[ Nosgoth ] Дедо Поп vs [ ДЕФЛОРАЦИЯ ] debel
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
The_Monster
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: пон фев 06, 2006 2:12 pm
- Контакти:
[quote=""Дедо Поп""]Към обед някъде 2 часа разглеждах галактиката-от към 2.300 до 2.200 и попаднах на дебел,той сутринта беше протекция,но явно е изтекла,пуснах 2 шпионски сонди,но те ми изкараха само ресурса,който беше доста-60к метал 2к кристал и 150к газ...пуснах още две и ми искара флотата,която беше малка,но си помислих,че ,може да има бонуси...засилих само 3 рециклатора другите ми бяха по задачки. след 1 час и няколко минути чакане стане удара-http://un2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=333880a предварително се извиних на дебел ако го зануля/т.е. ако не влезне !!! Защото все пак той ми беше не приятел,но не и враг-познат...ГИД на всичкото отгоре...и не се радвам,че съм занулил ГИД,а че просто набарах нечия флотка!!!Пожелавам му успех,бързо възтановяване,да не се сърди,защото това е игра,никой не е защитен[/quote]
[quote=""debel""]пич аз съм го заебал тоя
акунт и не играя с него, той
даже трябваше да е делнат
вече...няма грижи
това ми написа той...[/quote]
[quote=""debel""]пич аз съм го заебал тоя
акунт и не играя с него, той
даже трябваше да е делнат
вече...няма грижи
това ми написа той...[/quote]
Последна промяна от The_Monster на ср яну 31, 2007 4:21 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.userbars.com/][/url]
- Mr Max
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm
Да,от къде си разбрал такова нещо...А и първо да поздравя Попа за битката....като дебел се изтри май така ми се струваbiohazard написа:Цитат(biohazard @ Jan 31 2007, 09:04 PM)
Битката е горе долу добра, имайки предвит етапа от играта, загубите за дебел не са голями, но мисля, че няма да остане така. Ще има отмъщение![]()
- EnergyFromHell
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб яну 20, 2007 1:34 pm
- Контакти:
-
The.Devils.Own
Муахахахахаха, това от пубертета ли е ? Или вече е модно сами да си правим битките и сами да си пляскаме ?Mr Max написа:Цитат(Mr Max @ Jan 31 2007, 09:09 PM)
Да,от къде си разбрал такова нещо...А и първо да поздравя Попа за битката....като дебел се изтри май така ми се струваУспех на Попето и още битки да има ей
![]()
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
- Контакти: