Още един достоен играч напуска Вселена 3

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

crusader2000
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед яну 14, 2007 7:18 pm
Контакти:

Мнение от crusader2000 »

Хера, ФийИцо, къде блеете, я да му възстановите бързо загубените флоти на тоя. Как може, хем да се самоналеят, хем да се похвалят, хем да се оплачат, че са загубили спийдъри!!!

Тоя админ, който му върна на тоя Хищник флота искам да се самоизтрие от играта!

P.S. Ето бекъпи на четирите наливания. За да не каже някой, че не е наливане, а честни битки съм си архивирал и форума:

Наливане №1
Наливане №2
Наливане №3
Наливане №4

Не знам кой върна флота на Хищника, но според Хера на едно от личните до лидера ни "Проблеми със сървъра вчера не е имало!"...
Последна промяна от crusader2000 на пет фев 09, 2007 9:40 pm, променено общо 1 път.
Fatal error: Smarty error: [in reloaded/header.tpl line 87]: syntax error: unclosed tag \{if} (opened line 87). (Smarty_Compiler.class.php, line 315) in /home/xssoft/vhosts/uni1.bulfleet.com/libs/Smarty.class.php on line 1084
Empire
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет авг 03, 2006 12:11 pm
Контакти:

Мнение от Empire »

Оууу,пичове каде се намирате ? хаха
"Да,признавам си на печалба съм" То и на мене някой да ми пуска по 100 кръста към флота от 1000 такива ще съм на печалба много ясно!
Админите да ги накажат тия двамата :c022:
[url=http://bulgaria.forumotion.com][/url]
Потребителски аватар
Sinner
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 01, 2006 6:11 pm
Контакти:

Мнение от Sinner »

5:207:15 - 0 метал, 1052384 кристали, 903096 газ това е часта която аз видях , ама нали нещо и 300 рецки били в атака ... Ще ти се въстановят спийдърчетата , споко :ok:
[color=#FFA500][b]BULFLEET - R.I.P[/b]
Това беше играта - от тук нататък вече не е игра... за това вина имат адимните - най-големия враг на играчите...[/color]
Empire
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет авг 03, 2006 12:11 pm
Контакти:

Мнение от Empire »

Sinner
аз имам напримерно ацц в уни3 само на защита,рецкам го оставам си пак същите точки-правя бойни и 10 скаута ( и май съм ти в обхвата ) и ти като стар добър "приятел" що не си пратиш флотата на части при мене и после аз ще рева за скаутите и за достойния играч които си е заминал по този нелеп начин хахаха
[url=http://bulgaria.forumotion.com][/url]
Потребителски аватар
Sinner
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 01, 2006 6:11 pm
Контакти:

Мнение от Sinner »

Ми виж идеята не е лоша , регвай акаунт и без това ми писна да гледам наливания и никакви мерки да не се вземат. Ще има да се пуцаме с тебе , ама трябва да минеш 10к , аз ще събирам рециклажа и после ще ти го пращам (Което не е наливане мисля , след като и от теб ще падне малко рециклаж... ) :p040:
[color=#FFA500][b]BULFLEET - R.I.P[/b]
Това беше играта - от тук нататък вече не е игра... за това вина имат адимните - най-големия враг на играчите...[/color]
white_shark
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед мар 26, 2006 7:50 pm
Контакти:

Мнение от white_shark »

Придържайте се към темата де,която и според мен по незнайни причини се намира тук де ама това е друг въпрос.
"Най-великата доблест не е в това никога да не паднеш, а да се изправиш всеки път, когато паднеш." Конфуций.
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

Драмата приключва по следния начин:

predator - 10 дни, отнемане на ресурса от рециклажа и окастряне на наличното имущество с 25% без падане в точките.
markas - за съжаление се е изтрил.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”