зомби,ама не от най големите) и ти се струва нормален факта на 40к хората да имат флот който примерно от моя гледна точка се прави на 9-10к, да не казвам и по-малко.. шпионажа също е нисък.. Иначе по самата битка ..доста е добра и macumba ще се възстанови бързо, спор няма .. само че като му свършат протекциите нз...Lord Demonic за какво отмъщение говори..като гледам кои са в insomnia- дълбоко се съмнявам, че им дреме..
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]

[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

seazar написа:Цитат(seazar @ Feb 11 2007, 11:30 AM)
Като цяло съм съгласен с това мнение...само че нормалните юзери, който не са в топа развиват акаунта си пропорционално-флот, проучвания ,скорости, т и също си копач(зомби,ама не от най големите) и ти се струва нормален факта на 40к хората да имат флот който примерно от моя гледна точка се прави на 9-10к, да не казвам и по-малко.. шпионажа също е нисък.. Иначе по самата битка ..доста е добра и macumba ще се възстанови бързо, спор няма .. само че като му свършат протекциите нз...Lord Demonic за какво отмъщение говори..като гледам кои са в insomnia- дълбоко се съмнявам, че им дреме..
цезарчо,бил съм и боец бил съм и копач.и при двете се иска малко или много зомбиране- боец почти целият ден минава в дебнене на жертви,копач - денят минава в строеж на мини,гонене на рециклажи,скорости и тям подобни.и що не разбрахте че в тая игра щом са сложени тия мини ще се ползват малко или много,нищо че играта се казва булфлийт.иначе някъде някой бе казал да се раздават по 1000 унита и бойни и да има яко меле-да ама не,по какви причини на всеки с малко повече мозък му е ясно(все пак трябва да се бият бели мецани я :lol: ).тъй цезаре запази мнението си за себе си ,аз не ти казвам как да играеш и ти недей.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
ThePredator
Редник (Private)
Регистриран: ср яну 11, 2006 10:03 pm
Контакти:

Мнение от ThePredator »

ogunche написа:Цитат(ogunche @ Feb 11 2007, 11:27 AM)
Да и аз си мислех че миньорстват здраво, но явно съм сгрешил, браво за битката :ok:
Ми те си миньорстват здраво :) Тая флота не е нищо за тия точки , макумба има 40к сгради само , ханс около 30к сгради . Макумба ще възстанови трудно ако няма други рециклатори .
[color=green]Редакция Serial_H:[/color]
[b]Подпис до 240х60 px или 4 реда текст с размер най-много 12.[/b]
pakata
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон фев 07, 2005 2:09 am
Контакти:

Мнение от pakata »

Макумба от както го знам е Касиер :) хубава битка с малко флот :)

тва са некви минимални загуби , не правете трагедий
Последна промяна от pakata на нед фев 11, 2007 5:27 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
cejiuo
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед юни 26, 2005 2:19 pm
Контакти:

Мнение от cejiuo »

makumba бълха го е ухапала...съмнявам се да му пука...а и щом се е наспал хубаво-от тва по лошо за враговете няма :c022:
[u][b]I say i dream of yr face but i don't like u,i just love to chase [/u][/b]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”