Квото има това удрям , и си ги пускам в форума , като не ти харесва не цъкаи в/у темите СМЕРШ
Имам 70 posta и досега не съм оплюл битка ,каквато и да е , просто ако не ми хареса си трая, няма за тея флоти да дигам 200 кръста ,че да се радваш в форума ,така или иначе те уважавам ,защото си от съюз който ми харесва как играят и сте предимно бийци.
Последна промяна от StarFighter на пет фев 09, 2007 12:31 pm, променено общо 1 път.
seazar написа:QUOTE(seazar @ Feb 9 2007, 07:48 AM)
А бе , момчета...спрете да пълните тая трибуна , туй да не ви е бит-пазар???Я са виж на колко точки си,кви са тея "грабежи"...направо се уливате вече
Хахахахах, пич нии ако си пост-нем сички битки ше на банят за flood .
Последна промяна от LilGangsta на пет фев 09, 2007 11:49 am, променено общо 1 път.
[color=#FF0000]SMOKE GANJA[/color], [color=#FFCC00]DRINK BEER[/color], [color=#33FF33]LIVE YOUR LIFE HAPPY !!![/color]
StarFighter написа:Цитат(StarFighter @ Feb 9 2007, 08:02 AM)
хаха момък си цезаре момък !!!
Квото има това удрям , и си ги пускам в форума , като не ти харесва не цъкаи в/у темите СМЕРШ
Имам 70 posta и досега не съм оплюл битка ,каквато и да е , просто ако не ми хареса си трая, няма за тея флоти да дигам 200 кръста ,че да се радваш в форума ,така или иначе те уважавам ,защото си от съюз който ми харесва как играят и сте предимно бийци.
именно, просто не им е мястото тука ,аз отварям доклада и очаквам да видя нещо по-стойностно, а не такива грабежи(тях си ги пази на компа , но не тук )
Трибуната е за това-за да се постват битки.А достатъчно е да спомена битките на ЗНС-кои битки предпочитате-неговите или тези на съюз СМЕРШ?И има къде-къде по-слаби битки в трибуната.А като не ви харесва съюзниците да си постват битките,то трябва да забраните на всички да правят същото...